Zoeken naar jarige

Uw zoekactie voor jarige leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ben 34 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem
Discreet bi bott kan ontvangen
Heyhey! Ik ben een 34 jarige discrete en beginnen de bi bott (1m88,80kg). Bij deze ben ik op zoek naar een eveneens zeer discrete bi (top) die mij verder wil inwijden ( rollen, neuken). Ik kan deze week, overdag vrij vlot ontvangen... Graag reactie met stats, wat je graag doet, kicks en pic :-). Grtz, Ben  
Naughty 32 jaar Antwerpen - Antwerpen
Kinky bi slet zoekt leuke dominante kerel
Hallo iedereen. Wie ben ik? Ik ben een 32-jarige jongeman, 190/78/15, met een leuke job en fijn sociaal leven. Tussen de lakens mag het allemaal wat meer kinky zijn. Ik ben bi en zeer ruimdenkend, heb BDSM-ervaring en ben momenteel op zoek naar een vaste speelpartner (date enkel met vast contact). Ik ben switch/versa, maar zit momenteel vooral in een bottom/onderdanige/sletterige fase. Dus wie ben jij? Top/Dom (of switch/versa met goed ontwikkelde top/dom kant) en volgende trefwoorden schrikken je niet af: anal training/play, facefuck, plas, cumplay, rough sex, bondage, sloppy, opdrachten, lingerie, gebruik als slet... Graag iemand die grenzen opzoekt en leuke scenario's bedenkt. Mijn voorstel voor 1ste date: ik zit geblinddoekt te wachten, met lingerie setje aan en buttplug in. Dan kom jij binnen en het spel begint. Kinky in bed, maar hou van niveau en een leuke babbel ernaast. Wie heeft interesse?  

Kinky bi slet zoekt leuke dominante kerel
Voor rijpere man 42 jaar West-Vlaanderen - Lendelede
Rijpe man gezocht om oraal te verwennen
Hoi,ik ben een 42 jarige man,single,op zoek naar een rijpere man,om heerlijk langdurig en die oraal te verwennen.Ik ben single,en kan heel makkelijk ontvangen.Dit na 19u00.Ik ben hygiënisch een discreet,en verwacht dit ook.Mannen tot 56-70 jaar zeer welkom,daar dit me enorm opwind.Fakers mogen zich de moeite besparen,en ik zoek ook voor VANDAAG.Reacties met foto van verwentool krijgen voorrang,maar is geen must.  

Rijpe man gezocht om oraal te verwennen
Sloeber 57 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Wie wil me pijpen,voor nu
Ben 56 jarige sportieve en verzorgde man,wie wil passeren om me te pijpen en bij klik kan meer  

Wie wil me pijpen,voor nu
Jonge kerel 24 jaar Vlaams-Brabant - Hever
Eind Juni
Hallo, ik ben een 24 jarige bottom/versa die vanaf eind juni wil afspreken met een jongen rond mijn leeftijd (max 26 jaar). Ik zoek iemand die regelmatig wilt afspreken bij klik. onervaren of niet maakt niet uit, wel liefst iemand single omdat dit makkelijker is voor regelmatig contact. (Ik zoek geen relatie) Ik heb al wel wat ervaring maar nog niet zo veel. Ik kan ontvangen en verplaatsen.  
Mechelsevent 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Stoute date
Zoek via deze weg iemand die wel van beetje stout houd. Zou graag afspreken te Mechelen zuid in zwembad om dan daar ik kleedhokje heerlijk van elkaar te genieten. Ben zelf 48 jarige M 1m77 en 86kg met mooi exemplaar zoals je op foto ziet,geschoren en besneden Lijkt jouw dit wel lekker voorstel en je kan morgenvroeg laat me dan iets weten en we spreken verder af. Hopelijk tot morgen  

Stoute date
10 dagen
Bitattood 40 jaar Limburg - Maastricht
Zoekt klassevolle man voor eerste m-m contact
Hallo geile kerels, Ben een 40 jarige man met bi gevoelens en zou nu eens willen weten hoe het is om sex te hebben met een man. Ben in eerste instantie op zoek naar een pijpdate waarbij ik je klaarpijp. Als de klik er is kan er later meer gebeuren. Ik zoek een slanke aantrekkelijke man die de nodige ervaring heeft en mij op mijn gemak en vooral geil kan krijgen. Mijn stats 1.80 69kg, licht gespierd, getint. Zoek hygiene! En discretie.  
11 dagen
jojo 45 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
wie wil er vanavond xdate
Hallo ik ben een 45 jarige gast die kan ontvangen en verplaatsen en zou vanavond graag een xdate willen, wat wil jij doen en welke zijn jouw stats. Ik hou van pijpen en mss meer en jij?  
11 dagen
Rino 18 jaar Antwerpen - Geel
Wie wilt pijpbeurt
Hey iemand geïnteresseerd in een pijpbeurt door deze 18 jarige rond geel stuur maar via mail of voeg me op snap (jeweet2000)  
11 dagen
Berre 55 jaar Antwerpen - Rijkevorsel
Op zoek
Naar een (h)eerlijke pik die me wil ontmaagden. Ik ben 'n 55 jarige uit Rijkevorsel, 1m75 groot en weeg 89 kilo. Mijn pik is 14x4.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10