Zoeken naar dan genieten

Uw zoekactie voor dan genieten leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

MisterSecret 42 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Wie?
Sportieve en potente man zoekt gelijkgestemde ruimdenkende dames/koppels die zin hebben in pure fun en (ont)spanning. Ervaring met trio's en gangbangs en de perfecte bull om de dame in kwestie heerlijk te laten genieten. Graag serieuze reactie terug met concrete info !  

Wie?
gisteren
Sportieveling 23 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Samen genieten
Ik ben een sportieve jonge jast die graag zou afspreken met een koppel om jullie te laten genieten en verwennen. Ik doe zowel dingen bij de man als vrouw, jullie genot staat voorop en is mijn prioriteit. Ik lik heel graag maar ook pijpen doe ik graag.  
gisteren
Emiel 62 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Zomer fun
Ik stel me voor. Bi man 63j/174/82/14*4 proper geschoren, vlot in omgang. Ben een week in Nieuwpoort en zoek fun vanaf morgen. Stel maar iets uitdagend voor, mag ook gewoon iets gaan drinken of eten zijn. Laat ons genieten van de kust en ....  
gisteren
Tim 31 jaar Vlaams-Brabant - Kampenhout
Normal guy wapdate
Hey ik lieve man van 31 opzoek naar eerste ervaring met een leuk koppeltje, na 15j relatie nu terug single en zou graag mijn grenzen wat verleggen en wat meer genieten van het geile leven. Ikzelf ben iemand die graag van een feestje met drank en ., houd zodat we samen naar hogere sferen gaan. Ik hoop een koppel rond mijn leeftijd te vinden die daar ook voor openstaan x 1m73 80kg 15cm besneden. Respect/hygiëne/fun. Niks moet veel kan. Pas na tijdje afspreken wil eerst elkaar wat leren kennen x hopelijk tot snel groetjes  
Chubby 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Betast mij
Deze chubby jongen houdt er van om overal betast te worden, van kop tot teen. Je mag aan mijn klein piemeltje trekken, of mijn strak sterretje vingeren. Ik blijf lekker passief genieten van je aanrakingen.  
Verzorgde man 29 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Welk koppel wil vandaag of morgen genieten met een verzorgde knappe man? Regio WVL
Verzorgde knappe man zoekt een ervaren koppel voor intieme geile date in de regio. Hygiëne, respect en discretie zijn vanzelfsprekend verzekerd. Ikzelf ben een joviale man, 176 groot, normaal gebouwd en normaal geschapen. Leeftijd weinig van tel, genot staat voorop. Verplaatsen is mogelijk in de regio. Wie zin? Stuur gerust voor meer info en foto's. Groetjes  
Koen 49 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Leuk koppel MV voor fijne vriendschap met pit en niveau
Hey, Graag wens ik een leuk koppel(man hetero!)te leren kennen om bij een goede klik respectvol vrouwgericht te genieten met z'n drietjes. Ik verwacht geen pornoscene maar opteer voor de zachte aanpak. Zelf weinig trio-ervaring waardoor beetje voorkeur voor beginners ook :) Leeftijd niet van belang, mag ruim wat lentes verschil zijn zelfs.... Ik ben slanke sportieve 100% hetero man, rook niet, 1m82, 78kg en hecht heel wat belang aan netheid en discretie. Geen eenmalig aub.  

Leuk koppel MV voor fijne vriendschap met pit en niveau
luc 44 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
welk koppel wil genieten in verwarmd zwembad, jacuzzi, sauna
welk ruimdenkend koppel wil komen genieten in verwarmd zwembad, sauna en jacuzzi. Geen inkijk mogelijk van buren..  

welk koppel wil genieten in verwarmd zwembad, jacuzzi, sauna
Bart 43 jaar Limburg - HASSELT
FUCK MY WIFE
Ik zoek een ruimdenkend koppel waarvan de vrouw de wens heeft om lekker geneukt te worden door een groot geschapen man. Samen lekker geil en ongeremd genieten van en met elkaar. Met haar alleen, onder toeziend oog van de man of tijdens een vrouwgerichte trio. Uiteraard is er onderling respect. Ik ben spontaan, sympathiek, goed niveau, slanke body en verzorgd uiterlijk. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden.  

FUCK MY WIFE
Man 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Cuckold laat haar genieten
Ik zoek een koppel voor vaste ontmoetingen, een huisvriend. Ben een gebonden vijftiger, meet 173 en weeg 77kg. Ik ben een doener geen faker, heb een zacht karakter en ben geduldig. Gemiddeld geschapen (15cm lang, 5cm dik), intiem geschoren. Hygiënisch, fris gewassen zijn er geen grenzen. Hou ervan bekeken te worden tijdens het seksen, ik kick erop. Geen druk, zij wil het graag. Met respect voor hem. Kan me makkelijk verplaatsen. Ook overdag kan ik me vrijmaken. Discretie gevraagd en geboden.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10