Zoeken naar kom

Uw zoekactie voor kom leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Guy 51 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Bij welke jonge gast kom ik straks langs?
Op zondag voormiddag onderweg voor ritje met moto…. Bij wie mag ik langskomen om me te laten leegzuigen? Ben verzorgd, slank en vraag idem….  
Moi 35 jaar Antwerpen - Bornem
Edger gezocht
Hey , ik zoek een ervaren edger , Iemand waar ik passief mag blijven terwijl jij mijn lul bespeelt , penis bondage mag zodat ie heel lang hard blijft . Een pomp mag ook zodat ie lekker dik is . Jij die mijn eikel in je mond neemt en je tong lekker over mijn eikel laat ronddraaien . De onderkant is heel gevoelig . Ik kom niet vlug klaar dus je zal er lang aan kunnen spelen . De onderkant van mijn eikel tussen je vingers met draaiende beweging terwijl je tong mijn kopje likt ... Ik zoek ervaren edgers .  

Edger gezocht
gisteren
ronny 59 jaar Limburg - Zonhoven
wie wil mijn rugklachten eens behandelen
Ik kom bij je langs omdat je een beetje kinesist ervaring hebt en ik wat last heb van mijn onderrug,je laat me binnen en zegt dat ik me moet uitkleden tot op mijn slip en met mijn onderarmen op de tafel moet leunen zodat je goed mijn ruggegraat kan zien,je neemt wat olie bij de hand en zegt dat je het gaat proberen wat los te masseren en dat je best even mijn slip uittrekt omdat die anders onder de olie komt te zitten,je trekt ze uit en laat me eruit stappen zodat je al eens lekker naar die lul en ballen kan gluren,je begint mijn rug in te smeren en wat te masseren,dan zeg je dat het soms ook van de benen kan voortkomen de klachten en dat je die ook wel eens gaat behandelen waarop je mijn billen en bovenbenen begint in te olieen en te masseren en als je dan die bovenbenen aan het masseren bent neem je mijn balzakje eens in je hand en zegt,best dat ik die ook even mee in de behandeling neem waarop je wat olie in je hand neemt zodat mijn klokkenspel en lul lekker door je handen glibberen  
Bottom sletje 33 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke 0475941785
Bottom sletje
Hallo zitten je ballen vol Ik zit op men knie klaar voor u Kom nu u ballen leeg spuiten Reageer met wat info over u zelf beschrijving en of foto s van u Contact via whatsapp!!!  

Bottom sletje
Bi klusser 39 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Klusjes of kuisen
Goedemiddag Bij wie kom ik lorgen klusje doen of beetje kuisen met dat beetje meer een happy end voir you met mijn mondje tot je er in spuit Ik kom langs zeer discreet en verwacht ik ook van jou Kan ook mzt lingerie aan indien gewest wie intresse laat maar horen  
Ontdekker 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Jij gaat passief geblinddoekt liggen
Jij legt je naakt neer. Geblinddoekt. Ik, hetero man, wil alles ontdekken. Lul strelen, rukken, likken, zuigen, laten klaarkomen. Ik kom boven op jouw zitten en laat je lul bij mij binnen glijden. Ik laat me afzuigen. Ik neuk jouw kont. Ik wil het allemaal rustig proberen terwijl jij daar stil en geblinddoekt ligt. Liefst een mooie lichaam en lul. Kan jij ontvangen?  
Bruno 55 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Hairy top uit Stekene.
Reageer niet op de advertentie van "hairy top" uit Stekene. De zoveelste paljas díe je laat opdraven en als je gezicht hem niet aanstaat stuurt hij je terug naar huis. Je mag van geluk spreken dat ik je adres niet vermeld,eikel! Diegene die in de buurt wonen met gelijkaardige wensen mogelijk altijd op mijn advertentie reageren,ik kom altijd mijn afspraken na.  
Sammy 53 jaar Antwerpen - Herentals
Wie kom ik leegzuigen
Ik pijp diep slik alles kom op je zitten tot je alles in mij spuit 1.88 84kg 53j volledig geschoren omgeving herentals  

Wie kom ik leegzuigen
Bi man 60 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Naakt voor..,....
Bekeken en betast te worden. Spuit graag, opdrachten uitvoeren. Bi koppel mag ook. Doe een voorstel en ik kom  
Vens 53 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Zondagmorgen dokter op bezoek lees alles goed
Welke man kan mij ontvangen. Morgen om 9u Ik kom je volledig onderzoeken. Ik zal je volledig lichaam naakt onderzoeken . Zal je tepel,montje,ballen en lul onderzoeken en ook je kontje binnen en buiten onderzoeken . Jij ben wel zo beetje bang van de dokter en je antwoord altijd ja dokter . Ik vraag ook paar opdrachtjes dat ik weet dat je in gezonde conditie is . Ik weet zeer moeilijk zo iemand te vinden  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10