Zoeken naar mega libido

Uw zoekactie voor mega libido leverde 24 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

26 dagen
Hans 63 jaar West-Vlaanderen - Brugge
zoek lieve man met gezond libido
Hallo, ik zoek een lieve, rustige man, 70+ bij voorkeur, die kan ontvangen en zich graag laat verwennen. Ik schik me volledig naar je wensen, ik hou van lang elkaar opgeilen, ik ben goed voorzien, gezond en ben op zoek naar een langdurende vriendschap. Je houdt van lichamelijk contact, ik ben graag naakt en heb een grote behoefte aan huidcontact en gezelschap. Discretie en hygiëne worden gerespecteerd. Tot gauw.  
Matt 38 jaar Limburg - Peer
FWB
38 jarige, eerlijke, romantische, atletische gebouwde, verzorgde man met een hoog libido. Ik zoek een leuke vrouw voor fwb. Iemand om samen op alle vlakken lekker mee en van te genieten. Wederzijds respect en discretie is zeker van toepassing. Ben jij die leuke vrouw met dezelfde interesse en gedachte stuur dan een berichtje ;)  

FWB
26 dagen
bare zaadslet 64 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Arab zaad gezocht
Welke Arabb top, met forse lul, hoog libido en veel zaad zoekt bare slet om mogelijks regelmatig te vullen met zijn vruchtbare lading zaad? Mond en kont kunnen geneukt worden. Ook mogeliijks voor meerdere.  
30 dagen
JongL 21 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
Jong zkt voor vanavond
Hey Ben slank, sportief, hoog libido en een beetje een twink type. Heb zelf nog niet veel ervaring maar wel vooral al met dildo's :) Op zoek naar iemand voor vanavond die kan ontvangen, alle leeftijden en ook koppels welkom zolang het maar safe en geil is :-). Heb zelf een paal van 19x5 en versa. Geen allesneukers aub.  
  1   2   3