Zoeken naar alles mogelijk behalve

Uw zoekactie voor alles mogelijk behalve leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

serge 52 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
speel vriendin
verzorgde sportieve getrouwde man zou graag langs deze weg een verzorgde vrouw willen ontmoeten voor pure lust en sex geen bijbedoelingen foto,s op verzoek bij een mailtje gezellig kamertje huren of cinema cardate enz veel mogelijk als we er maar alle 2 van kunnen genieten mag een koppeltje ook zijn  
Jannick 31 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Welk Brussels studentje wil een zakcentje?
Hoi ik ben op zoek naar een leuk studentje die eens wil langskomen. Seksdate of masturbatie/oraal date mogelijk. Hopelijk tot snel ;)  
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Erotische massage voor haar zo dadelijk?
Welke vrouw of (vrouw van) net koppel houdt ook van sensuele massage? Misschien deze dinsdag overdag 16 sep bij mij thuis op massagetafel met eerst een lekker drankje en hapje Geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens niet ver van Maaseik. Ik ben een lange, lieve, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk!! Niet commercieel hoor!  

Erotische massage voor haar zo dadelijk?
tom 55 jaar West-Vlaanderen - Torhout
man trap in de ballen mogen geven
Welke vrouw heeft interesse om eens een man in de ballen te mogen schoppen alleen of samen met een vriendin of je partner die toekijkt.Ik heb hier ervaring mee te ondergaan.Mogelijk zijn knieetje geven,knijpen,slaan en schoppen in de ballen/lul.Enkel serieuze reacties aub.  
**** 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
JONGE MAN ZKT
Jonge man zoekt vrouw of koppel voor geile momenten samen. Leeftijd niet belangrijk. Uiterlijk en hygiëne des te meer. Geen MM contact. Voor de rest veel mogelijk. Dates gaan door bij u thuis, op hotel, in sauna of parenclub. Enkel reacties met foto worden gelezen.  

JONGE MAN ZKT
Wannes 38 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Hobbyfotograaf zoekt meisje/vrouw voor gratis sexy fotoshoot
Altijd al eens sexy foto's van je willen laten nemen? Ik ben een hobbyfotograaf die gratis mooie of geile sexy foto's van je komt nemen. Jij krijgt achteraf alle afgewerkte foto's gratis digitaal opgestuurd. Uiteraard 100% discreet. Of zou je graag eens duofoto's willen hebben maar ken je niemand? Ik zet de camera op statief en met de afstandsbediening nemen we van ons samen de foto's die jij graag wil. Video is ook mogelijk indien gewenst. Laat gerust iets van je horen.  
Dr. Holiday 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sm Meester zoekt vrouwelijke slavin
Ik ben een jonge beginnende sm Meester en zoek via deze weg een fijne slavin. Respect is natuurlijk prio. Ik ben niet zozeer op zoek naar pijn, eerder bondage en stimulatie. Ik doe een uitgebreide tepelmassage en hou ook van assplay binnen jou grenzen uiteraard. Ik gebruik graag mijn vingers en tong om jou zo lekker mogelijk op te geilen... pas als je kletsnat bent kunnen we ons focussen om langzaam joub orgasme op te bouwen. Geen discriminatie op leeftijd en gewicht. Zolang het maar klikt en respectvol blijft. Liefst op regelmatige basis. Dr. Holiday  
Mathieu 31 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Op zoek naar zwaardere dames
Zijn hier dames met een maatje meer die zin hebben om verwend te worden door een slanke, sportieve kerel? Ik heb een zwak voor zachte buiken en dikke billen. Zelf ben ik hoger opgeleid, niet-roker, normaal geschapen, intiem getrimd en voorzien van een behendige tong die je meermaals tot een hoogtepunt kan likken. Er is veel mogelijk, maar alles met respect voor jouw persoonlijke wensen en grenzen. Discretie, hygiëne en een verzorgd voorkomen worden geboden en gevraagd. Leeftijd is onbelangrijk, zolang je libido goed zit. In bijlage alvast een voorsmaakje.  

Op zoek naar zwaardere dames
T... 37 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Geile Open-minded spontane vrouw gezocht voor deze avond/nacht of later deze week
Ben jij een leuke geile spontane Open-minded vrouw? Uit Aalst of hele korte regio en kunnen we eenvoudig afspreken bij jou thuis? Ook zo zin om deze avond/nacht heerlijk lekker te genieten samen? Dan zoek ik jou. Ik ben een hele verzorgde spontane discrete niet onknappe man 1m80 78kg blauwe ogen kort haar en goed voorzien. Hoog libido en heel veel mogelijk. Verwenning van kop tot teen en van a tot z. Jou genot is ook mijn genot en ik laat je heerlijk kronkelen van genot. Heel veel mogelijk en gewoon open en geil heerlijk genieten van elkaar tussendoor geilen we elkaar steeds weer op en doen we verder. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd, regio en foto. Alsook waar jij zoal van houd en niet en eventueel jou kicks, wensen etc. 200% no fake en real en discreet hier. Eventueel ook mogelijk later deze week overdag of idem late avond/nacht  

Geile Open-minded spontane vrouw gezocht voor deze avond/nacht of later deze week
Tom 47 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zoek een passionele dame !
hallo ! Ik ben een 47-jarige slanke man uit Kortrijk, op zoek naar een passionele date met een dame uit de buurt. Discretie is gegarandeerd, alsook hygiëne, respect en eerlijkheid.Ikzef, 47/176/75 zit een de sleur in mijn relatie en probeer deze te redden door 'vreemd' te gaan zodar ik ook mijn passie aan iemand geven kan. Ik ben zelfstandige, dus ik kan makkelijk vrijmaken tijdens de werkdagen. Zeg me hoe jij het ziet en we spreken vlug af! Ik reageer zo vlug mogelijk. Eerlijke dikke zoen, Tom.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10