Zoeken naar opnieuw even

Uw zoekactie voor opnieuw even leverde 54 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Milan 29 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een berichtje na. (Leeftijd onebelangrijk)
Ook zo'n nood aan intiem contact met dit warme weer deze zomer ? ik ben bij deze dus hier even opzoek naar een leuke vrouw of studente die bereid is mij hierbij te helpen. Even over mezelf: Ik ben een lieve, verzorgde jongen, slank, teder en kan eventueel verplaatsen. Wat zijn mijn verwachtingen ? Een verzorgde vrouw of meisje (leeftijd is niet zo zeer van belang) , vriendelijk, dit is niet je dagelijkse bezigheid , discretie. Graag ook even een foto bijvoegen bij eventuele interesse, dan is een reactie van mijn kant alvast verzekerd. Verdere vragen kunnen we zeker nog bespreken via mail. Hopelijk tot zo ? ;-)  

Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een berichtje na. (Leeftijd onebelangrijk)
Gezocht 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke jongedame gezocht
Hallo, ik ben een 34 jarige niet onknappe man en op zoek naar een vrouw om op regelmatige basis mee af te spreken, dit niet enkel om even snel sex te hebben, een leuke babbel en een band opbouwen hoort er voor mij ook bij en is zeker zo belangrijk. Hygiëne, respect en discretie staan hoog in het vaandel! Vergoeding is overeen te komen. Moest ik je interesse hebben gewekt stuur je maar een leuk berichtje :)  
Paymybill 27 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Pay my bill
Die onverwachte peperdure rekening moet betaald worden… Aangezien ik lekker kan zuigen en wel hevig te bed kan gaan, stel ik even dit voor als dienst, voor het betalen van mijn rekening. Ik spreek liefst in de auto af of ergens in de natuur. 100 euro met condoom. Intiem met kussen en pijpen zc. Afspreken in de buurt van Brugge. Van 13u tot en met 23 u na afspraak. Enkel bericht indien serieuze interesse. Indien niet, verdoe aub mijn tijd niet. U reageert met foto. En welk uur u kan xxx  
etiket 55 jaar Vlaams-Brabant - Grimbergen
er was eens...
ergens een dame in zomerjurkje, die durft te ontsnappen aan het dagelijkse ritme, huisje thuisje, even verstand op minimum, wegdromen van een huisvrouw tot een aanbeden minnares.... zachtjes sensueel opbouwend,... indien klik regelmaat... wie durft een poging?  
gentleman 55 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
leuke en sexy dame gezocht
Hey, frisse 50-plusser is op zoek naar een gezellige en sexy dame voor de gewone intimiteit. We doen alles zoals het bij een gfe hoort. Elkaar beminnen alsof we een koppel of goede vrienden zijn. Natuurlijk zullen we eerst even kennismaken en als we het zien zitten, dan pas gaan we verder. Jij zal vrouwvriendelijk benaderd en verwend worden. Geen pijntoestanden alsook geen sm en dergelijke. En jij bent niet gehaast en kan zelf genieten. Hopelijk vind je het niet erg dat ik kaal ben en maar gewoon. Voor bovenstaande scenario verdien je 250 euro.  
Milan 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een berichtje na. (Leeftijd onebelangrijk)
Herken je dit; Je bent al even single, geen zin in een relatie maar je hebt wel nood aan sexueel contact ? Dus omwille van deze reden zoek ik hier een vrouw of studente die bereid is mij hierbij te helpen. Even over mezelf: Ik ben een lieve, verzorgde jongen, slank, teder en kan eventueel verplaatsen. Wat zijn mijn verwachtingen ? Een verzorgde vrouw of meisje (leeftijd is niet zo zeer van belang) , vriendelijk, dit is niet je dagelijkse bezigheid , discretie. Graag ook even een foto bijvoegen bij eventuele interesse, dan is een reactie van mijn kant alvast verzekerd. Verdere vragen kunnen we zeker nog bespreken via mail. Hopelijk tot zo ? ;-)  

Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een berichtje na. (Leeftijd onebelangrijk)
Nils 38 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Relax
Hey, Zegt een (ont)spannende afspraak in een sauna jou meer dan kijken naar het voetbal deze namiddag? Ben je het type girl next door met een stiekem kantje dat je samen ontdekken wil? Durf je al eens die brave uiterlijke schijn aan de kant schuiven? Wie weet kunnen we straks wat tijd doorbrengen. Wil je meer weten en elkaar al even kort leren kennen, dan mag je gerust een mailtje sturen met wat meer uitleg over jezelf. Leeftijd is van ondergeschikt belang, de persoon zelf boeit me meer. Tot straks misschien?  
10 dagen
Yannick 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zin in een leuke avond? (600€)
Hey! Ik ben op zoek naar een lieve vrouw tot 29 jaar voor een leuke avond! Je hoeft zeker geen fotomodel te zijn voor mij ;-). Je rookt niet, hebt geen tattoos en/of piercings. Je bent ook geen pro of iemand die dit vaker doet! Wie ben ik? Ik ben een lieve rustige man van 30 jaar, hoger opgeleid, geen tattoos/piercings en niet-roker. De bedoeling is dat we even mailen om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. We kunnen dan in de loop van deze of volgende week afspreken. Voor een afspraak van 2u heb ik 600€ over. Afstand maakt voor mij niet zo veel uit als ik de juiste persoon vind. West-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg gaan ook voor mij. Interesse? Stuur dan zeker een berichtje en wie weet.....  
10 dagen
Voyeur 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Wat hebt u aan vandaag?
Heyhey, via deze weg gewoon even op zoek naar een jong meisje/jonge dame die mijn ogen even wil prikkelen om te komen tonen welke lingerie ze aanheeft. Een eigen steeltje heeft een meerwaarde. Dus wat heb jij aan? Kus  
10 dagen
Daddy 35 jaar Antwerpen - Turnhout
500 euro voor studente
Ben jij een studente van max 25 jaar en wil je graag 500 euro verdienen? Niets extreem en alles met het nodige respect. Stel jezelf even voor en misschien hebben we binnenkort een date ;)  
  1   2   3   4   5   6