Zoeken naar zoals vrouw

Uw zoekactie voor zoals vrouw leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Maagd 29 jaar Limburg - Lommel
Wil jij mij ontmaagden?
Ik ben een man; 29 jaar oud, 1m90 en 85kg die jammer genoeg nog maagd is. Ik zou het tof vinden om een vrouw tegen te komen die graag mijn eerste zou willen zijn om mij kennis te laten maken met het vrouwelijke lichaam. Ik sta voor veel dingen open, dus je mag altijd je eigen fantasie gebruiken en mij voorstel doen. Zelf dacht ik om misschien iets tof te doen of gewoon wat te chillen ofzo en dan zien we wel  
Hannes 25 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren 0474446046
Kennismaking, leuke fwb eventueel die kan squirten (fantasie)
Ben een lieve en rustige man die graag eens kennis wil maken met een toffe vrouw. Dit op een leuke en respectvolle manier. Vind het belangrijk dat er toch een bepaalde klik is en dat je weet van elkaar waar die van houd. Dit maakt alles leuker en aangenamer. Heb hiernaast al even de fantasie om eens een vrouw te zien squirten in het echt. Mocht je dit kunnen zou dit een toffe extra zijn. Voor de rest moet alles in het kader staan van genieten  

Kennismaking, leuke fwb eventueel die kan squirten (fantasie)
gisteren
Newton 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Speelmaatje
Hier schrijft een verzorgde vrijgezel: 1m75 groot, slank, verzorgd, IQ+EQ, nauwelijks behaard en woonachtig te Gent, waar ik ook kan ontvangen. Hier op zoek naar een single vrouw om hopelijk geregeld met te kunnen afspreken voor fijne, niet platvloerse seks en ontspanning. En ik dacht hier af te sluiten met een badkamerfoto van m'n presente piemel, maar die is minder enthousiast van dit idee. De lul. Enfin, heb je eventueel interesse dan hoor ik dat graag.  
gisteren
Creator35M 35 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Leuke, relaxte avond,...
Hey jij daar, ja jij! Hou jij ervan om model te staan en leuke content te maken? Wel laten we dan samen een fijne, relaxte avond beleven, en wat content creëren waarbij jij in het middelpunt van de creatie staat! Hapje, drankje, babbel lijkt me een fijne start om wat kennis te maken! Wat gaan we daarna doen zul je nu vast denken? Wel dat ligt volledig in jouw handen! We kunnen samen aan de hand van wat proffesionele vben van het internet, fijne leuke fotos maken! Jij en jij alleen bepaald je grenzen, niet ik! Zie je iets niet zitten qua poses dan doen we dat gewoon niet, klaar! Jij moet er je volledig relaxed bij voelen en je beste "ik" kunnen laten zien tijdens de poses! De resultaten die zijn enkel voor jou! Jij doet ermee wat je wilt! Heb ik je interesse gewekt? Pm me dan evt met voorstelling en fotootje van jezelf bij! Sta open voor vrouwen van alle leeftijden wel 18+ natuurlijk! Looks van geen belang, elke vrouw heeft het recht om mooi te zijn!  
gisteren
47j man 47 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
vanavond
Zoek verzorgde geile meid/dame/vrouw die zin heeft in leuke s.xdate vanavond?Ik zelf 47j 1m85 95kg goed voorzien verzorgd zeer hygenis niet rokend singel en alleen wonend.Kan vanaf 19.00u ontvangen.Grtz en mischien wel tot straks (GEEF GEEN GELD VOOR SEX,VRAAG GEEN GELD VOOR SEX)  
Tim 29 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Genieten van een erotische massage en meer
Ik ben Tim, woon in Oostende. Welke vrouw wil lekker genieten van een erotische massage met vingeren, beffen, pijpen, ... en veel meer.  

Genieten van een erotische massage en meer
Bart 45 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Trio met XL
Wij zijn 2 groot geschapen mannen en zoeken een open-minded vrouw voor trio. Single of stel mag allebei. Durf je?  

Trio met XL
Victor 44 jaar Antwerpen - Antwerpen
Relax tantra /semi masseur
Goedemiddag. Ik ben Victor jong 40 plusser singel man uit Antwerpen. Halfbloed Italiaanse afkomstig. Open naar Dame of koppel voor vaste of FWB date. Open voor alle nieuwe uitdaging. Trio en meer interessante intieme sfeer kunnen we samen genieten. Vrouwvriendelijke. Semi masseur. Ervaring met tantra en yoni olie massage. Wie weet dame wens graag eerst gemasseerd. Beginnen met relax tantra massage en eindigen met zalig yoni waar men tot diepste gedeelte van vulva samen ontdekken. Zelfstandige man en geen agenda. Kan elke uur van dag afspreken om langs te komen. Leeftijd is niet belangrijk zolang dat plezier en gezellig momenten beleven. Bij interesse kan via WhatsApp of mail berichtje sturen voor meer info en foto's vragen. Geen fake en singel man aub. Singel dames of nog in relatie en wens graag gemasseerd worden aarzel niet om te vragen. Benieuwd..Fijne dag  

Relax tantra /semi masseur
Jason 35 jaar Antwerpen - Mechelen
zoekt Dame voor FWB or vast contact
Hey Sofie ik ben 35 jaar en niet onknap, ik doe graag aan sport in de fitness dus ik ben fit. Ik heb een gezonde levensstijl dus ik rook niet en ik zoek hier naar een leuke vrouw die open staat om meer dan alleen seks te doen. seks zonder een connectie lukt niet voor mij bij. Het moet intiem zijn zoals kussen strelen knuffelen en dat heb je het beste met een wederzijdse aantrekking en oprechte interesse voor elkaar voor zolang dat er is, is een leeftijdsverschil of Etniciteit voor mij niet van belang. mijn voorkeur is een sportieve en/of slanke dame maar het is niet erg mocht dat niet zo zijn zolang ik je sexy/aantrekkelijk vind zo liefst reageren met een foto aub. Tot gauw.  

zoekt Dame voor FWB or vast contact
Ruddy 28 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Op zoek naar ontspanning
Hallo, Ik ben een jonge man van 28. Via deze weg ben ik op zoek naar een leuke vrouw voor leuke ontspannende dates (sauna, etentje, overnachten,...). Mischien tot binnenkort.  

Op zoek naar ontspanning
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10