Zoeken naar man al

Uw zoekactie voor man al leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Zoekend 42 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Verlangen
Ik ben een onderdanige man die als enige tijd is op zoek naar een "harde" Meester of Meesteres om me op te leiden tot zijn/haar slaafje/lustobject. Ik doe wat en U vraagt en indien ik niet luister volgt een gepaste straf. Keuring, spanking, vastbinden, lust, cbt, pijn, piercing, … Sta voor veel open. Wie wil me opleiden en doet een voorstel? Ik kan wel niet ontvangen.  
gisteren
bi meester 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek gewillige dame/koppel/studente
Hey iedereen Ik ben jonge man die reeds jaren interesse heeft in de wereld van bdsm, rollenspel en andere kinks Ik zoek al enige tijd iemand om op dit vlak mijn ervaring verder uit te breiden. Liefst iemand die samen met mij deze wereld verder wil ontdekken. Ik heb veel kinks en nog meer op mijn bucketlist. Voor diegene die hierin interesse hebben, of ervaring contacteer mij en we spreken verder. Als het klikt ook liefst op regelmatige basis discreet live contact. Weliswaar met duidelijke afspraken en stopwoorden. Dus heb jij/jullie hierin interesse, stuur me dan een mail met een duidelijke beschrijving van wat jij zoekt of wat je diepste fantasieën zijn en we kijken welke overeenkomen. Indien mogelijk ook graag met foto. Indien het om een koppel of meisje/dame gaat ben ik ook een genereus iemand! Mvg Meester B  
dog 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Hogeropgeleide slanke prille vijftiger(1m82, 82kg) met niveau en klasse biedt zich aan als totaalslaaf, zonder taboes. Buiten mijn veeleisende job heb ik nood aan een uitlaatklep. Daarom ben ik op zoek naar een Meester(man/vrouw/koppel) met ervaring(leeftijd niet belangrijk) die me wil als persoonlijke slaaf. Ikzelf heb reeds behoorlijk wat ervaring als slaaf/slet en ben volkomen taboeloos. Wie voelt zich geroepen? Wie wil deze slaaf/slet/hoer/hond als zijn eigendom bestempelen?  

Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Hoi 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Fijne maat
Fijne maat Hallo, ben nog ontdekkend en eerder klassiek uitziende man. Zoek toffe maat of koppel die me alles laat ontdekken, langzaam aan... Kan jij ontvangen, ben je slank, verzorgd, discreet? Ik zoek niet eenmalig eigenlijk. Hou van sport en kan soms overdag, soms savonds. Is just genieten. Samen douchen en jij die me wat dingen verplicht? Soft en meer later? Mail me!  

Fijne maat
Man in pak 55 jaar Vlaams-Brabant - Kapelle-op-den-Bos
Man in pak zoekt vernedeirng
Deze 55 jarige man in pak is gewend om in het dagelijkse leven bevelen te geven, maar wil de rollen omkeren. Ik zoek bij voorkeur een koppel of vrouw, maar een man kan eventueel ook, om mij te bevelen, te vernederen en mij seksueel te gebruiken zonder zich iets aan te trekken van mijn genot. Ik deed dit voorheen nog nooit, maar veel is mogelijk binnen de grenzen van de hygiëne en veiligheid. Natuurlijk bied ik me aan in een pak voor een portie vernedering en seksueel gebruik  
Man Bi 52 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
zoek plassex
Geen ervaring, maar wordt er opgewonden van. Wie wil het met mij proberen? Hoe zou je het aanpakken?  
Ron 53 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Zoek jij een " Daddy"?
Je bent een (verlegen) meisje dat af en toe verlangt naar aandacht, sturing en discipline. Je bent ondeugend, af en toe een beetje opstandig, plagerig maar ook lief. Je bent serieus op zoek naar een oudere man bij wie je gewoon lekker jezelf kunt zijn, iemand die jou begrijpt en waarbij je veilig kunt voelen. Je bent onderdanig, pleziert en verwend graag en vind het niet erg om af en toe met harde hand gecorrigeerd te worden. Daarnaast zoek je gewoon een vader figuur bij wie je je veilig voelt en bij wie je sexueel kunt experimenteren. Je wil je onderdanigheid verder ontwikkelen. Ben jij dat meisje (18-40 jaar), die al lang hier naar verlangt, stuur me dan een berichtje voor een eerste (online) kennismaking en dan we zien wel wat er van komt.  
Dominant 54 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Dominant op zoek naar een onderdanig persoon
Dominant zoekt man, vrouw welke onderdanig is, maar geen of weinig ervaring heeft als slaaf of slavin, maar hier zeker wel interesse in heeft. Deze zal worden opgeleid, stap voor stap in zijn of haar eigen woonst. De bedoeling is om van hem/haar een volwaardige slaaf of slavin te maken zonder veel taboes. Ontmoetingen in uw eigen woonst zonder dat de buitenwereld van uw bdsm activiteiten afweet. opleiding bij voorkeur overdag. Deze toekomstige slaaf/slavin woont in Stekene, Moerbeke, Hulst, Terneuzen, Zelzate. Dus in mijn omgeving. Voelt u zicht aangesproken en voldoet u in ontvangstmogelijkheid in deze omgeving, dan vermeen ik graag iets van u.  
marc 74 jaar West-Vlaanderen - Jabbeke
zoek onderdanige man
je kan me ontvangen 's avonds laat of je weet een goede veilige plaats en je zit geblinddoekt met de kont omhoog te wachten tot ik op het afgesproken uur binnenkom. je bent geil en laat je onderdanig afmelken. je bent proper en discreet, tepelgeil is pluspunt. nadat je klaar bent gekomen verdwijn ik weer zonder één woord gesproken te hebben. één minuut voor ik er ben stuur ik je een sms: het sein dat ge u moet klaarzetten. geen antwoord bij andere voorstellen of eindeloze variaties. de exacte timing prikkelt je geilheid. als het klikt kan het voor meerdere keren. ik ben discreet en hou me aan een woord, verlang dit ook van jou. kandidaten sturen een foto van je speelgoed. ik verplaats Jabbeke + rijafstand 40 km. indien je aan de voorwaarden voldoet krijg je zeker antwoord.  
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10