Zoeken naar verplaatsen geen

Uw zoekactie voor verplaatsen geen leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Spike_Spiegel 36 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Leuke vrouw gezocht voor fuckbuddie
Ik ben opzoek naar een leuke vrouw die interesse heeft om ook een fuckbuddie te hebben discretie gegeven en aangeboden alsook nodige respect en verwacht dit ook terug. Zelf ben ik 1m85 75kg Ik kan ontvangen en verplaatsen vrijen is steeds met condoom want heb geen zin in accidentjes. Persoonlijk vind ik het niet erg als een vrouw een harig kutje heeft ben daar niet vies van heb zelf namelijk ook een harige pik en baard maar kan deze eventueel ook trimmen. Indien interesse hoor ik het graag van jullie dames :)  

Leuke vrouw gezocht voor fuckbuddie
Peter 53 jaar Vlaams-Brabant - Bierbeek
Wie heeft nood aan een (voet)massage.
Dag Dames, Ik masseer graag, een lichaam voelen, aanraken . Heb volgend scenario in gedachte. Ik masseer je waar je dat wenst. Delen die je bedekt houdt zijn no go zones. Ik heb ook een peniskooitje om zodat je helemaal op je gemak kan genieten van de massage, goed gespek, ... zonder kans dat het ongevraagd meer wordt. Als je er voor openstaat kan het ook een beetje spannender worden, massagekaars in plaats van olie, blinddoek of zelfs een flogger. Maar dat moet helemaal niet. Ik geniet van het geven van een massage, brengt me helemaal tot rust. Ik kan me mits wat planning vlot verplaatsen op weekdagen. West Vlaanderen is wat ver, rest van Vlaanderen kan zeker. Groeten Peter  
Sweet 48 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Knappe vrijgezel zoekt leuke dame om af te spreken
Hallo sexy dame, ben je ook op zoek naar een spannende date voor deze avond of morgen laat dan snel iets van je horen! We maken even beter kennis en kunnen foto uitwisselen. Bij wederzijdse interesse zie we elkaar snel. Ikzelf ben knappe vrijgezel, netjes en discreet. Jij bent vrijgezel of verlangt naar iets extra? Ik kan vlot verplaatsen en eventueel ontvangen... hopelijk tot snel! Xxx  
Gert 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Anale seksdate
Ik hou er enorm van Om vrouwen anaal te nemen en ben er zeer ervaren in. Langs deze weg zoek in een meisje of vrouw die ik eenmalig of op regelmatige basis anaal mag neuken. Kan me zowel verplaatsen als ontvangen. Wil je dit doen maar heb je geen ervaring om in je kontgaatje genomen te worden dan heb ik genoeg ervaring om je anale ontmaagding aangenaam te laten verlopen zodat dit voor herhaling vatbaar kan zijn. Indien interesse... stuur gerust een mail.  
Simon 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vandaag?
Hey! Ik ben Simon, 30, 1m86, 83kg, korte zwarte haren en lichtbruine ogen. Mogelijks leest iemand dit die nog zin heeft in plezier vandaag?Kan verplaatsen en ontvangen ;). Tot snel? X  

Vandaag?
Laurens 32 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Zijn er hier nog alleenstaande moeders
Hey ,ik ben Laurens 32 jaar ,heb je interesse in een leuke babbel of een erotische massage? Dan ben je aan het juiste adres.ik kan mij verplaatsen maar niet ontvangen.  
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een vrouw of meisje die discrete soft date of een massage zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man van 56 jaar. Is er een vrouw of een meisje die eens discreet wil afspreken vandaag of vanavond voor een soft date of een deugddoende massage? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
squirtfun 51 jaar Limburg - Bilzen
wie squirt? vrijdag- of zaterdagavond
Hier een zoekertje naar een dame (single of in koppel) die kan squirten. Meer bepaald een dame (met of zonder de partner) waarbij ik enkel toekijk (!) (ik meedoen mag maar is in dit zoekertje absoluut geen noodzaak) terwijl de dame met zichzelf speelt ( met hand/vingers of speeltje) en vervolgens squirt. Ik heb ervaring met het daten met koppels voor trio maar nogmaals, of ik zelf meedoe voor- of achteraf is uw eigen keuze. Ik ken het squirten enkel van in de filmpjes en mijn zoekertje is dus echt bedoeld om dat live te mogen zien of mee te maken. Dit is serieus zoekertje. Wie maakt dit waar voor me? Ik kan me verplaatsen (bij u of rdvkamer) alsook ontvangen. Fakers zich onthouden aub. Groetjes 'squirtdromer'.  
Leasure 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuke meid waarvoor ik mag masturberen en klaarkomen op buik/borsten/lichaam
Voor morgen of zondag ben ik op zoek naar een leuke meid of dame (eventueel die ik mag beffen en) waarvoor ik mag masturberen en klaarkomen over haar buik, borsten of lichaam. Kan ontvangen of verplaatsen. Ben 42, intiem geschoren. Niet roker. Sportief. Slank. 1m72, 72kg. Deftig voorkomen.  

Leuke meid waarvoor ik mag masturberen en klaarkomen op buik/borsten/lichaam
A. 24 jaar Limburg - HASSELT
Jongeman zoekt 'ervaren' dame
Dag dames, ik ben A. en ik ben 24 jaar oud. Ik ben 1,91m en slank/sportief gebouwd. Al enige tijd fantaseer ik erover om mijn grenzen te verleggen samen met een (iets) oudere vrouw (30+, milf, gilf,...). Daarbij denk ik aan een lekkere massage voor jou om mee te beginnen en we zien wel waar het eindigt. Met andere woorden zoek ik iemand die graag geniet maar mij ook wil laten genieten. Discretie en een goede hygiëne zijn vanzelfsprekend, en respect voor elkaars grenzen ook. Een drankje doen op elkaar beter te leren kennen, kan zeker. Ik ben niet op zoek naar iets extreems, gewoon fun. Eventueel kan ik ontvangen en ik kan me ook makkelijk verplaatsen. Geile groetjes  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10