Zoeken naar trio extra

Uw zoekactie voor trio extra leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

MisterSecret 42 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Wie?
Sportieve en potente man zoekt gelijkgestemde ruimdenkende dames/koppels die zin hebben in pure fun en (ont)spanning. Ervaring met trio's en gangbangs en de perfecte bull om de dame in kwestie heerlijk te laten genieten. Graag serieuze reactie terug met concrete info !  

Wie?
Seppe 25 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Bi trio
Hoi, ben een gast van 25j, 1m77, 63kg, 17cm en verzorgd. Ik zoek een koppel voor een echt bi trio. Het is de bedoeling voor zowel contact met de vrouw als met de man. Voor contact met vrouw is veel mogelijk. Bij contact met man graag elkaar pijpen en misschien meer, afhankelijk van de klik. Dit is waar ik voor opensta maar zeker geen vereiste. Het belangrijkste is dat we enkel doen waar iedereen zich comfortabel bij voelt. Jullie leeftijd maakt minder uit, maar hygiëne is wel belangrijk. Ik kan niet ontvangen maar verplaats makkelijk. Laat iets weten bij interesse of voor meer info. Hopelijk tot snel  
Hot boy 29 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Bikoppel gezocht voor triodates met een verzorgde man regio West-Vlaanderen
Verzorgde knappe man zoekt een ervaren bikoppel voor intieme geile date in de regio. Hygiëne, respect en discretie zijn vanzelfsprekend verzekerd. Ikzelf ben een joviale man, 176 groot, normaal gebouwd en normaal geschapen. Leeftijd weinig van tel, genot staat voorop. Verplaatsen is mogelijk in de regio. Wie zin? Stuur gerust voor meer info en foto's. Groetjes  
Oraalslaafje 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Oraalslaafje zijn van een koppel
Deze man zou eens graag het oraalslaafje zijn van een geil koppeltje . Alle voorstellen welkom van soft trio tot wat meer kinky of pervers .ook outdoor lijkt me enorm Hot.  
Koen 49 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Leuk koppel MV voor fijne vriendschap met pit en niveau
Hey, Graag wens ik een leuk koppel(man hetero!)te leren kennen om bij een goede klik respectvol vrouwgericht te genieten met z'n drietjes. Ik verwacht geen pornoscene maar opteer voor de zachte aanpak. Zelf weinig trio-ervaring waardoor beetje voorkeur voor beginners ook :) Leeftijd niet van belang, mag ruim wat lentes verschil zijn zelfs.... Ik ben slanke sportieve 100% hetero man, rook niet, 1m82, 78kg en hecht heel wat belang aan netheid en discretie. Geen eenmalig aub.  

Leuk koppel MV voor fijne vriendschap met pit en niveau
Sportief 27 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Leuk koppel voor fijne trio
Hey iedereen, dank u wel dat jullie mijn advertentie willen lezen. Ik ben een jongeman van 27 jaar, 1m79 en 78 kg. Ik ben goed geschapen en hygiënisch. Respect en discreet vind ik zeer belangrijk. Ik kan niet ontvangen maar wel verplaatsen of in neutrale plaats afspreken. Leeftijd van de koppel is minder belangrijk, de klik is wel belangrijk. Indien jullie graag willen afspreken het zou fijn zijn als jullie met een foto zullen reageren. Na de reactie zullen jullie ook een foto van mijn ontvangen. Groetjes  
Triolover 56 jaar West-Vlaanderen - Koksijde
Leuk koppel gezocht voor zaterdag 29 juni
Welk leuk koppel, al dan niet cuckold, is nog op zoek voor deze avond? Ik ben niet bi, dus is voor vrouwgericht trio. Geef ook heerlijke massages. Kan zowel ontvangen ontvangen als verplaatsen. Reacties met foto, mag maar hoeft niet naakt.  
Man 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Voor vandaag
Graag spreek ik vandaag af met een leuk koppeltje voor een trio of cuckold date. Gelieve bij jullie reactie een duidelijk voorstel en een foto toe te voegen, zodat we snel kunnen afspreken. Een beschrijving van mezelf: hogeropgeleid, 1m82, slank, donkerbruin haar. Een foto van mij kan volgen via e-mail. Ik kan mij gemakkelijk verplaatsen. Tot snel!  
Jorik 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Trio met koppel mv
Ik heb al enkele ervaringen met vrouwgerichte trio's en ik wil dit graag verder verkennen. Ik ben hetero, 1m90, 80kg. Ik woon in Gent en kan zowel verplaatsen als ontvangen.  

Trio met koppel mv
Bart 43 jaar Limburg - HASSELT
FUCK MY WIFE
Ik zoek een ruimdenkend koppel waarvan de vrouw de wens heeft om lekker geneukt te worden door een groot geschapen man. Samen lekker geil en ongeremd genieten van en met elkaar. Met haar alleen, onder toeziend oog van de man of tijdens een vrouwgerichte trio. Uiteraard is er onderling respect. Ik ben spontaan, sympathiek, goed niveau, slanke body en verzorgd uiterlijk. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden.  

FUCK MY WIFE
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10