Zoeken naar vooraf te weten

Uw zoekactie voor vooraf te weten leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Fredo 54 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Voor vanavond...
versa of top ? Sportieve en slanke 50'er zoekt en biedt aan ... Discretie verzekerd. Voor wat intenser speelplezier. Zin ? Laat maar iets weten Kan ontvangen of verplaatsen in de buurt.  
horny 59 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
pijpje zetten ?? ontvang omg Wichelen
pijpen met klaarkomen in het mondje ,hou van pijpen ,slikken ,poppers,en meer ,Fantasie ,laat weten of het kan ,sta voor veel open ,leeftijd onbelangrijk ,hygiene en discretie geboden ,graag -90kg ,reactie met stats is antwoord 57-172-70-16-onbehaard  

pijpje zetten ?? ontvang omg Wichelen
Top 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Harde paal.
Hey. Ik ben 42j sportive zuiders bi. Opzoek naar een leuke sex date. Pijpen laten Pijpen likken neuken laten neuken tongkussen teppels zeugen vinger enz. Soft sex kan ook. Senioren zijn ook welkom. Als je interesse hebt laat maar weten groetjes. Ik ben van Antwerpen centrum. Geen fakers aub.  

Harde paal.
gisteren
reismakker 49 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
reismaatje gezocht met dat extraatje meer
Hallo, ben biman op zoek naar een leuke reismaat voor de periode tussen 21 juli en 15 augustus om enkele dagen samen op stap te gaan. Dat hoeft niet ver te zijn (België of buurlanden) en zowel interesse voor natuur als cultuur. Bij klik kan er ook op seksueel vlak genoten worden. Ben bi versa 49 179 65 14. Ik sta op goede hygiëne, discretie en vlotte communicatie en garandeer dit ook. Liefst ben jij versa of top, mannelijk en met brede interesse zodat we ook onze babbel hebben op vakantie. Het is dus niet enkel voor seks, maar echt wel een goede maat om samen mee op stap te gaan. Bij interesse, laat weten hoe jij het ziet, wat je voorkeur is qua reizen en waar je zin in hebt. Ik hoop op deftige eerlijke reacties.  
gisteren
riky 58 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Bottom zoekt
Mannelijke niet slanke bottom,wil uw neukslet zijn.Ik zoek iemand die regelmatig zin heeft om te neuken.Ik hoor en voel u graag diep spuiten.Kan ontvangen,zelf een (kinky)voorstel?Laat het zeker weten. Kan ook ontvangen met blinddoek aan.  
gisteren
zaadgeil 35 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
BJ Fuck
(nu 09u00) vandaag vanaf 09u30 tot 14u00 in wilsele putkapel niet ver van afrit E314, zoek kerel van max 45j om leeg te zuigen of me te laten neuken. veel bespreekbaar? ( on prep ) gloryhole aanwezig ( interesse laat maar weten )  
Nick 32 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Op ontdekking
Hey onervaren gast hier 32j m80 85kg 16 cm Opzoek naar n leuke gast die samen wil experimenteren en mij een beetje wegwijs wil maken in het bi zijn Veel kan niets moet enkel respect en hygiëne voor de rest komen we er snel achter wat wel en wat niet ;) liefst niet ouder dan 35 Belangrijk is wel dat het voor meerdere keren is Geen alles neukers of foto jagers enkel serieuze gasten met het nodige respect en discretie ik heb een hetero relatie de vrouw is hiervan op de hoogte Bij intresse laat zeker wat weten foto is pluspunt ;)  
............. 59 jaar Antwerpen - Zandhoven
zoek jong max 25 jaar
zoek klein fijne niet te grote jongen max 1.65/60kg met mooie pik voor van massage trek/pijp/en mis meer ?? ik 60tiger 1.72/75kg 17/5 pik zie foto's geschoren verzorgd woon alléén VOOR ZONDAG NAMIDDAG !!! IK LEES MAIL en laat u iets weten status vanwaar foto pik ik ben geen verzamelaar zenne foto worden versnipperd bij een nee lees mijn mails nu tot 22.00 u geen van wat ik vraag geen antwoord grtjes kusjes xxx  

zoek jong max 25 jaar
Student 21 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Afleiding tijdens blok
Is er een man regio Leuven die kan ontvangen of openstaat voor outdoor? Ik ben onderdanig en bi bot met weinig ervaring Laat weten wat je wilt doen en wanneer en wie weet Ik sta voor veel open Hygiëne en discretie belangrijk!  
Horny Guy 31 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Dertiger zoekt man
Hallo! Voor vanmiddag zoek ik een man om wat met elkaar te spelen bij mij thuis. Ikzelf ben 31 jaar, jouw leeftijd maakt niet zo uit maar hygiene is wel heel belangrijk. Ook ben ik nog onervaren in man-man seks, dus respect daarvoor is ook vereist. Zie jij het zitten om tot regio Roeselare te komen om elkaar wat te rukken en pijpen, eventueel elkaar neuken (met condoom). Laat het me weten!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10