Zoeken naar fwb

Uw zoekactie voor fwb leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Aaron 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Aaron searches fwb
Hey, ik zoek een meisje met onderdanig kantje om mijn seksleven een upgrade te geven. Zowel mijn vermogen om genot te geven als te ontvangen. Ik ben dominant alsook teder en laat jou zo lang mogelijk genieten. Indien dit je aanspreekt kan je mij contacteren via email. Mischien tot snel x  

Aaron searches fwb
Student 21 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Student zoekt verzetje
Heyy iedereen, ik ben een jonge man, die opzoek is naar een FWB om ons samen te amuseren. Mijn stats zijn 1 m 84, bruin haar, bruin/groene ogen, 72 kg en 19 cm. Zelf ben ik hoger opgeleid en beschik ik over de nodige humor om er zeker van te zijn dat we geen saaie tijd tegemoet gaan. Ik ben niet opzoek naar een bepaald type, maar sta wel voor veel open. Wees dus niet bang en stuur een berichtje. Ik kan me verplaatsen dus afstand maakt weinig uit.  
Teddybeerke 34 jaar Antwerpen - Mechelen
Fwb
Ik ben een verzorgde jonge kerel op zoek naar een toffe dame om geregeld mee af te spreken. Etentje, sauna, wandeling, massage, ... Haar genot en plezier staan op de eerste plaats. Ik ben slank, sportief gebouwd, heb een hoog IQ en EQ, hoog libido en behoorlijk groot speelgoed. Verder bied ik ook discretie en hygiëne. Tot snel!  

Fwb
Zin in jou! 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Verlang je net als ik naar die passionele momenten en de intense seks?
Dan wil je misschien mijn fwb worden. Ik ben een sociale en ondernemende man. Een open boek. Niet soft maar ook niet macho. Ik ben verzorgd. Ik wil met jou ongeremde en fijne momenten beleven. Van samen genieten van een koffie, een gezellig etentje tot stomende avonturen. Ik geef je al mee dat ik heel graag en lang kus. Gewoon genieten en onszelf zijn. Herken je jezelf hierin? Ik kijk uit naar je berichtje zodat we mekaar kunnen leren kennen. Ik bezorg je dan ook wat foto’s.  
Fwb 34 jaar Antwerpen - Mechelen
Afspraakje
Hallo welke dame uit de wijde omgeving is opzoek naar een leuke man? Ik ben 35 jaar, ongeveer 80kg en net geen één meter 80 groot. Ik verwen je van kop tot teen op voorwaarde dat je mijn aanwijzingen volgt. Ik doe zeker geen extreme zaken, ik heb gewoon graag de touwtjes in handen. Ik begeleid je vooral. Als je dit ziet zitten stuur mij dan een bericht om verder af te spreken.  

Afspraakje
Jongeman 24 24 jaar Antwerpen - Boechout
Jongeman zoekt fwb
Hey! Tof dat je even mn advertentie leest! Ik ben een jongeman van 24 uit het Antwerpse; slank en lang gebouwd met de juiste verhoudingen op dat vlak ;-). Ik heb het de afgelopen periode best druk gehad maar zou graag op deze manier toch terug wat meer spanning in mn leven willen. Het lijkt me fijn om elkaar eerst even wat te leren kennen, te kijken of er een eventuele klik is, mocht dit zo zijn is er veel mogelijk! Ik zou het zelf fijn vinden mocht er naast het (evt) seksuele ook ruimte zijn voor een goeie babbel, een uitstapje hier en daar, etc. Mocht je interesse hebben mag je me altijd iets laten weten met wat meer info van jezelf & wat jij hoopt te vinden. Enkel reageren indien je een single vrouw bent vanaf +-25 jaar. Hopelijk tot snel!  
Ron 53 jaar Antwerpen - Turnhout 0499503014
Date
53-170-79-18 op zoek naar sexrelatie,fwb,date...ik verplaats,  
Knuffelbeer 51 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Zoek FWB
Ik zoek langs deze weg een lieve vriendin. Die net als ik intimiteit te kort komt. Maar ook samen leuke dingen doen. Shopping, uit eten gaan, wellness, weekendje weg. Dus niet alleen sex. Laten we elkaar beter leren kennen.  

Zoek FWB
David 56 jaar Antwerpen - Westerlo
Vrouw-Fwb gezocht
Goeiemorgen, man van 57j, 1m86 en +-82kg is op zoek naar een single vrouw die af en toe op een maandag of woensdag zin en tijd heeft om af te spreken om ons dan lekker samen te amuseren. Alles rustig aan, genieten en laten genieten... Wie heeft er zin en tijd ? Grtjs en tot... D.  
Jonas 28 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
Fun en indien klik fwb
Welke leuke dame heeft zin om eens kennis te maken met een drankje en zien of er een klik is. Wie weet kan er nadien een spannende avond of langere tijdspannne volgen met stomende afspraakjes. Ik ben een 29j mag die goed voorzien is en normaal gebouwd en zeker niet lelijk. Ik neem rustig de tijd om op te bouwen en naar jouw wensen te luisteren. Ik kan ontvangen als verplaatsen. Indien interesse stuur mailtje en bij foto krijg je reactie terug met foto. Hopelijk tot snel  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10