Zoeken naar zij jaar

Uw zoekactie voor zij jaar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Black 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke stel gezocht voor BBC
ik ben een jonge leuke black man van 32 jaar oud. Ik ben op zoek naar leuke koppeltjes om samen spannende avontuurtjes mee te beleven. Ik sta voor veel open en wil graag jullie stoutste fantasieën waar maken (GEEN BI). Ik heb een zeer verzorgd lichaam en uiterlijk en verwacht dit ook van jullie. Ik heb een sportief lichaam en ben zeer groot geschapen (23l 7cmdikte ). Bij interesse laat gerust een mailtje achter met een foto van jullie. Ik kijk er al naar uit jullie te mogen ontmoeten.  

Leuke stel gezocht voor BBC
gisteren
TomVD 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Plezier met sympathiek koppel
30 jaar, 1m87, 89, 19x5, Gent, zoekt een koppel om samen te genieten. Hygiënisch, respectvol en vooral wederzijds plezier. Open minded, ook qua leeftijd, veel is mogelijk bij een klik en communicatie. Laat gerust weten van waar jullie zijn en wat jullie willen doen.  
gisteren
Forbiddenink 43 jaar Limburg - Dilsen-Stokkem
Op zoek naar een doenerskoppel
Hallo Sexy koppels, Welk koppel geniet ook zo van een mvm triootje waarbij veel mogelijk is maar altijd met wederzijds respect en goede hygiene. Ben een normaal gebouwde, licht gespierde man van 42 jaar, 1.80m 70kg 20cm. Ben op zoek naar een koppel die graag een man ontvangt in een ontspannende maar erotische manier waarbij sexplezier voorop staat. Leeftijd is maar een nummer, dus sta zeker open voor oudere koppels. Het gaat om de uitstraling toch? Wie durft het aan om een mailtje te sturen en vandaaruit kijken we of de bekende klik er is. Hoop tot snel!  
gisteren
ivan 66 jaar West-Vlaanderen - Bellegem
Man zoekt koppel of vrouw of man bi die mij intiem wilt scheren en meer
Ik man 65 ben ernstig op zoek naar koppel of dame die mij safe intiem wilt helpen scheren, ben niet veel behaard hoor maar lijkt mijn fun. Meer kan gerust met koppel en man mag bi zijn of vrouw die dit graag doet .Graag regio kortrijk, kan niet ontvangen. Ik sta ook open voor alle sex ,volslank Rubbens vrouw of grote dame heel graag. Leeftijd speelt niet direct rol maar mag vanaf 53 jaar tot 75+  
gisteren
Lekker genieten 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekker genieten
Man 47;jaar groot sportief bruin haar blauwe ogen op zoek naar leuk koppel of enkel vrouw om rollen spelletjes te spelen hou van kussen tongzoenen beffen specialist daar in 😁😁 lekker neuken dubbel geenprobleem man mag zeker me ook aan raken geen fake eerlijk en oprecht foto mogelijk geen marginaal gedoe deftig koppel of vrouw  
gisteren
op zoek 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
een fantasie
Hoi, jonge man hier van 29, ik ben sinds dit jaar afgestudeerd. Woon in Gent en kan verplaatsen. Heb een relatie gehad en nu single. Ik ben zelf geen swinger ofzo, eerder iemand die je hier niet zou verwachten. Maar ik heb wel een enorme fantasie om eens met een koppel/vrouw af te spreken. Ik ben op zoek naar een vrouw tussen 25-45, type brave echtgenote of voorbeeldige moeder. Iemand die ook niet huis is in deze wereld en liefst weinig ervaring heeft. Graag normale mensen dus, zou fijn zijn ook over iets anders kunnen praten, in ontspannen sfeer en zo eerst wat kennis te maken. Uiterlijk is van weinig belang, respect, hygiëne en vooral een positieve mindset wel. Ik ben zelf normaal gebouwd en redelijk sportief. Niks moet, alles is bespreekbaar. foto mag maar hoeft niet. Het zou handig zijn als jullie kunnen ontvangen in de regio Gent. Fantasie van mij is dat ik kom oppassen op jullie kinderen en we daarna iets spannends doen.  
Nenzo 40 jaar Limburg - Ham
Ik zoek koppel
Spontaan en gezellig koppel gezocht voor een zalige seks. Respect en hygiëne staan voorop. Alles is bespreekbaar. Ik ben een verzorgde man van 39 jaar, 80kg, 19cm. Leeftijd geen belang. Ik beantwoord alle vragen..  

Ik zoek koppel
Max 29 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Man zoekt passioneel koppel
laat ik mezelf even voorstellen: 29 jaar, bi (soft), 1m86, 67kg, 16cm, bruin haar, blauwe ogen, glad geschoren. ik ben op zoek naar een passioneel koppel of cuckold koppel, waarbij er rekening gehouden wordt met elkaars genot, bi of vrouw gericht is allebei mogelijk. leeftijd en lichaamsbouw zijn voor mij van minder belang zolang jullie maar hygiënisch en verzorgd zijn (en descreet). ik verplaats me enkel ( west- en oost-vlaanderen) bij interesse, stuur maar een mail (whatsapp is ook mogelijk) waarin jullie jezelf voorstellen (met foto) en wat jullie zowat zouden verwachten.  

Man zoekt passioneel koppel
Samoerai 39 jaar Antwerpen - Kapellen 0496932457
Zin om een los koppel te ontmoeten vandaag
Hoi, ik ben Jurgen 40 jaar, normaal gebouwd en op zoek naar een koppel dat mij vandaag overdag wil laten kennis maken met het uitdagende, sexy leven wat jullie willen. Een speld in een hooiberg ik weet het zeker aangezien ik een man alleen ben. Wat een vereiste is dat het begint met een leuke babbel, lachen, onnozel doen zonder enige verplichting. Een dame die iets of wat dominanter is vind ik wel leuk. Verder ben ik niet bi, en op ontdekking dus verwacht geen macho of zelfvoldaan iemand. Wel iemand die grenzen wil verleggen en hopelijk met jullie Hopelijk tot snel  

Zin om een los koppel te ontmoeten vandaag
genieter 36 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
een echte geile hete 20x6 cm
beste vrienden geen gezicht foto vragen wegens discretie en ik vraag ook geen gezicht foto enkel body foto naakt ik zoek niet om te trouwen of voor een relatie enkel voor de fun en gratis je komt 1 keer in leven dus geniet er van ik ben 35 jaar uit merelbeke 1.75 groot en 80 kg schoon gebouwd van lichaam en groot geschapen 20x6 cm met veel zaad besneden geschoren ik zal al u wensen en gaten vullen met plezier en genot met respect en discretie bij een reactie graag een body foto naakt bij voegen anders geen antwoord terug en ik ben niet bi of gay geen mannen enkel vrouw gericht en gsm nummer door geven om afspraak te bevestigen xxx  

een echte geile hete 20x6 cm
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10