Zoeken naar min 50

Uw zoekactie voor min 50 leverde 28 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

13 dagen
raf 50 jaar Antwerpen - Mol
wederzijds genot en respect
Lastig opvallen tussen al dit advertentie geweld, maar ik ga het proberen! man 50 jaar, slank gebouwd, blank en heb uitstekende baan, ben op zoek naar een date met jonge meid (20-45) voor een date; bij voorkeur type girl-next-door qua bouw/uiterlijk maakt me niet veel uit, als er een klik is dan is het goed, hoor ook graag wat jij fijn vindt; als het ons beiden bevalt kan het een suikerrelatie voor langere tijd worden; vergoeding is ruim, tot 350 euro per uur, afhankelijk van opties; handig voor de maandelijkse vaste uitgaven! Omgeving mol is pre maar geen dealbreaker; bij voorkeur reageren met foto dan kunnen we verder kennis maken en afspreken Raf  
14 dagen
Pierre 59 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Dominante rijpere dame 50+ 60 + 70+ gezocht voor spanking
Welke dame zet mij in de hoek, broekje naar beneden gestroopt en vervolgens over de knie voor een flinke portie billenkoek. Ik vervul ook graag jouw erotische opdrachten uit. Mooie vergoeding af te spreken.  
16 dagen
Robin 42 jaar Antwerpen - Brasschaat
Leuke date gezocht morgen of komende week
Zoveel advertenties en toch niet vinden wat ik zoek. Ik zou graag eenmalig of meerdere malen willen daten met een jongedame tussen 18 en 50 jaar. Je hoeft niet slank te zijn. Enige vrouwelijke rondingen zijn wel een must. Een mondje dat graag iets vertelt maar ook zich weet te gebruiken om een man het hoofd op hol te brengen. Ik kan ontvangen of naar je toekomen of op kamer als je iets weet. Ik betaal wat jij vraagt of wenst binnen een aanvaardbaar kader. Zelf heb ik blauwe ogen, verzorgd en discreet. Foto mag je vragen. Studente, alleenstaande mama, gebonden maar op zoek naar avontuur, 2 vrouwen. Alles is mogelijk. Enkel reageren met foto en hoe jij de date ziet. Eerst samen iets gaan drinken ook mogelijk. Hopelijk tot snel.  
16 dagen
...... 58 jaar Vlaams-Brabant - Asse
Opzoek naar een vrouw
Voor dames uit Asse, Dilbeek, Wemmel Zellik. Ben opzoek naar een vrouw die wekelijks iets wil komen bijverdienen. 50 vlug of pijp, 80 half uurtje. ik kan ontvangen en verplaatsen.  
18 dagen
Tim 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Geile dame gezocht
Dag dames, ik ben op zoek naar een onderdanige dame die interesse heeft in een spannende date waarbij je je gewillig laat nemen na een kennismaking met een glaasje wijn. Ik ben een groot geschapen man met een groot libido en wil jou langdurig diep verwennen. Bonuspunten als ik in jouw gezicht mag klaarkomen, maar zeker geen must! Ik voorzie een beloning van 200 euro voor jou en ik spreek graag regelmatig af als het klikt. Graag een verzorgde vrouw tussen 25 en 50 jaar, uiterlijk niet zo belangrijk, goesting des te meer. Discretie en hygiëne vind ik ook belangrijk!  
19 dagen
Lekker geil 29 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Voor deze middag geile mannen gezocht 13u30 !!
Hey mannen , wie staat er lekker geil en wil dit mooie naakte poesje van mij komen mee neuken , en dan nog lekker zonder condoom ? Deze middag om 13 u30 Pas reageren als je echt kan afkomen vandaag ;) Graag foto van je bij de mail . Vergoeding hoort erbij ;) En geile mannen graag leeftijd rond de 50 thx! Tot straks ??  
Alexander 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Afspraakjes
Geachte dames. Ik ben een verzorgde man van 41 jaar. Ik zoek jongedames die wat zakgeld willen bijverdienen door samen een leuke seksdate te beleven.Ik hou van voorspel en het rustig opbouwen naar een climax. Ben je tussen 18 en 50 jaar en benieuwd naar meer info dan mag je me altijd contacteren. Groetjes, Xander  

Afspraakjes
20 dagen
Piet 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
verwennen
Goedemorgen jonge dames en studentes de vakantie ligt nu achter ons. Het zijn nu zware tijden en velen onder jullie komen centjes tekort om rond te komen .Ik ben een zeer knappe man van rond de 50 jaar die graag de jonge dames wil verwennen . De dates gaan op kamers door voor de privacy van ons beiden.Respect en hygiene zijn zeer belangrijk .  
21 dagen
Tiesh 52 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
Op een avond kneep ik de katjes in het donker
Je bent meisje+18, vrouw een je pijpt graag. Ik geef u 100 en 50 met slikken Indien je interesse heb kan vanavond morgen avond in de auto. Ik verplaats mij rond Londerzeel +/- 15km. Mss tot vanavond  
22 dagen
Geil koppel 29 jaar West-Vlaanderen - Staden
Geil koppel zoeken mannen
Hoi ! Geil koppel hier zoeken aantal serieuze mannen die willen vrouwtje komen mee neuken, sta je lekker geil , ben je hygiënisch heb je klasse vrij ‘s avonds na 22u , heb je leeftijd van rond de 50 jaar ? En heb je er wat voor over omdat mooi kaal kutje te komen mee neuken ? Stuur mailtje met een normale foto van jezelf . Dan kunnen we deze lekkere geile Gb laten doorgaan ! Tot binnenkort ??  
  1   2   3