Zoeken naar heb

Uw zoekactie voor heb leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Black 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Leuke stel gezocht voor BBC
ik ben een jonge leuke black man van 32 jaar oud. Ik ben op zoek naar leuke koppeltjes om samen spannende avontuurtjes mee te beleven. Ik sta voor veel open en wil graag jullie stoutste fantasieën waar maken (GEEN BI). Ik heb een zeer verzorgd lichaam en uiterlijk en verwacht dit ook van jullie. Ik heb een sportief lichaam en ben zeer groot geschapen (23l 7cmdikte ). Bij interesse laat gerust een mailtje achter met een foto van jullie. Ik kijk er al naar uit jullie te mogen ontmoeten.  

Leuke stel gezocht voor BBC
gisteren
Man 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Cuckold laat haar genieten
Ik zoek een koppel voor vaste ontmoetingen, een huisvriend. Ben een gebonden vijftiger, meet 173 en weeg 77kg. Ik ben een doener geen faker, heb een zacht karakter en ben geduldig. Gemiddeld geschapen (15cm lang, 5cm dik), intiem geschoren. Hygiënisch, fris gewassen zijn er geen grenzen. Hou ervan bekeken te worden tijdens het seksen, ik kick erop. Geen druk, zij wil het graag. Met respect voor hem. Kan me makkelijk verplaatsen. Ook overdag kan ik me vrijmaken. Discretie gevraagd en geboden.  
Sander v 36 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Lieve man met grote penis
Hi, ben sportieve, verzorgde man op zoek naar vast. Ik ben eerlijk respectvol en heb een grote en dikke penis. Niets moet en veel kan. Ik geef graag massages. Grtjs x  

Lieve man met grote penis
Mark 55 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
Dominant koppel
Wie ontvangt mij om buiten in de tuin mij opdrachten te geven. Daarom ben ik opzoek naar een dominant koppel. Leeftijd speelt geen rol wel hygiëne en discretie. Heb geen taboes. Ik ben 56j/172/79/17*4,5 geschoren waar moet en een mooi bruikbaar kontje. Reactie met wat uitleg aub. Grt. Xxx  

Dominant koppel
anton 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
Beschaafde maar bronstige bi op zoek naar positie als huisvriend
Goedendag, ik ben een hogeropgeleide, beschaafde bi man, 56, 181, 75 17, blond, blauwe ogen, intiem bijgeknipt. In staat tot een goed gesprek, maar ook gevoel voor humor. Ik ben op zoek naar een gezellig koppel met niveau om met zijn drieën een gezellige avond te hebben die eindig in een teder trio waarin we elkaar verwennen. Ik vind het heerlijk zowel een goedgeschapen man als een nette dame oraal langdurig intiem te verwennen. Ik ga nog niet te expliciet zijn, maar mocht het klikken, dan kan ik redelijk ondeugend zijn en sta ik voor meer dingen open - geen extremiteiten ik kan verplaatsen en soms ook ontvangen in Antwerpen….. Heb ook een buiten in de Ardennen waar ik ook kan ontvangen.. prettig weekend!  

Beschaafde maar bronstige bi op zoek naar positie als huisvriend
TRIO 38 jaar Antwerpen - Rumst
Sliploos afspraakje !!!
Wie heeft er zin om ergens eens iets te gaan drinken !! De bedoeling is al er een klik is dat je vriendin naar de wc gaat en haar slipje uitdoet !!! Daarna aan tafel aan mij geeft ;-) . Dan weet ik dat ze sliploos lekker dicht zit . Daarna gaan we naar de auto en vuil ik even met twee vingers in de auto hoe lekker nat haar huisje is …. Verder spreken we dan af om met beide mannen haar lichaam lekker te verwennen ;-) Wie heeft er tijd op deze hete zondag !!!! Kunnen ook afspreken in tuin of op terras . Laat snel iets weten . Groetjes Ik ben sportief gebouwd en heb grote handen !!!  

Sliploos afspraakje !!!
Bart 42 jaar Limburg - HASSELT
GROTE TIETEN
Ik fantaseer over grote tieten. Welke vrouw van een koppel heeft ze, wil ze tonen en eraan laten voelen en likken? Ik ben een niet onknappe en 42-jarige slanke man. Groot geschapen. Nadat ik een flinke harde stijve heb, ga ik graag verder met je te neuken. Een geile trio met je man is ook mogelijk. Graag reageren met foto van je big boobs.  

GROTE TIETEN
gisteren
op zoek 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
een fantasie
Hoi, jonge man hier van 29, ik ben sinds dit jaar afgestudeerd. Woon in Gent en kan verplaatsen. Heb een relatie gehad en nu single. Ik ben zelf geen swinger ofzo, eerder iemand die je hier niet zou verwachten. Maar ik heb wel een enorme fantasie om eens met een koppel/vrouw af te spreken. Ik ben op zoek naar een vrouw tussen 25-45, type brave echtgenote of voorbeeldige moeder. Iemand die ook niet huis is in deze wereld en liefst weinig ervaring heeft. Graag normale mensen dus, zou fijn zijn ook over iets anders kunnen praten, in ontspannen sfeer en zo eerst wat kennis te maken. Uiterlijk is van weinig belang, respect, hygiëne en vooral een positieve mindset wel. Ik ben zelf normaal gebouwd en redelijk sportief. Niks moet, alles is bespreekbaar. foto mag maar hoeft niet. Het zou handig zijn als jullie kunnen ontvangen in de regio Gent. Fantasie van mij is dat ik kom oppassen op jullie kinderen en we daarna iets spannends doen.  
gisteren
bi meester 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek gewillige dame/koppel/studente
Hey iedereen Ik ben jonge man die reeds jaren interesse heeft in de wereld van bdsm, rollenspel en andere kinks Ik zoek al enige tijd iemand om op dit vlak mijn ervaring verder uit te breiden. Liefst iemand die samen met mij deze wereld verder wil ontdekken. Ik heb veel kinks en nog meer op mijn bucketlist. Voor diegene die hierin interesse hebben, of ervaring contacteer mij en we spreken verder. Als het klikt ook liefst op regelmatige basis discreet live contact. Weliswaar met duidelijke afspraken en stopwoorden. Dus heb jij/jullie hierin interesse, stuur me dan een mail met een duidelijke beschrijving van wat jij zoekt of wat je diepste fantasieën zijn en we kijken welke overeenkomen. Indien mogelijk ook graag met foto. Indien het om een koppel of meisje/dame gaat ben ik ook een genereus iemand! Mvg Meester B  
Sam 51 jaar West-Vlaanderen - Pittem
Leuk koppel gezocht voor dit weekend?!
Goedemorgen, Ik ben een (jonge)man van 51 jaar! 1,91 lang, 92kg. Netjes, verzorgd, intiem geschoren, hygiënisch en hoger opgeleid. Ik had graag een leuk koppel tegengekomen om geile dingen mee te beleven! Let wel ik ben hetero. Als "de klik" er is hoeft onze ontmoeting ook niet bij één keer te blijven. Ik sta voor veel dingen open en heb de nodige ervaring, althans een ontmoeting met een koppel al enige tijd geleden is. Heb weer zin in die opwinding in zien en gezien worden! Uiteraard is respect en discretie bij mij zeer belangrijk! Wil je meer weten laat dan zeker iets horen!  

 Leuk koppel gezocht voor dit weekend?!
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10