Zoeken naar koppel

Uw zoekactie voor koppel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

C&L 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Koppel zoekt koppel
Geleigenheidskoppel 48m 26v zoekt andere koppel tussen 25-50 voor leuke voormiddag of namiddag te Gent.Firstimesr, vrouwvriendelijk, geen bi voor man, vrouw misschien. Wel SOA vrij en hygiëne want doel bare x x en cum in vrouw? Interesse. Laat dan weten via korte duidelijke tekst met info over jullie zelf, of je kan overdag en ervaring of net niet, mag met foto om te overtuigen.  
Wij twee 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Koppel experimenteert
Hallo, Wij zijn een jong, niet onknap koppel opzoek naar een koppel waarbij de mannen en de vrouwen online apart contact hebben met elkaar (m-v, geen v-v of m-m mogelijk). Dit kan gaan van berichtjes tot foto's of filmpjes sturen en ontvangen. Wij zijn niet op zoek naar alleenstaanden of koppels die dit achter mekaars rug doen, wij willen een koppel die ook nog zijn/haar grenzen aftast en onze manier ziet zitten. Uiterlijke aantrekking is wel belangrijk voor ons. Voorlopig blijft het wel enkel bij virtueel contact. Stuur ons een mailtje indien je je als koppel hierin kan vinden en dan bespreken we de details verder via mail :) Groetjes!  
Lief koppeltje 52 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Eerste stapjes
Wij zijn een koppel van 52j en 50j, 5 jaar samen en zouden graag de eerste stapjes met een ander koppel willen zetten. Welk koppeltje kunnen we dit weekend ontmoeten voor een drankje, warr plezier en misschien wel meer... Leeftijd ergens in de buurt van ons.. Graag reactie met een foto'tje va beiden aub?  
K domi 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Koppel zoekt, vrouw of koppel
Wij gelegenheidskoppel met leeftijdsverschil. Voor volgende week vrijdag 27 september overdag of avond zoeken we een slanke dame of koppel. Dame is het de bedoeling dat ze wordt betrokken bij zowel de vrouw als de man. Bij een koppel is het de bedoeling dat we in een kamer zijn maar elk met zijn partner. Een verloren hand kan wel. Koppel kan ons eventueel uitnodigen. Wij , man klein buikje, 1m80 normaal geschapen licht grijzend. Vrouwtje, slank, mooie kleinere borsten . Zeer mooie uitstraling. Groetjes  
US 41 jaar Oost-Vlaanderen - Waasmunster
Zaterdagavond!!!!!!
Hey koppels wij zijn 46-41 en hebben zaterdagavond zin in een fijne date met 4 dwz lekker gezellig samen genieten dus als jullie als koppel daar interesse in hebben dan horen wij dat graag en zien we zo wel waar dit uitkomt Mvg d&w  
She and he 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Begluren
Hallo Zij is slank knap dcup Hij is knap slank en fors geschapen. Wij zijn eigenlijk op zoek naar een dame of koppel die we mogen begluren. En dan eventueel verder. Vv primeert. Hebben jullie zin in een bezoekje van ons? Xxx  
Wij2 39 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Koppel gezocht voor woensdag 18 september
Wij zijn een koppel van eind 30, zij grote slanke knappe brunette met grote naturel borsten. Zij houdt van dominante mannen die van aanpakken weten. Ze wordt graag stevig lustgericht gebruikt. Is er een gelijkgezind koppel die morgen zin heeft in iets spannends. We hebben ervaring met clubs en foursome, maar zouden eens pr willen doen in aparte kamers. Kunnen niet ontvangen. Enkel koppels, geen mannen!!! Graag een gelijkgezind koppel. Mannen die toestemming moeten vragen aan de vrouw zijn niet het type die we zoeken. We hebben het graag spannend. Blinddoek, rollenspel. We zoeken geen gezellige avond praten, maar spannend geil avontuur. Mannen bepalen vrouwen volgen. Geen fotojagers en fakers aub. Whatsapp contact essentieel. We hebben babysit tot rond 22u. Wie doet geil voorstel?  

Koppel gezocht voor woensdag 18 september
stel93 30 jaar Limburg - Bocholt
partnerruil
Hallo allemaal, wij zijn een getrouwd koppel (beide 30) en hebben al een beetje ervaring met koppels. Ondertussen is het wel al een tijdje geleden en begint het terug te kriebelen ;). We zijn dus opnieuw op zoek naar een koppel (25-40 jaar) dat open staat voor partnerruil en vrouw-vrouw contact. We roken niet, gebruiken geen drugs maar leren jullie wel graag kennen bij een drankje. Bij de juiste klik spreken we graag af bij elkaar thuis of in een privé wellness. Hebben we jullie interesse gewekt? Stuur ons dan een mailtje met foto en wie weet tot binnenkort! (Op mails van enkel mannen wordt niet gereageerd)  
Blackkoppel 33 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Zoekt vrouw of Koppel
Voor vandaag  

Zoekt vrouw of Koppel
Koppel zoekt kpl 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Koppel zoekt koppel
Knap koppel 42v en 44m zoeken koppel mv. Zij, 42 1m80 67kg c-cup en intiem geschoren is een gebruiksslet, die vastgebonden gebruikt kan worden. Wij doen alles safe (met condoom, dus gebef/gerim is out of the question), maar voor de rest kan veel (dildo, enz). Wel altijd safe en in samenspraak met de Dominant (man, 44m 1m85 80kg). Hij bewaakt haar grenzen terwijl ze gebruikt wordt (en doet natuurlijk gretig mee) Wij gaan voor longplay met doeners. Wij ontvangen centrum Gent. Niet teveel blabla. Zoeken voor zaterdagavonden of donderdagavonden. GEEN MANNEN ALLEEN. Graag reactie met whatsapp, stats en evt foto (fotoruil kan ook via whatsap). Real please!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10