Zoeken naar heb

Uw zoekactie voor heb leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Chupa 56 jaar Oost-Vlaanderen - Wachtebeke
Maandag Kloosterbos
Morgen maandag om 1130 ben ik in Kloosterbos Wachtebeke en heb zin om pikken re zuigen. Meer kan ook...  
gisteren
Dinsdag 57 jaar Antwerpen - Geel
Aanstaande dinsdag in Geel
Overmorgen, dinsdag, heb ik een vergadering in Geel voor mijn werk, in principe van 13 u 00 tot 15 u 00, en ik hoop achteraf ergens een lul te kunnen/mogen leegzuigen, dit mag bij jou thuis zijn, of ergens buiten op een veilige plek. Ik kick enorm op pijpen en zaad slikken, dus ik hoop dat er in Geel wat volle zakken te vinden zijn die dringend moeten/willen spuiten.  
Tim 30 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Zomergeil
Het is zomer, ik heb verlof en nu heb ik zin om nog eens wat zalige mannenseks te ervaren. Ik zie mezelf als een bi-schierig persoon en in het verleden heb ik al een handvol ervaringen gehad met andere mannen. Al twee keer wederzijds gemasturbeerd en gepijpt, alsook eens geneukt geweest. Dat laatste zou ik nu nog eens opnieuw willen ervaren. Alles safe, natuurlijk, met condoom en glijmiddel. Ikzelf zal ook zorgen dat ik mooi glad en gespoeld ben. Ik hecht veel belang aan hygiëne, een verzorgd voorkomen en wederzijds respect. Zolang je voorzichtig begint met het penetreren - om pijn te voorkomen - mag je me daarna nemen in elk standje dat je wenst. Verplaatsen is geen probleem, maar ik kan niet ontvangen. Zelf ben ik slank, 1m72, 63kg, normaal geschapen, intiem getrimd. In bijlage alvast een voorsmaakje, stuur je ook een foto mee als je reageert?  

Zomergeil
Benito 40 jaar Limburg - Leopoldsburg
Bottom gezocht.
Rico 40 jaar Limburg - Leopoldsburg Bottom gezocht. Bottom gezocht. Ik zoek nu een bottom om te neuken en laten pijpen. Nul,vier,acht,negen,five,nul,twee,een,five,nul. Ik heb er heel veel goesting in. Stuur aub een bericht.Omgeving Leopoldsburg Ik kan ontvangen aub met foto anders geen aantwoord  

Bottom gezocht.
Monstercock 23 jaar Antwerpen - Balen
Xxl gloryhole
Ben opzoek naar een grootgeschapen, onbesneden man voor een wederzijdse pijpdate via een zelfgemaakte gloryhole (laken tussen deuropeningen). Ik kan ontvangen. Mocht je zin hebben in een echte monstercock (22cm lang en 19cm omtrek) en heb je er zelf ook een, geef dan een seintje!  

Xxl gloryhole
gisteren
bi meester 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek gewillige gast/student
Hey iedereen Ik ben jonge man die reeds jaren interesse heeft in de wereld van bdsm, rollenspel en andere kinks Ik zoek al enige tijd iemand om op dit vlak mijn ervaring verder uit te breiden. Liefst iemand die samen met mij deze wereld verder wil ontdekken. Ik heb veel kinks en nog meer op mijn bucketlist. Voor diegene die hierin interesse hebben, of ervaring contacteer mij en we spreken verder. Als het klikt ook liefst op regelmatige basis discreet live contact. Weliswaar met duidelijke afspraken en stopwoorden. Dus heb jij/jullie hierin interesse, stuur me dan een mail met een duidelijke beschrijving van wat jij zoekt of wat je diepste fantasieën zijn en we kijken welke overeenkomen. Indien mogelijk ook graag met foto. Indien het om een koppel of meisje/dame gaat ben ik ook een genereus iemand! Mvg Meester B  
Geiltje 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Onderdanig sletje
Goedemorgen, heb de fantasie om in gent op kamer te gaan , eens daar wil ik gewillig alles laten begaan, sta open voor een doktersonderzoek,, soft sm Bondage pik afbinden sounding edging assplay, kan gekleed gaan in sexy lingerie enz Kamer op.miijn kosten, Wel reageren met stats of foto en voorstel wat jou fantasie is als ik jou laat begaan Geile Grtjs  

Onderdanig sletje
dog 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Hogeropgeleide slanke prille vijftiger(1m82, 82kg) met niveau en klasse biedt zich aan als totaalslaaf, zonder taboes. Buiten mijn veeleisende job heb ik nood aan een uitlaatklep. Daarom ben ik op zoek naar een Meester(man/vrouw/koppel) met ervaring(leeftijd niet belangrijk) die me wil als persoonlijke slaaf. Ikzelf heb reeds behoorlijk wat ervaring als slaaf/slet en ben volkomen taboeloos. Wie voelt zich geroepen? Wie wil deze slaaf/slet/hoer/hond als zijn eigendom bestempelen?  

Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Pikkie 63 jaar Limburg - Dilsen-Stokkem
Iemand voor regelmatig…
Ik zoek een slanke man en liefhebber/verwenner voor mijn klein pikje…maar geen neuken ! Heb je interesse en kan je heel makkelijk verplaatsen of ontvangen of op kamer, dan reageer voor verdere info met je wensen en stats, anders geen antwoord. Ik krijg wel reacties van alle veeldaters en pestkoppen en veel bla bla.. Ik zoek slechts 1 eerljjk contact die weet wat hij wil.  

Iemand voor regelmatig…
Onverzadigd 29 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Zin voor NU!!
ag mannen, Voordat je verder leest. Het is voor nu en ik kan ontvangen!! (3u15)Ik ben een knappe 29 jarige heteroflexibele man. Heb al enkele ervaring met een man, maar zou dit vanavond graag uitbreiden. Heel veel kan, niets moet. Pijpen, kussen, likken, rimmen, neuken en evt geneukt worden indien je klein en dun geschapen bent. Mijn stats zijn 180/78/18x5 Leeftijd is onbelangrijk. Hygienen en privacy staan voorop. Douchen is eventueel mogelijk. Voordeel indien je chems/poppers kan meenemen. Hopelijk tot zo?  

Zin voor NU!!
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10