Zoeken naar pas fakers

Uw zoekactie voor pas fakers leverde 29 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

14 dagen
Tom 48 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar oudere dame of cuckold koppel
Hoogopgeleide, dominante en echte alpha male regio Gent op zoek naar een (veel) oudere dame of cuckold koppel voor een vast contact. Discretie gevraagd en geboden. Elke ernstige reactie met (onherkenbare) foto krijgt zeker antwoord. Geen fakers aub!  
Mike 44 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw (meesteres)realiseert mijn fantasie
Ik weet wat ik zoek dat het niet makkelijk is. Maar ondanks alle fakers van afgelopen tijd geef ik de moed niet op. Een tijdje geleden onder invloed van wat drank deden me schoonmoeder en ik een spel. Truth or dare. Toen werde deze foto’s door haar gemaakt. We hebben er later nooit meer over gepraat. Maar ik merk ik sindsdien enorm geil ervan word en eraan blijf denken. En ondanks ik een hetero man ben is me fantasie het volgende. Welke vrouw. Zou mij eens haar lingerie aan willen doen en mij dan gebruiken voor haar genot. Ongeacht wat je wilt doen. Graag zou ik eventueel ook met een voorbindpik genomen worden. Bij klik eventueel vaker. Welk vrouw ziet dit zitten en durft reageren. Je leeftijd en afstand spelen geen rol. Ik zoek discreet en ben discreet. Wie maakt deze wens eens waar. Ik wil het zo graag  

Welke vrouw (meesteres)realiseert mijn fantasie
17 dagen
Fun 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welk vrouw of koppel zoekt fun
Ben slank verzorgd geschoren en goed geschapen Ben van Gent en zoek een vrouw of koppel voor fun Alle leeftijden en regio’s Geen fakers of foto jagers  
17 dagen
Pedro 69 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
ZOEK KOPPELS DIE BIJ MIJ HUN DING KOMEN DOEN
Ik man 69j zoekt koppels 20j-65j,die mij gezelschaphouden voor een namiddag of avond! maximum 3, die komen groepsex doen,ik ben dan voyeur, ook mannen en travesties welkom! Mensen die problemen hebben met ontvangen! Dit is een serieuze advertentie! Wens GEEN FAKERS!  
Derk. 58 jaar Noord-Brabant - Bergeijk
Motorrijder zoekt vrouw, koppel of paar voor lekkere seks.
Ik ben Derk, slank, lang 180 cm, 58 jaar oud en zie er nog steeds goed uit. Ik kom uit Bergeijk Nederland. Ik ben groot en dik geschapen(21x5,5 cm), erg hygiënisch, verzorgd, geen soa en zeker vrouwvriendelijk. Ik heb een eigen praktijk en kan ook veel overdag verplaatsen. Mss moet je het een keer met mij proberen en ik beloof dat je er geen spijt van zult hebben. Leeftijd is onbelangrijk.Fakers, alleen mannen en fotojagers gelieve zich te onthouden van reacties.  

Motorrijder zoekt vrouw, koppel of paar voor lekkere seks.
18 dagen
Masseur 46 jaar West-Vlaanderen - Dentergem
Masseur geeft ero massages aan koppels
Ik geef ero massages aan ruimdenkende koppeltjes die willen genieten van de deugden des levens . De massage gebeurt op een tafel , terwijl de man van het koppeltje de massage bekijkt terwijl ik zijn vrouw masseer van kop tot teen . Indien je wenst mee te doen aan de massage is dit geen enkel probleem . Ik kan enkel ontvangen , discreet en hygïenisch , alle werkdagen in de namiddag van 15u00 tot 19u00 . Wil je uw vrouw een kado geven van genot , maak dan een afspraakje met mij . Enkel ernstige kandidaten , geen fakers . Mijn stats zijn 45 186 84 19 zeer hygiënisch !  
18 dagen
Fun 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welk vrouw of koppel
Wie heeft zin in deze geschoren verzorgd goed geschapen man Alle vrouwen of koppels alle leeftijden en regio ? Geen foto jagers of fakers daar antwoord ik er niet op  
19 dagen
Fun 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welk vrouw of koppel heeft zin
Welk koppel of vrouw heeft er ook zo zin in vandaag Ben slank geschoren verzorgd en goed geschapen Geen fakers of foto jagers alle leeftijden en regio  
joe 62 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Oudere xl ondernemer voor heel hoerig/kinky ingesteld klassekoppel
Betrouwbare correcte oudere ondernemer 185cm, 80 kg, 19-6cm intiem geschoren zou graag in contact komen met een klasse koppel. Geen marginale dates maar klasse. Type vrouw, klasse dame op straat, sletje in bed. Sexy lingerie, jarretels, nylons en high heels zijn zeker pluspunten. Weinig of geen taboes hier, hoe geiler hoe liever, Dame die graag diep en hard afgeneukt word. Veel ervaring in cuckolding daar ik enkele jaren met cuckoldkoppel vaste bull was dus die mogen zeker ook reageren. Kan niet ontvangen maar mij wel verplaatsen. Zoek wel op regelmatige basis indien mogelijk. Fakers, fantasten, fotojagers, of zeveraars die commentaar komen geven, gelieve niet te reageren.  

Oudere xl ondernemer voor heel hoerig/kinky ingesteld klassekoppel
Antoine Xl 39 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Jong man zkt koppel
Hoi allemaal. Ben man 38 jaar op zoek naar leuke Koppel. Ik social 182,83,20cm, discreet, voor veel te vinden. Weinig taboes, open voor verschillende scenarios. Top. Kan gemakkelijk verplaatsen. No fakers.  

Jong man zkt koppel
  1   2   3