Zoeken naar plus koppel

Uw zoekactie voor plus koppel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
U.s two 52 jaar Limburg - Herk-de-Stad
Koppel om samen leuke momenten te beleven
We zijn een koppel van 52 houden van terrasje doen ,sauna ,jaqquzzi samen spannende momenten beleven ,We doen niks appart ! We zijn beide geschoren Graag met reactie een foto Zo krijg je er eentje terug We vragen wel hier discreet mee om te gaan  
gisteren
Tmfr 30 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
Koppel zoekt koppel om seksleven op te spicen
Wij zijn een sociaal koppel van 32 (v) en 30 (m) dat op zoek is een koppel dat ons wilt vergezelen om onze relatie onder de lakens wat spannender te maken. Wij zoeken een vlot, openminded koppel van max 35 jaar die we kunnen ontvangen met een glaasje wijn en onze grenzen mee kunnen verleggen. Alles mag en niets moet. Enkel te reageren met een foto (al dan niet naakt en met gezicht) en dan zullen wij ook antwoorden met foto. Vriendelijke groeten en tot binnenkort?  
gisteren
Visueelvertier 49 jaar Antwerpen - Wijnegem
Visueel vertier voor vier
Wij zijn een onervaren koppel (zij begin 40, hij eind) dat zich wil laten bekijken tijdens het vrijen door een ander (onervaren?) koppel. Die dan hopelijk ook met elkaar aan de slag gaan, zodat ook wij opwindend kijkvoer hebben. We zijn normaal tot slank gebouwd en houden van mensen die niet alleen tussen de lakens maar ook tussen de oren wat te bieden hebben. Wie gaat met ons mee op ontdekking?  
Koppel soft 34 jaar Vlaams-Brabant - Tervuren
Koppel of v
Hey, wij zijn een spontaan en speels koppel. We zoeken een koppel of extra dame voor wat fun. Hij laat z'n libido graag gaan, zij geniet graag passief mee al is er veel bespreekbaar bij goeie klik. We zijn beiden normaal/slank gebouwd, mooi voorzien en netjes geschoren. Filmavondje, uit eten in leuke kledij, massage, wellness,... kan ons zeker in de sfeer brengen. Wie het aanspreekt, leren we graag kennen via Whatsapp. Reageer met je/jullie kort voor te stellen + foto. Leeftijd tot 45j.  
Tom 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
FWB zoeken...
Goodlooking Friends with benefits koppel zoekt leuk koppel voor partnerruil. Hij vooraan de 30, zij een lekker milfje van vooraan de 50. Date kan bijvoorbeeld op hotel. Camcheck kan zonder problemen via skype. We horen het graag moesten er koppels interesse hebben  
E&M 39 jaar Oost-Vlaanderen - Temse
Wie heeft er zin in een ongeremde, taboeloze date vanavond?
Welk koppel heeft zin in een date zonder taboes? Alles kan, niets moet. Uiteraard met het nodige respect. Wij zijn een koppel van 35 en 39 uit Temse. Hebben een normale lichaamsbouw en hebben er in ieder geval zin in. Graag reactie met een foto van jullie gezichtjes (jullie lichaam ontdekken we liever zelf) Hopelijk tot snel.  
Volslank 37 jaar Antwerpen - Brasschaat
Koppel Volslank V en gespierd M zoekt fun
Dag, wij zijn een Kinky koppel op zoek naar fun voor volgende week, een bezoek aan welnes of ontvangen/verplaatsen. De man is 30, 1m85 licht gespierd en goed voorzien, de vrouw is 1m60 en volslank met dikke billen en ronde borsten. Same minded koppels en klik nodig! Na eerste contact per mail met foto, overleggen de vrouwen de afspraak.  

Koppel Volslank V en gespierd M zoekt fun
Saunakoppel 39 jaar Antwerpen - Sint-Amands
Thermen Londerzeel
Hoi, wij zijn een beginnend koppel, op zoek naar vrouw-vrouw contact. Morgen zijn we in de thermen in Londerzeel, wie zien we daar nog? X  
A&S 53 jaar Antwerpen - Wilrijk
Koppel zoekt koppel voor FWB
Hey, Even ons kort voorstellen wij dus een vast koppel dat op zoek is naar een vast koppel, we zijn al lang samen. Vrouw is 54 j en man 58 j en zijn zachtaardige sociale mensen ook zijn we gesteld op hygiene en zijn ook steeds verzorgd.Wij hebben hierin niet zoveel ervaring maar als de klik er is kan er veel.Wij zoeken hier een koppel tussen de 40 en 60 jaar. Als u interesse hebt in meer van ons te weten horen wij dat graag en wie weet... indien je een reactie stuurt volgt daarna een foto van ons. graag ook een foto van jullie beide.  
Dynamisch koppel 44 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Actief koppel zoekt koppel voor interactie met vier.
Hallo, We zijn een gelukkig getrouwd koppel uit Brugge. Dame 37 lentes, sportief slank lichaam, 1m68 en 59 kg. Man 44 jaren op de teller, 1m84 en 67 kg. Eerder slank maar wel degelijk voorzien. Dame is helemaal bi, man is eerder bi curieus. We zoeken een actief koppel doeners waarbij full pr op onze wenslijst staat. O ja, beide roken we niet. Idealiter zoeken we een eerder slank atletisch koppel of mensen met een normale lichaamsbouw. We kunnen verplaatsen en zeker ook ontvangen. Graag een bericht en enig beeld bij interesse. Tot snel?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10