Zoeken naar mak*

Uw zoekactie voor mak* leverde 60 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Crossdresser 37 jaar Oost-Vlaanderen - Wortegem-Petegem
meester(es) gezocht
Eerst en vooral ben ik niet op zoek naar mensen die een pijpdate willen of dickpics sturen. Wat ik wel zoek is iemand die morgen, vrijdag 31/05, beschikbaar is om mij lekker onder handen te nemen in een soft BDSM play. ik draag dameslingerie kledij en jij keurt me, geeft me eens een klets op de poep, billen of tepels, je laat me bepaalde houdingen aannemen zodat je me goed kan keuren/betasten, verder kan je ook nog kan gebruik maken van de speeltjes die ik bezit (tepelzuigers, wasknijpers, kaarsvet, buttplug, touw, zweepje, ...) of speeltje die jij bezit. Bedoeling van het spel is dat je me heel erg geil maakt en uiteindelijk lekker laat klaarkomen. Zoals op de foto's waar te nemen heb ik een relatief vrouwelijk figuur in dameslingerie maar ik zou mezelf niet als super vrouwelijk omschrijven. Ik ben bv niet geheel gladgeschoren op mijn lichaam. Toch interesse? laat dan gerust weten wat je wil en dan zien we elkaar mss morgen.  

meester(es) gezocht
Trav Cd Lover 53 jaar Antwerpen - Edegem
Genieten & Verwennen
Hallo lieve travjes cdtjes.Ik waag nog eens mijn kans om bij deze een afspraakje te maken met een mooi lief sexy vrouwelijk ogend travje crossdresser om samen mee te genieten van het samenzijn onder ons tweetjes.Bij mij kan jij uzelve zijn en zal je ook zo aanvaarden respecteren en behandelen in je vrouw zijn.Ik hou op een afspraakje van zachtheid tederheid genegenheid gezelligheid en vind respect discretie vertrouwen en hygiène belangrijk op een afspraakje.Ik ben een lieve zachte rustige tedere discrete betrouwbare 53jarige man die houdt van de zachte rustige opbouw elkaar wat beter leren kennen met een praatje iets drinken strelen knuffelen tongzoenen enzo rustig opbouwen met respect voor elkaar.Ik kan afspreken vrijdagavond 31 mei zaterdag 1 juni zowel overdag als avond en zondag 2 juni overdag.Ik kan mij makkelijk vrijmaken en verplaatsen en indien nodig ook ontvangen mits goede duidelijke afspraken wat betreft respect discretie vertrouwen.Dit is een real contact!  
Franck 55 jaar Limburg - Lummen
Ik zoek contact met een trans/CD/trav
Wie zou graag een 182cm , 78 kg en 55j man leren kennen...nog niet veel ervaring in bi maar heel open in nieuwe ervaringen...liefst een slanke , vrouwelijke trans/cd/trav....leeftijd is niet zo belangrijk..ik kan het makkelijkste mij maandag of dinsdag door de dag vrijmaken en ontvangen...liefst reaktie met foto en zal proberen iedereen te beantwoorden...ben je een beginnende ook heel welkom!  

Ik zoek contact met een trans/CD/trav
Sammy 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Hey heren. Ik ben een jonge man 175/79/14 intiem geschoren en redelijk onervaren. Ik ben op zoek naar een zachte ervaren top om verschillende dingen te ontdekken. Dit alles op regelmatige basis en via role play. Keywords: safety, hygiëne, face mask play!!! soft rape play, geen gekus of geknuffel, kinky en vooral soft. Je bent niet te groot geschapen intiem getrimd, ervaren en max 50j. Geen focus en aandacht op mijn orgasme, enkel het jouwe. Een soort van onderdanig zuigsletje worden... En meer... langzaam opbouwend naar een kinky scenario waarin je mij "misbruikt". Vertrouwen en voldoen aan mijn verlangens is belangrijk om al spelend mijn fantasie langzaam waar te maken. Dus graag een woordje uitleg over jezelf en je ervaringen.Het scenario waar ik zacht en langzaam naartoe wil werken is een gemaskerde inbreker die mij komt verkrachten... Kan je je hierin volledig vinden. Stuur me dan gerust en uitgebreid als je hier volledig met mee bent.  

Onervaren cd zoekt ervaren zachte top voor regelmatig kinky spel
Ervaring 29 jaar Limburg - Borgloon
Bi kant verder ondekken.
Overlaatst had ik een seksdate met een shemale tijdens deze date heb ik voor het eerst een ander gepijpt en voor ik het wist stak er plots een piemel in men achterwerk (was niet mijn planning) maar verbazend genoeg genoot in ervan maar het was van korte duur. Sids dien heb ik de fantasie om nog maals te pijpen en om dan ook weer geneukt te worden. Liefst zoek ik nu een leuke tv,cd om deze fantasie waar te maken. Jij kiest zelf als ik je erna ook mag neuken of niet. Stuur aub. Een berichtje met je leeftijd en de lengte van je lul. Alvast bedankt.  
Iris 37 jaar Antwerpen - Herselt
Trav met vrouwelijk gezicht
Al lang gedacht om af te spreken en bij deze neem ik de stap. Ik zoek een mannelijke vent om mij eens te neuken. Ik ben volledig gladgeschoren, nagellak is mogelijk, make-up en pruik ook.  

Trav met vrouwelijk gezicht
Stef 41 jaar Limburg - Bilzen
Stoeien
Zoek voor vrijdag voormiddag een man met lingerie een hakjes die kan ontvangen om samen wat te spelen en wat fun te maken , ik pijp zeer graag en word ook graag zelf gepijpt, ik ben zeer hygiënisch en verzorgd 180/80/17  

Stoeien
Laura 25 jaar Antwerpen - Antwerpen 0470040163
Crossdresser zoekt locatie voor 1en2 juni
Hey, Als je alles gelezen hebt en aan alles voldoet pas reageren!! Alle andere voorstellen worden toch genegeerd!! Ik ben opzoek naar iemand die makkelijk thuis kan ontvangen en waar ik mij kan opmaken als meisje. Ook zou ik graag andere mannen mogen uitnodigen bij jou thuis voor trio's of meer.. Dus als je enkel 1op1 wilt niet reageren! Je woont in een groot stad, vlakbij het centrum zodat we samen eens s'avonds kunnen buiten wandelen. Tot nu toe heb ik dit nog niet durven doen als meisje.. Leeftijd tot rond 40j en eerlijk, verzorgd en proper. Ik ben enkel bottom, dus mannen die geneukt willen worden, graag niet reageren. Zelf ben ik van Roeselare, maar zou graag een weekend kunnen verblijven bij iemand in Gent of Antwerpen. Enkel opzoek naar serieuze mensen! Dit valt heel snel uit de reactie op het zoekertje af te leiden... Groetjes, Laura  

Crossdresser zoekt locatie voor 1en2 juni
Girl 36 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
No fake
Ik hou me al een tijdje bezig met mezelf mooi op te maken. Nu wil ik beetje mijn stoute dromen waarmaken. Je pakt mijn borstjes vast terwijl je me neukt en mijn lichaam vastneemt. Je klets op me billen en ik kreun lekker vrouwelijk.  

No fake
Top A 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Dominante Top zoekt vrouwelijk CD/Trav/Trans voor wekelijkse ontmoeting
Ervaren NO FAKE Dominante Top zoekt een vrouwelijk CD/Trav/Trans of koppel, kan ontvangen en verplaatsen. U bent slank/volslank tussen +18 tot en met 50 jaar voor wekelijkse ontmoeting of meer, wie ben IK en waarom zou u mij uitkiezen uit al die andere Tops of mannen, ben vooral geen faker, ook geen grappenmaker of iemand die zich uitgeeft wie hij niet is. IK ga liever voor iets uniek, dat er een goed gevoel erbij is met de juiste klik en passie, zin om avontuur en spanning, lachen en plezier maken want het leven is heel kort, je out nog eens graag extravagant, laarzen, leren rok/broek, gedressed in het openbaar uitgaan of naar feestjes gaan vormen voor u geen probleem, elkaar leren kennen, vertrouwen hebben en de rest volgt wel, Vrouw, koppel, Cd/Trav/Trans altijd welkom. Stel je dan even voor = antwoord, fakers gelieve u zich onthouden. Alain  
  1   2   3   4   5   6