Zoeken naar keur mij

Uw zoekactie voor keur mij leverde 13 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

BSP 50 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BDSM veilig ontdekken?
Dominante man van kinky koppel (50/28) zoekt vrouw die BDSM wil ontdekken onder zijn leiding. Meer dan 20j actief als dominant/meester/Daddy/sadist en open voor nieuwe ervaringen. Niet op zoek naar relatie maar wel leuke vriendschap en spelmomenten met mogelijke uitbreiding met mijn partner indien bi interesse. Alles gebeurt binnen een veilig kader en volgens afspraak. Grenzen worden altijd gerespecteerd tenzij anders afgesproken. Voorkeur voor regelmatig contact bij goeie connectie. Ik sta open voor veel vormen van BDSM dus graag beschrijven wat je fantasieën zijn, je grenzen, je eventuele ervaringen al, enz Ik heb weinig taboes dus ook perverse fantasieën kunnen aan bod komen. Ik ben man, slank en sportief gebouwd, verzorgd, tattoo, niet roker. Jij slank tot normaal gebouwd, verzorgd en open om te experimenteren. Streek rond Leuven. Graag foto bij je antwoord.  

BDSM veilig ontdekken?
annie 53 jaar Antwerpen - Antwerpen
Voor Meester of Meesteres.
annie, cd-trav… sub, 53j. 176cm, 82kg, on ervaren, komt graag in contact met een Meester of Meesteres. Mijn voorkeur gaat vooral uit naar het psychische aspect. Trefwoorden: mindplay, vrijheidsbelemmering, boeien, touw, inpakken met folie, training in onderdanigheid, discipline, houding, gedrag, regels, dresscode, etc. Ik sta voor veel open, er is veel bespreekbaar. Dit online gericht, bv. skype, etc. Daten doe ik normaal niet, maar is bespreekbaar bij goede klik. Ik heb een visuele handicap, ik ben zeer zwaar slechtziend en heb daardoor mijn beperkingen. Groetjes annie.  

Voor Meester of Meesteres.
Don Radj 55 jaar Antwerpen - Antwerpen
De verbinding
Ben jij een vrouw, en begrijp jij de verbinding van dominantie en onderdanigheid. Voel jij wat het is als ik je vraag om mij de controle te geven. Verlang je ook meer dan alleen maar platvloerse toestanden. Dan zoek ik jou. Gebonden, ongebonden, dik, dun, maakt niet uit. Leeftijd wel...max 55. Jij bent jij en dat maakt jou uniek. Samen grenzen opzoeken en misschien wel verleggen. Ik verwacht dat je het serieus neemt als ik je vraag om er begeerlijk uit te zien voor mij. Hygienisch, fris, intiem kaal. Kennismaking is bij een kopje thee, is nooit intiem. Ik verzamel geen foto's maar wil wel weten wie met mij communiceert. Niet op zoek naar iets eenmaligs of relatie. Iets met een bepaalde regelmaat heeft de voorkeur. Als je kan ontvangen bied grenzeloze mogelijkheden. Ik hoop je te vinden. Groet Don  

De verbinding
  1   2