Zoeken naar kijken hoe

Uw zoekactie voor kijken hoe leverde 24 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

13 dagen
Gezonde maatjes 51 jaar West-Vlaanderen - Oudenburg
Gezonde maatjes
Wij zijn beiden vijftigers en vormen een gelegenheidsstel. Graag hadden we een koppel leren kennen om samen met vier te genieten. We zijn beiden hetero maar niet preuts....als je dat begrijpt. Daten doen we on de weeknoverdag, in de buurt van de kust. Hygiëne en respect vinden wij vanzelfsprekend. Een tip voor wie reageert, vraag niet wat je zelf niet geeft. We kijken uit naar jullie reactie.  
13 dagen
Peper&Zout 34 jaar Vlaams-Brabant - Asse
First steps
Wij v 33 en m 38 zouden graag alles wat beginnen aftasten in dit wereldje en daarbij beginnen bij het begin. We zijn dus opzoek naar een koppel rond onze leeftijd. Graag zouden we eens bekijken en eventueel bekeken worden. We willen graag ervaren wat dit met ons doet om nadien af te tasten waar onze grenzen liggen. PR is dus (nog) niet aan de orde! We kijken alvast uit naar jullie berichtje.  
stijlvol koppel 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
koppel zoekt fun koppel voor zaterdagmiddag
Stijlvol koppel zoek sensueel koppel om heerlijke middag door te brengen in Gent , met eerst terrasje en als het klikt kunnen we verder kijken . Sensueel ,spanning en uitdagen zijn onze sleutelwoorden . Reacties met foto s worden meteen beantwoord. Vr Vr contact via app eerst gevraagd .  

koppel zoekt fun koppel voor zaterdagmiddag
lovestel69 55 jaar Oost-Vlaanderen - Destelbergen / Heusden
bisoftkoppel zoekt bisoftkoppel
hallo zijn een koppelke m56 vr55 beide bi ingesteld en ja geen fotomodellen meer en dat weten we wel, kijken uit naar bisoftkoppelke of een bi(schierige) dame waar ook vriendschap kan en waar we elkaar ook kunnen leren kennen om niet direct met de broek op de enkels komen te staan en zoeken ook geen xl pikken hier de man ook iet groot geschapenen dat zoeken we ook niet, en ook beetje in onze richting, groeten foto kan op replay  

bisoftkoppel zoekt bisoftkoppel
18 dagen
M&R 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Koppel zoekt leuke avond
Wij zijn M, 49j, donker haar, slank met mooie rondingen en R, 54j, grijzend, slanke gentleman. Beiden zijn wij sportief, zelfstandig beroep en af en toe into ondeugende fun, zonder ons daarvoor als ervaren swingers te omschrijven. Die fun kan zowel met een koppel, man als vrouw zijn. Beiden hebben wij (softe) bi trekjes. Een ideale date voor ons is als iedereen kan opgaan in het genieten zonder zich om geslacht te bekommeren. Weinig vrije tijd en kunnen ook niet ontvangen wegens inwonende kinderen. Clubs zijn ook niet echt ons ding. Kijken uit naar jullie reactie. M&R  
21 dagen
Genieten met 4 42 jaar Antwerpen - Willebroek
Genieten met 4
Hallo Wij zouden graag een koppel leren kennen waarmee we ons ook sexueel kunnen amuseren. Voor ons zijn dit de eerste stapjes maar zijn vol overtuiging hieraan begonnen. Alles kan niks moet is beetje ons motto. Wij kijken er al naar uit. Groetjes  
22 dagen
Gewoon 52 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Koppel om naar te kijken
Hallo, Wij zijn een gehuwd koppel van M52/V50 en zoeken een koppel waar wij kunnen komen kijken als ze vrijen. Bedoeling is dat jullie ons ontvangen -of wij jullie- en even bij een drankje kennis maken. Dan kleden jullie je uit en beginnen te vrijen alsof wij er niet zijn. Wij kijken enkel en alleen toe. Nadien nemen wij terug afscheid. Leeftijd en uiterlijk zijn niet belangrijk maar liefst een gewoon en iets ouder koppel. Geen financiële reacties aub! Als er een klik is kan op termijn misschien meer. Graag reactie met recente foto van beiden waarvoor onze dank. Geen fakers of mannen alleen.  
23 dagen
Knap koppel 53 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Tastoe Westende
We vertrekken morgen naar Westende om weekendje tastoe te genieten. Wij zijn een gehuwd koppel 50 + en kijken uit naar een koppel om wat te teasen en wie weet meer. Bij interesse of aanwezigheid of meer vragen horen wij het wel … misschien tot morgen al ?  
24 dagen
Onervaren 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onervaren
Wij koppel beide gezet kijken voor leuk onervaren koppel om samen op te bouwen.leeftijd niet belangrijk.uiterlijk is voor ons geen belang zolang het leuk koppel is en rustig wil opbouwen.foto mag bij reactie maar is geen must  
26 dagen
Bi koppel 64 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Bi zoekt bi
Wij een koppel die een bi koppel zoekt om bij klik regelmatig eens af te spreken, liefst koppel die niet rookt en uit de omgeving , het moeten geen fotomodellen,of ideale gewichten zijn, dat zijn wij ook niet .wij kunnen ontvangen en verplaatsen , het liefst spreken we af tijdens de dag. Graag een antwoord met meer dan een zin . En singel mannen doe geen moeite jullie krijgen geen antwoord. Kijken uit naar jullie bericht.  
  1   2   3