Zoeken naar ben voor vanavond

Uw zoekactie voor ben voor vanavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

william 57 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Bi zonder veel ervaring zoekt voor softdate: ik zou graag eens een man bevredigen
Ik ben een verzorgde man van 57, bi-fantasie maar zonder veel ervaring en in relatie. Van goed sociaal niveau, beleefd en respectvol. Mijn fantasie: ik zou graag eens een man betasten en aftrekken. Liefst iemand die hier over fantaseert maar ook met weinig of geen bi-ervaring. Rustig en respectvol, ik kan niet ontvangen maar spreek graag af op een discrete kamer regio Aarschot. Ik zoek iemand een beetje jonger dan mezelf 35 à 45 jaar, bij voorkeur ook in hetero-relatie. Hygiëne en geheimhouding zijn superbelangrijk, liefst geen zwaarlijvig iemand. 100% eerlijke advertentie, liefst geen dickpic en een klein beetje tekst en uitleg bij eventuele interesse. Ben zeker op zoek naar een gelijkgestemde en iemand met wie het een beetje klikt.  
Beginnende Bot 59 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zoek 55+ vaste top
Hallo, Ben 172cm 74 kg Zoek dus vaste ervaren top die mij inwijd... Kan alleen verplaatsen eventueel op kamer. Mvg  
Jonas 30 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Specifieke zoektocht
Dag heren. Ikzelf ben een getrouwde man, op zoek naar een groot geschapen man (tot 50 jaar) die naar filmpjes en foto's van mijn vrouw kijkt terwijl ik hem moet rukken / pijp. Klaarkomen kan in mijn gezicht. Ik ben naakt tijdens de date, jij niet. Dominant heeft voorkeur. Regio Leuven, ik kan niet ontvangen maar naar jou toekomen.  
discreet 44 jaar Vlaams-Brabant - Huldenberg
zoek softdate met jongere man. deze week overdag of 's avonds. elkaar verwennen of ik blijf pass
Ik zoek een SOFTDATE met een jonge man of student. wederzijds verwennen kan ofwel blijf ik volledig passief. jij < 30 jaar. slank of normaal gebouwd /niet chubby. Ik kan verplaatsen naar jou of ik kan ontvangen tss Leuven en Brussel. geen outdoordate, geen cardate. Ik ben 44J 88KG 174 16, niet besneden, zeer verzorgd, zeer hygiënisch, zeer discreet. Intiem geschoren en fris gewassen. soa-vrij (getest), safe. Discretie verzekerd. Anonieme date kan. deze week vanaf morgen (dinsdag): elke dag in de namiddag of 's avonds (tss 14h en 21H).  
IkZoekOudeMeneer 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik zoek een meneer tussen 68-90
Beste Zijn er senioren die wat gezelschap en wat meer zoeken? Ik zoek enorm discreet contact chat enkel me5 senioren ouder dan 68(bisex getrouwd of weduwnaar) Ikzelf ben bijna 50 verzorgd en geen roker Bedoeling is om wat te praten en fantazieën te wisselen. Elkaar helpen als het nodig is. Samen koffie drinken in onze onderbroeken aan of naakt mag ook. GeWoon rustig en gezellig. Graag wat niveau discretie en verzorgd zijn . Graag in het Gentse anders niet te ver van Beste groeten en graag reactie met beschrijving van jezelf  
Tom 39 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Welk vrouwelijk bottomsletje ontvangt mij?
Ik top 38 190 88 18x6. Welk slank vrouwelijk bottomsletje ontvangt mij deze avond nacht nog. Hou van geile ongeremde seks ben dominant type. Reageer met foto anders geen reactie terug.  

Welk vrouwelijk bottomsletje ontvangt mij?
Dany 61 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Knappe man
Wie zin nu ben Bottom kan ontvangen Temse  

Knappe man
antoine 59 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
een QUICKIE
Iets wat wij beiden gelukkig van worden, nu vrijdag namiddag-avond, alles kan en niets moet Lekker klaarkomen met een fantastisch orgasme Ik val op jonger en met een foto, hou niet van Blind Dates Alles is hygiënisch en zeer discreet Ben “BI” en soms Versa, 1,78, 72 en goed voorzien en vooral niet Fake, afspraak is afspraak voor me.  
Tim 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vaste slet
ben een onderdanig mannelijk sletje (42,183,76kg,16*4) die een vaste sexpartner (top) zoekt. Jij bent max 45, slank sportief gebouwd, je kan me regelmatig overdag ontvangen. Wat bied ik: je mag gebruik maken van mondje en strak maagdelijk kontje, bare kan op termijn indien gewenst. Wie kan me als zijn vast sletje gebruiken? Koppel uiteraard ook welkom  
Gregory 42 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Woensdagavond na optreden
3 juli ga ik naar een optreden in stasegem. Nadien zou ik graag wat plezier hebben met een leuke gast. Pijpdate of meer naargelang de geilheid. Ben zelf bi, slanke 40er, hoger opgeleid. Dus zoek ik een toffe gast die kan ontvangen en ook zin heeft in wat vertier. Regio kortrijk, harelbeke, stasegem. Graag reactie met stats of foto en wat jij verwacht van een date. Mvg Greg  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10