Zoeken naar ge woon

Uw zoekactie voor ge woon leverde 36 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

18 dagen
Kris 38 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Gloryhole Ongewassen Lul
Welke grootgeschapen man (16 cm of groter) laat graag zijn ongewassen paal pijpen? Gloryhole kan, maar moet niet. Ik woon in Leuven ben 38 jaar, 1m69 en 58 kg. Jij bent niet-roker en hebt dick pic ;-) (moet niet meteen). Eerst chat. Niet al te oud.  
18 dagen
Neukslet 64 jaar Antwerpen - Rumst
Neukslet ontvangt tops om mij te gebruiken en neuken.
Hey, ik ben een jonguitziende zestiger en ik ben een beukslet en verwijfde teef ik zoek tops die ik ontvang bij mij om mih te grondig te neuken en te gebruiken. Ik heb kleineme tieten en een ietwat vrouwelijk lichaam. Ik ben een verwijfde neukslet. Ik woon alleen en kan ontvangen. Alkes zeer hygienis en discreet  
Pascal 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Bottomgast ontvangt nu
Graag ontvang ik gasten die zin hebben in een goede pijpbeurt en die daarna mijn kontje neuken op zen doggy's. Ik woon singel in Oudenaarde centrum en kan jou ontvangen. Tot snel.  

Bottomgast ontvangt nu
22 dagen
Softbi genieter 56 jaar Limburg - HASSELT
Soft bi zoekt onderdanig jonger
Na enkele fijne bi-ervaringen zoek ik een onderdanige jongeman, max 35 jaar, liefst voor regelmatig en vast. Geniet jij graag van een heerlijke massage? Hou je ook van een rollenspel? Of ben jij eerder bi-schierig en wil je wat experimenteren op zoek naar je bi-kantje? Laat jij je graag zien en word je graag betast, gekeurd? Er moet niets maar bij klik en vertrouwen is veel mogelijk. Alles zeer discreet met respect en tophygiëne. Laat ons kennis maken en zien of we mekaar kunnen vinden en mooie tijden beleven. Koppels die in zijn voor spelletjes ook welkom. Reacties wie je bent, woonplaats, wat je zoekt zijn noodzaak.  
22 dagen
ToyBoy 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
ToyBoy
Welkom Ik wil ruige sex hebben. Ik ben op zoek naar een vaste vriend. Ik hou ervan om in mijn kont te neuken. Ik hou ervan om lullen te likken. Ik woon niet ver weg. Ik kan elke avond bij je langskomen. Laat het me weten, ik ben 37 jaar oud 184 90 16. normale schone man. Ik ben op zoek naar strelingen en liefde. sms mij.  
23 dagen
Neukteef/bottom 64 jaar Antwerpen - Rumst
Neukteef=bottom zoekt een top om mij te neuken
Ik nen een jonguitziende zestiger en ben op zoek naar een top om mij te komen neuken. Ik ben een echte teef en verwijfd. Ik hou ook van iongzoenen en pijpen. Ik hrb kleine tieten en een ietwat vrouwelijk lj haam. Ik woon alkeen en kan alke dagen ook fit weekend ont sagen. Ik ben verwijfc  
23 dagen
Jonge man 26 jaar Antwerpen - Geel
Jonge man voor eerste ervaring
Wie kan mij helpen met mijn eerste ervaring? Ik wil graag mijn eerste stappen met een man zetten ik woon in Geel. Ben verzorgd en goed geschapen en besneden. Wie wil samen ontdekken?  
25 dagen
Neukteef/prosti 64 jaar Antwerpen - Rumst
Neukteef/prostituee ontvangt dominante tops
Ok ben een jonguitziende zestigeren afferi gt als neukteef=prostituee. I'm dit door mijn helaas overleden pooier. Ik zoek dus mannen die ik thuis ontvang want ik woon alleen om mij als neukteef/prostituee te komen grondig en diep te neuken tongzoenen, pijpen. Ik heb kleine tieten en een. Ietwat vrouwelijk lichaam. Dit alkes is volledig gratis ook een kandidaat pooier voor mij kan mij tot ijn hoer maken.  
Julie 39 jaar Limburg - Maaseik
Cd/travje zoekt man
Hoi, Ik ben Julie een CD/Travje. Mijn stats zijn 191 87 17. Ik ben op zoek naar een man die mij kan ontvangen tijdens kantooruren/weekdagen om samen lekkere seks te hebben. Ik zoek een daddy die me zo op regelmatige basis kan ontvangen. Ikzelf gedraag me vrouwelijk en wil dan ook zo behandeld worden. Mijn pik is bijzaak tenzij ik deze zelf aanbied. Ik ben vooral een gever die jouw pik zal plezieren. Pijpen doe ik heel graag, lekker lang en diep. Verder hou ik van kussen, tongen, je rukken, me laten rimmen, 69,.... Als je lekker hard bent dan bied ik je mijn gaatje aan, het liefst zit ik cowgirl maar alle andere standjes mogen zeker ook. Wanneer je spuit bepaal jij zelf waar je klaarkomt, al neukend, over men kontje, over gezicht, in men mondje... Ik slik je zaad door. Poppers zijn altijd geil. Woon jij in mijn regio? Ben je discreet en kan je ontvangen tijdens kantooruren/weekdagen? Kan je je vinden in wat ik zoek? Stuur me dan een berichtje.  

Cd/travje zoekt man
bi man 31 jaar Antwerpen - Berchem
biman zoekt
Hallo, ik 31j 75 173 17 normaal gebouwd,net uit een heterorelatie en even geen zin in vrouwen, vind het ook leuk iets met een man te doen af en toe, ik zoek iemand vast om lekker in het geheim plezier te hebben, ik ben graag bottom maar iemand dat versa top is zou ook wel fijn zijn, ik pijp graag en geniet er wel van onderdanig te zijn, ideaal woon jij in de buurt van Berchem (luchthaven) en ben je ongeveer van mijn leeftijd en like minded, ook zou ik iemand willen hebben als het klikt voor vast contact. ik wil je neuken word direct verwijderd graag toch beetje niveau en je voorstellen, en een foto word geapprecieerd :)  

biman zoekt
  1   2   3   4