Zoeken naar nu kunnen

Uw zoekactie voor nu kunnen leverde 78 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Eric 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Een centje bijverdienen door topless te gaan.
Ik ben een verzorgde 39 jarige Vlaamse man die al jaren een fantasie heeft. Ik zoek een studente of jonge dame met een kleine cupmaat (maximum C maar moest het kunnen zo klein mogelijk) die voor een mooie vergoeding topless voor mij zou willen gaan. Ik ben niet op zoek naar professionele dames, maar eerder een girl next door. We spreken ergens af en na een korte babbel gaat u topless voor mij en moest u dit toestaan mag ik ze ook aanraken. Een korte “brave” afspraak voor een eerlijke vergoeding.  
Milan 29 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een berichtje na. (Leeftijd onebelangrijk)
Ook zo'n nood aan intiem contact met dit warme weer deze zomer ? ik ben bij deze dus hier even opzoek naar een leuke vrouw of studente die bereid is mij hierbij te helpen. Even over mezelf: Ik ben een lieve, verzorgde jongen, slank, teder en kan eventueel verplaatsen. Wat zijn mijn verwachtingen ? Een verzorgde vrouw of meisje (leeftijd is niet zo zeer van belang) , vriendelijk, dit is niet je dagelijkse bezigheid , discretie. Graag ook even een foto bijvoegen bij eventuele interesse, dan is een reactie van mijn kant alvast verzekerd. Verdere vragen kunnen we zeker nog bespreken via mail. Hopelijk tot zo ? ;-)  

Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een berichtje na. (Leeftijd onebelangrijk)
Koen 50 jaar Antwerpen - Mechelen
O zo geil...
Met dit warme weer hier lekker geil vandaag! Op zoek naar een leuke dame, gebonden of niet gebonden, die mij een heerlijke handjob wil komen geven, mag naakt of topless zijn alsook outdoor in de regio Mechelen ergens. Heb hier ook een afgesloten tuin waar we eventueel lekker naakt kunnen gaan met dit weer. Is voor vanavond en geen andere dagen! Geef een mooie gepaste vergoeding.  

O zo geil...
Lilly en eva 27 jaar Oost-Vlaanderen - Lovendegem
Geile aftrekdate door 2 exotische topless sletjes
Heyhey Het zonnetje geeft ons zin om jou te verwennen. Wij zijn 2 knappe exotische dames die ervan houden om jou topless heerlijk klaar te trekken. We kunnen ontvangen en zijn vandaag beschikbaar. We vragen een fvg van 100. Een geile date waar discretie en hygiëne voorop staat. Mail ons snel!  
Zomerkriebels 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Summer
Dag lieve mannen Ik ben deze week beschikbaar voor een leuke date met een respectvolle man. Respect, hygiëne en discretie zijn belangrijk. Vlaamse meid met blond haar en sportief. Met een B cup. Ik ben lekker strak en heb zin. We kunnen elkaar ontmoeten in een hotel/sauna. Leuke babbel met een glaasje bubbels en dan heerlijk onder de lakens duiken. Kan niet ontvangen maar heb wel vervoer. Dikke kus  
Tilbo 47 jaar Noord-Brabant - Tilburg
Spermasletjes gezocht tot 400 euro verdienen
Ik ben een 44 jarige nette man, rustig, hygiënisch en discreet. goed voor mezelf en kan zowel ontvangen als verplaatsen. Ik ben op zoek naar jonge (18-30) spontane meiden door heel Nederland, die van pijpen en zaad houden. Ben je een echt spermasletje, onderdanig, en wil je graag je grenzen verleggen of nieuwe dingen proberen, waaronder het slikken/drinken van een grotere hoeveelheid zaad, dan hoor ik graag van je. Hiermee is uiteindelijk tot 400 euro te verdienen. Mocht dit iets tè zijn voor je, dan is een pijpdate met slikken ook een mogelijkheid. Daar is dan 100 euro mee te verdienen. Ben jij die meid die dit aandurft, aarzel dan niet en neem contact met me op, zodat we een date aan kunnen gaan, waarbij hygiëne, discretie, respect en uiteraard sperma belangrijk zijn.  
Milan 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een berichtje na. (Leeftijd onebelangrijk)
Herken je dit; Je bent al even single, geen zin in een relatie maar je hebt wel nood aan sexueel contact ? Dus omwille van deze reden zoek ik hier een vrouw of studente die bereid is mij hierbij te helpen. Even over mezelf: Ik ben een lieve, verzorgde jongen, slank, teder en kan eventueel verplaatsen. Wat zijn mijn verwachtingen ? Een verzorgde vrouw of meisje (leeftijd is niet zo zeer van belang) , vriendelijk, dit is niet je dagelijkse bezigheid , discretie. Graag ook even een foto bijvoegen bij eventuele interesse, dan is een reactie van mijn kant alvast verzekerd. Verdere vragen kunnen we zeker nog bespreken via mail. Hopelijk tot zo ? ;-)  

Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een berichtje na. (Leeftijd onebelangrijk)
Nils 38 jaar Vlaams-Brabant - Vilvoorde
Relax
Hey, Zegt een (ont)spannende afspraak in een sauna jou meer dan kijken naar het voetbal deze namiddag? Ben je het type girl next door met een stiekem kantje dat je samen ontdekken wil? Durf je al eens die brave uiterlijke schijn aan de kant schuiven? Wie weet kunnen we straks wat tijd doorbrengen. Wil je meer weten en elkaar al even kort leren kennen, dan mag je gerust een mailtje sturen met wat meer uitleg over jezelf. Leeftijd is van ondergeschikt belang, de persoon zelf boeit me meer. Tot straks misschien?  
Yannick 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zin in een leuke avond? (600€)
Hey! Ik ben op zoek naar een lieve vrouw tot 29 jaar voor een leuke avond! Je hoeft zeker geen fotomodel te zijn voor mij ;-). Je rookt niet, hebt geen tattoos en/of piercings. Je bent ook geen pro of iemand die dit vaker doet! Wie ben ik? Ik ben een lieve rustige man van 30 jaar, hoger opgeleid, geen tattoos/piercings en niet-roker. De bedoeling is dat we even mailen om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. We kunnen dan in de loop van deze of volgende week afspreken. Voor een afspraak van 2u heb ik 600€ over. Afstand maakt voor mij niet zo veel uit als ik de juiste persoon vind. West-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg gaan ook voor mij. Interesse? Stuur dan zeker een berichtje en wie weet.....  
Didier 56 jaar Antwerpen - Lier 0478423284
Genieten
Hallo leuke dame, Heb jij zin om mij komende zaterdag nog te vergezellen op een leuke avond/ nacht? In een privésauna? ... kijk je uit naar een verzorgde man die sportief gebouwd is en hygiënisch verzorgd zonder BBS?... Val je op een man van 1m78 en 74kg?... zoek dan niet verder en geef mij een seintje. Via mail kunnen we dan verder afspreken over het hoe en waar gebeuren. Maar het liefst neem ik jou mee naar een prive-sauna die al geboekt is voor 22 juni om 20u.. alles kan (mits goede afspraken) en niets moet Lieve groetjes  

Genieten
  1   2   3   4   5   6   7   8