Zoeken naar kris te gebruiken

Uw zoekactie voor kris te gebruiken leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bttmslet 25 jaar Zeeland - Terneuzen
25j uit Zeeuwsvlaanderen)zoekt top/versa
25j uit Zeeuwsvlaanderen)zoekt top/versa Hey ik ben 25 jaar uit Terneuzen en op zoek naar een top of versa,als het bevalt voor vaker, ik ben alleen bottom, maar wil ook best mijn mondje gebruiken voor de afwisseling. Ik kan niet verplaatsen dus zoek iemand uit de regio. zeeuwsvlaanderen die evt. kan ontvangen of een mooi plekje weet buiten. Ideaal zou zijn als je ook in Terneuzen zelf woont( dan weet ik wel een paar goeie plekken). Wel graag clean met bewijs of condoom. 25j 189-88-15 geen bril of snor. Ik hou niet van ongeschoren, veel overgewicht of oudere mannen(60+). Discretie gevraagd en geboden.  

25j uit Zeeuwsvlaanderen)zoekt top/versa
Thomas 44 jaar Antwerpen - Antwerpen
bi voetenslaaf
Hoi, ik laat mijn footfetish zowel door mannen als door vrouwen invullen. Ik sta open voor nog bijkomende vaste contacten die me op regelmatige basis als hun voetenslaaf gebruiken, discretie gevraagd en geboden.  
Seppe 44 jaar Antwerpen - Antwerpen
bimond centrum
Vandaag bezoekje Antwerpen centrum,te voet op stap en interesse in geile mannen die kunnen ontvangen of me ergens random als oraalsletje gebruiken,je mag mijn bimondje goed volpompen. Sportieve geile discrete gehuwde bi.  
Trucker zkt tops 48 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate
Trucker wil graag stevig gebruikt worden.
Welke liefst stevig geschapen top komt mij vanavond stevig gebruiken. Outdoor of in truck . Clean en gespoeld  

Trucker wil graag stevig gebruikt worden.
hetero 35 jaar Limburg - Genk
heteroboy zoekt 1x lul(len)
ik heb een grote fantazie over mannen die mij gebruiken ik laat mij volledig doen wel discretie hygiene en enkel ik kan verpl....  
klaas 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
zoek dominant
Onderdanige bi 56/185/91/15*4 zoekt voor morgen een dominant om mijn slettenlijf te gebruiken , ik doe wat me wordt opgedragen.  

zoek dominant
Toon 22 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Ik wil gebruikt worden
Ik ben 21 jaar oud. Ik zoek iemand of meerdere mannen die me een van komende dagen wil(len) neuken deze week in de buurt van Sint-Niklaas - Lokeren. Ik ben bi en heb een vriendin dus moet discreet zijn. Ik ben bottom ingesteld. Ik zoek naar 35+ in leeftijd die zelf kan ontvangen. Liefst iemand dominant, ik ben een echt sletje. Nog niet veel ervaring anaal, maar jij mag me lang en hard nemen. Ik pijp en slik graag! Vastbinden mag zeker ook! Als je vrienden hebt die me ook willen gebruiken nodig ze maar uit! Graag discreet en met condoom!  

Ik wil gebruikt worden
Bram 23 jaar Antwerpen - Malle
Jonge gast wilt oudere mannen proeven
Dag heren, vandaag ben ik enorm geil en heb ik zin om mij eens goed te laten gebruiken. Ik ga dus vandaag zoveel mogelijk mannen pijpen! Als je in de buurt van Malle woont en kan ontvangen stuur maar een reactie! Ik ga vandaag niemand afwijzen dus als je stuurt zal ik je sowieso komen pijpen! Tenzij je te ver woont natuurlijk. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, enkel fris gewassen zijn! Wanneer we afspreken kom ik naar je toe, kleed ik me helemaal uit en ga ik braaf op mijn knieën en neem ik je heerlijke lul in mijn mond! Dan pijp ik je klaar en mag je op mijn gezichtje spuiten! Als dat je goed klinkt laat maar weten! Ik kan niet wachten om al die heerlijke lullen te proeven vandaag! Tot zo x  
GratisHoer 42 jaar Antwerpen - Wilrijk
Zoek vaste top/dom
Op zoek naar vaste top(s) die me als een hoer willen gebruiken. Mij “verplichten” om te pijpen, me regelmatig neuken wanneer ze er zin in hebben, me vernederen en uithoeren aan anderen. Ook chubby en oudere mannen maken me enorm geil! Telegram: cncboy1 of Snapchat sfu1981 en zeg maar direct wat jij exact wil!!!  

Zoek vaste top/dom
Thomas 39 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Dominante top gezocht
Ik zoek een dominante top die mij regelmatig seksueel wil gebruiken. Eerste afspraak morgen voormiddag mogelijk. Veel mogelijk: ik pijp, deeptrhoat, slik, je mag me neuken, mijn kontje trainen met speeltjes, op me pissen,... Black mag ook. Ik ben zelf 40, 180, 75 Wie wil mijn vaste meester worden? Ruime regio tussen Gent en Kortrijk.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10