Zoeken naar sauna

Uw zoekactie voor sauna leverde 13 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

26 dagen
Genieters 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Genieten
Koppels/Heren Ik wil zien tot hoever mijn vriendin kan gaan. mijn voorstel is volgende: ik zal voor zorgen dat ze tipsy is of iets meer dan tipsy (want pas dan wilt ze van alles uitproberen) op voorhand zal ik prive sauna reserveren(maar tegen haar zal ik vertellen dat het niet alleen voor ons is en er kunnen nog mensen bij komen) en op afgesproken uur,bezoekje. maar dan begint het. Proberen haar verleiden met sexuele complimenten,of dat ze borsten kan laten zien (want ze zijn groot) , haar aanraken in jacuzzi ,proberen dat ze begint mee te doen (zonder dat ik het zie of hoor zogezegd) . Als ik merk dat ze niet meedoet, zal ik haar wel moedigen en haar beetje uitkleden en geil maken . Dan zal ik het scenario in mijn handen nemen en tegen haar vertellen wat en hoe ze moet doen. V37 mollig ,verlegen , eerste keer zo iets, M37 186/100kg  
29 dagen
Pieter en Els 49 jaar Vlaams-Brabant - Londerzeel
Sauna bezoekje
Hey, kopoel, m49, v53, plannen morgen zaterdag een bezoek aan sauna thermen te Londerzeel...middagje en avond ontspannen en genieten... heeft er koppel, of m/v alleen, zin om af te spreken en samen te genieten en misschien beetje stout te zijn?  
30 dagen
Mogwai 45 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Leuke gezellig koppen op zoek naar spannende….
Leuk gezellig koppeltje Advertentietekst : Hoi hoi, wij beide 43j zijn opzoek naar een koppeltje om samen plezier te maken. Plezier in de zin van samen genieten van een etentje of sauna/ club bezoeken. Wij zijn geen eendagsvliegen die overal maar wat gaan w*ppen. We maken eerst kennis via whatsapp dit is makkelijker praten niet? Wij zijn beide 22j een koppeltje en staan voor veel open, zolang het met wederzijds respect gebeurt. Man is slank vrouw is wat mollig. Hygiëne is voor ons heel belangrijk! Wil je ons leren kennen of benieuwd naar ons laat dan zeker een berichtje!  
  1   2