Zoeken naar ben voor vanavond

Uw zoekactie voor ben voor vanavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ondeugend 58 jaar Antwerpen - Antwerpen
Spanking...ook jouw fantasie?
Welke jongedame heeft nood aan begeleiding en spanking? Ik ben een discrete man, niet onknap en zoek leuke dames die over de knie moeten voor een goed pak slaag op de billen. Meestal sla ik gewoon met de hand maar als je heel stout bent kan ik wel iets anders gebruiken om jou te spanken. Ik zoek geen sex.  

Spanking...ook jouw fantasie?
gisteren
No limits 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Onderdanige taboeloze geile slet/slavin gezocht
Ben jij een onderdanige taboeloze geile sub/slavin/slet? Hou je van taboeloos geil en all the way te genieten zonder taboes en no limits? Extreem en hardcore? Uit Aalst of hele korte regio én kunnen we afspreken bij jou thuis? Of kan je heel eenvoudig verplaatsen naar Aalst? Bij klik kan dit op vaste en regelmatige basis. Vaginaal, anaal, fisten, rimmen, fetishen, keuring, slaan, deeptroath, plas, schaamlippen rekken, pijn, keelneuken, pervers en veel veel meer mogelijk.. Interesse? Mail me met jou looks, leeftijd, regio, foto. Alsook extra info over jou kicks en fantasieën en eventuele no go's. Alles steeds met goeie afspraken vooraf en tijdens met een codewoord. Koppels mogen ook reageren maar man blijft passief toekijken hoe zijn vrouw all the way gaat. 200% no fake en real en discreet hier, idem ook gevraagd !  
gisteren
Nick 38 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Vrouw gezocht voor fisting fantasie
Ik ben 38 jaar en vrijgezel, 1.78m groot en een beetje struis gebouwd. Welke vrouw staat open (letterlijk en figuurlijk) om eens lekker gefist te worden? Eerst traag beginnen met 1 vinger, al snel een 2de en een 3de. Daarna mij hele vuist... Ik ben van regio Oostende Bredene. Foto op aanvraag  
gisteren
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Kortemark
Dame verwennen op maat
Hallo ben zeer verzorgde sportieve man die er enorm van houd om een dame oraal te verwennen. Zeer veel kan, jij vraagt en ik verwen. Intieme scheerbeurt, Massage van jou borsten, voetjes, jou hele lichaam, jou oraal likken waar je wil, ook verwenning met allerhande speeltjes, ik doe alles wat je wil met de bedoeling jou maximaal te laten genieten en ongeloofelijk te laten klaarkomen tot je niet meer kan of volledig bevredigd bent. Ook sm kan, heb ervaring, heb jij geen ervaring of gewoon nieuwschierig, geen enkel probleem. Welke dame wil eens echt verwend worden, 1 adres. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol, jou genot is het enige dat telt. Respect hygiëne en discretie gegarandeerd, kan verplaatsen en ontvangen. Kan zeker ook op regelmatige basis. Ps heb je zelf suggesties? Laat maar weten hoor.  
Mark 55 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Dominant koppel
Wie ontvangt mij om buiten in de tuin mij opdrachten te geven. Daarom ben ik opzoek naar een dominant koppel. Leeftijd speelt geen rol wel hygiëne en discretie. Heb geen taboes. Ik ben 56j/172/79/17*4,5 geschoren waar moet en een mooi bruikbaar kontje. Reactie met wat uitleg aub. Grt. Xxx  

Dominant koppel
gisteren
Zoekend 42 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Verlangen
Ik ben een onderdanige man die als enige tijd is op zoek naar een "harde" Meester of Meesteres om me op te leiden tot zijn/haar slaafje/lustobject. Ik doe wat en U vraagt en indien ik niet luister volgt een gepaste straf. Keuring, spanking, vastbinden, lust, cbt, pijn, piercing, … Sta voor veel open. Wie wil me opleiden en doet een voorstel? Ik kan wel niet ontvangen.  
Jolien 27 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Sletje zoekt
Ik ben een zeer onderdanige crossdresser die heel graag opdrachtjes zou doen en daar dan foto's en filmpjes van maakt en doorstuurt.  

Sletje zoekt
gisteren
bi meester 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek gewillige dame/koppel/studente
Hey iedereen Ik ben jonge man die reeds jaren interesse heeft in de wereld van bdsm, rollenspel en andere kinks Ik zoek al enige tijd iemand om op dit vlak mijn ervaring verder uit te breiden. Liefst iemand die samen met mij deze wereld verder wil ontdekken. Ik heb veel kinks en nog meer op mijn bucketlist. Voor diegene die hierin interesse hebben, of ervaring contacteer mij en we spreken verder. Als het klikt ook liefst op regelmatige basis discreet live contact. Weliswaar met duidelijke afspraken en stopwoorden. Dus heb jij/jullie hierin interesse, stuur me dan een mail met een duidelijke beschrijving van wat jij zoekt of wat je diepste fantasieën zijn en we kijken welke overeenkomen. Indien mogelijk ook graag met foto. Indien het om een koppel of meisje/dame gaat ben ik ook een genereus iemand! Mvg Meester B  
dog 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Hogeropgeleide slanke prille vijftiger(1m82, 82kg) met niveau en klasse biedt zich aan als totaalslaaf, zonder taboes. Buiten mijn veeleisende job heb ik nood aan een uitlaatklep. Daarom ben ik op zoek naar een Meester(man/vrouw/koppel) met ervaring(leeftijd niet belangrijk) die me wil als persoonlijke slaaf. Ikzelf heb reeds behoorlijk wat ervaring als slaaf/slet en ben volkomen taboeloos. Wie voelt zich geroepen? Wie wil deze slaaf/slet/hoer/hond als zijn eigendom bestempelen?  

Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Hoi 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Fijne maat
Fijne maat Hallo, ben nog ontdekkend en eerder klassiek uitziende man. Zoek toffe maat of koppel die me alles laat ontdekken, langzaam aan... Kan jij ontvangen, ben je slank, verzorgd, discreet? Ik zoek niet eenmalig eigenlijk. Hou van sport en kan soms overdag, soms savonds. Is just genieten. Samen douchen en jij die me wat dingen verplicht? Soft en meer later? Mail me!  

Fijne maat
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10