Zoeken naar heb

Uw zoekactie voor heb leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

dog 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Hogeropgeleide slanke prille vijftiger(1m82, 82kg) met niveau en klasse biedt zich aan als totaalslaaf, zonder taboes. Buiten mijn veeleisende job heb ik nood aan een uitlaatklep. Daarom ben ik op zoek naar een Meester(man/vrouw/koppel) met ervaring(leeftijd niet belangrijk) die me wil als persoonlijke slaaf. Ikzelf heb reeds behoorlijk wat ervaring als slaaf/slet en ben volkomen taboeloos. Wie voelt zich geroepen? Wie wil deze slaaf/slet/hoer/hond als zijn eigendom bestempelen?  

Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Maagd 23 jaar Antwerpen - Mechelen
Onervaren jongen op zoek naar leuke afspraak
Tot nu toe heb ik nog geen seksuele ervaring. Ik zoek een toffe vrouw (of hetero koppel) voor wie dit geen probleem zou zijn, misschien zelfs leuk/spannend? Ik dacht aan een rustige afspraak waarbij we wat kunnen babbelen en dan overgaan naar iets spannends. Naast een eerste ervaring voor mezelf is het natuurlijk ook belangrijk dat jij je goed kunt voelen, daar wil ik zeer graag voldoende tijd aan spenderen. En verder zien we wel hoe het gaat?  

Onervaren jongen op zoek naar leuke afspraak
discreet 44 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
een koppel die nog op zoek is naar een extra man (Vl.Brabant )
hallo, ik ben Timo, single, zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Ik ben een deftige, opgeleide, sociale, niet opdringerige, rustige, respectvolle, betrouwbare man. 44J 1M74 88 17 niet besneden, intiem geschoren, intiem fris geschoren, soa-vrij getest, safe. Ik heb korte, bruine haren, verzorgd gebit, geen roker, geen piercings/geen tattoos. Indien jullie zin hebben in een extra man, ben ik kandidaat. Groeten  
Nick 22 jaar Antwerpen - Turnhout
Jonge kerel opzoek naar cuckhold
Hey geile dames Hebben jullie ook zo veel zin in een geile stoei partij? Ik alvast zeker. Ik ben Mark een jonge kerel van 22 die graag loopt en altijd bloedgeil is. Ik heb een licht gespierde bouw van 183cm/80kg en met een lekker lul van 17cm / 9 cm omtrek. Ik bef ontzettend graag en hou van verschillende standjes. Spreekt dit jullie aan? Hebben jullie zondag tijd? Laat iets weten  

Jonge kerel opzoek naar cuckhold
Shoukry 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bi koppel voor geil seks en fun gezocht vaste vrienden voor seks bestaat dit nog
Hallo ik ben een Arabische Egyptische man, woon in Gent en werk in kortrijk. Ik ben singel slank oog jong sportief singel. Ik heb het graag met leuk koppel bi of cuck mag zeker. Bedoeling is dat vrouw centraal is en de mannen ook lekker spelen. Echter ik ben super verlegen zou graag het ijs breken door te komen kijken naar jullie alles kennismaken hij of zij pijpt mij terwijl jullie bezig eerste date bij klik meer. Welke koppel heeft zin?  

Bi koppel voor geil seks en fun gezocht vaste vrienden voor seks bestaat dit nog
Jorik 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Trio met koppel mv
Ik heb al enkele ervaringen met vrouwgerichte trio's en ik wil dit graag verder verkennen. Ik ben hetero, 1m90, 80kg. Ik woon in Gent en kan zowel verplaatsen als ontvangen.  

Trio met koppel mv
Man 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Cuckold laat haar genieten
Ik zoek een koppel voor vaste ontmoetingen, een huisvriend. Ben een gebonden vijftiger, meet 173 en weeg 77kg. Ik ben een doener geen faker, heb een zacht karakter en ben geduldig. Gemiddeld geschapen (15cm lang, 5cm dik), intiem geschoren. Hygiënisch, fris gewassen zijn er geen grenzen. Hou ervan bekeken te worden tijdens het seksen, ik kick erop. Geen druk, zij wil het graag. Met respect voor hem. Kan me makkelijk verplaatsen. Ook overdag kan ik me vrijmaken. Discretie gevraagd en geboden.  
Harald 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
27j, 1.95m, 80kg, slank/atletisch speeltje zoekt vrouw!
Ik ben een ietwat onderdanige man. Zelf heb ik een zwak voor dames die graag wat (soft) domineren, graag de touwtjes in handen hebben en vooral verwend willen worden. Ik heb een lichte voorkeur voor volslank en iets ouder als mij maar is geen must. Ik hou wel van hygiënisch, geschoreb en verzorgd, dat bied ik zelf ookIk hou erg van een vrouw verwennen: masseren, vingeren, beffen,.. Veel kans, niets moet, maar alles met de focus op jouw plezier/wensen. Ik ben hoger opgeleid, heb een vaste job en niveau. Ik hoor het graag, laat mij zeker ook weten wat je wensen zijn, vanwaar je bent en/of je mij kan ontvangen of je liever in een kamer of welness wil afspreken (die ik betaal uiteraard) Tot snel!  

27j, 1.95m, 80kg, slank/atletisch speeltje zoekt vrouw!
Thomas 26 jaar Antwerpen - Herentals
Jonge kerel zoekt intiem contact
Beste lezers, Mijn naam is Thomas, 26 jaar en woonachtig in de regio Herentals. Zelf ben ik hogeropgeleid en heb ik een universitair diploma op zak. U zal zich waarschijnlijk afvragen, waarom plaatst zo iemand hier een advertentie? “Die zal waarschijnlijk enkel en alleen uit zijn op pure seks” “dat is waarschijnlijk een maagdje”. Wel, alles behalve. Ik heb echter een voorkeur voor (iets) oudere dames. Zowel single als in koppel zou ik hier graag eens een intiem moment mee willen beleven. Zelf ben ik eerder bi-schierig, in de zin van ontvangen zeker geven mogelijks enkel met de hand. Bent u dus een oudere dame, single of in koppel, en heeft u interesse in een intieme afspraak? Reageer dan snel met foto op deze advertentie. Ik kan niet ontvangen, wel verplaatsen. Alvast tot snel!  
Sdp 39 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Eerste ervaring in trio: relax and fun : vrouw gericht
Hallo, aangenaam en fijn dat ik jullie hier even kan aanspreken en in de hoop kan overtuigen tot een spannende leuke aangename sexy date vol passie en lust en verlangen! Ik ben dus stijn, 39jaar, slank gebouwd, 1m76, 72kg, bredere borst en schouders. Kort kalend haar, intiem kaal en zeer hygiënisch en netjes altijd. Ik ben iemand die wel durft als het goed voelt, die graag uitdaagt en plaagt, speels karakter. Verwenner en zowel leidend als dominant dus geen egoïstisch persoon. In bed, vrij wild, passioneel in de start en hou wel van voorspel, opbouwen en dan lekker open minded msch elkaar nieuwe dingen doen ontdekken en doen voelen.Ik heb geen ervaring in trio's en ben wel hetero ter info. Zoek ook zeker een ongedwongen sfeer op in een rustig kader. Met respect voor elkaar en ieders privacy. Eerst een korte chat en of babbel /drinken kan allemaal. Laat gerust je wensen achter... Indien interesse, stuur een berichtje met foto en wat uitleg graag. dank u x  

Eerste ervaring in trio: relax and fun : vrouw gericht
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10