Zoeken naar iemand echt

Uw zoekactie voor iemand echt leverde 94 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tony 58 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Slanke top zoekt soft en meer kan ontvangen of verplaatsen
Ben 58, 178, 62 kg slank !, platte buik, Licht blond behaard, blonde kop 17x 4 blote eikel Zoek date met open minded gast, leeftijd niet belangrijk , wel verzorgd en slank als het kan, mag (flink) behaard zijn Voor echt vrijen, strelen, mekaar pijpen of jij pijpt enkel mij als je dat wil, ik wil je ook graag neuken als je dat wil. Ikzelf maak enkel afspraken als ik zeker ben dat ik ze kan nakomen. Kan ontvangen mits tijdige afspraken maar verplaats mij even goed  
GENOT GEVER 51 jaar Vlaams-Brabant - Wilsele
GENOT LEVERANCIER
JIJ VAN METSER TOT WAT DAN OOK MET VOLLE BALLEN IK GEEF JE DE PIJPBEURT VAN JE LEVEN IK ONTVANG ROND LEUVEN VANDAAG EN LAAT JE GENIETEN IK BEN BOTTOM DUS MEER KAN OOK JIJ MAX 50JAAR BENT WELKOM WIE HEEFT ECHT BALLEN AAN ZIJN LIJF.  
Hormak 35 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Zoek een eerste bi ervaring
Hallo, Ben een man van 35j opzoek naar een eerste bi ervaring. Heb echt nog niets gedaan. Ben een man van 1m85 van 100kg(beetje mollig). Ik kan niet altijd afspreken helaas wegens ik al een relatie heb met kinderen. Dus respect en geduld is gevraagd helaas. Mvg,  
flor 65 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
moeilijk te vinden??? zoek voor Nu... vandaag.
Zoek echt grote pik en ballen voor langdurig verwennen met happy end. Masseren likken strelen zuigen en pijpen mag wederzijds. Ik ontvang discreet alle leeftijden zeker ouder of getint maar GROOT geschapen. Ben 65/178/78. 18*5. Bij interesse reageer met je volledige stats en foto van speelgoed en juiste email adres. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Eerlijke advertentie geen fakers. Misschien tot straks. Grtn flor.  

moeilijk te vinden???  zoek voor Nu... vandaag.
flor 65 jaar West-Vlaanderen - Blankenberge
moeilijk te vinden....zoek voor Nu of vanavond.
Zoek echt grote pik en ballen voor langdurig verwennen met happy end. Masseren likken strelen zuigen en pijpen mag wederzijds. Ik ontvang discreet alle leeftijden zeker ouder of getint maar GROOT geschapen, ben 65/178/78.18*5. Bij interesse reageer met je volledige stats en foto van speelgoed en juiste email adres. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Eerlijke advertentie geen fakers aub. Misschien tot straks. Flor.  

moeilijk te vinden....zoek voor Nu of vanavond.
Zuigkracht 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
ZUIGKRACHT
MORGEN VANAF 9 UUR ZOEK IK EEN ECHTE MAN,BOUWVAKKER,SCHILDER,BOER,OF WAT DAN OOK ALS JE MAAR EEN ECHTE VENT BENT MET BALLEN AAN JE LIJF EN IS ECHT GOED WIL LEEGGEZOGEN WORDEN DAN BEN JE WELKOM IK ONTVANG 6MIN VAN AFRIT WILSELE, BEN JE FEEK TREK JE MAAR ZELF AF, JIJ MAX 48JAAR MET LEKKER SPEELGOED EVT KAN ER MEER.  
Tuur 25 jaar Limburg - HASSELT
Kinky man gezocht
Welke kinky man staat open voor mij ongespoeld te neuken, of meer. Lik je daarna helemaal proper. Andere kinky voorstellen ook welkom. Kan vandaag verplaatsen maar niet ontvangen. Zelf 170cm beetje molliger en 13cm Korte baard met snor. Uiterlijk speelt voor mij niet echt. Stel iets voor  
zin, veel zin 26 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
iemand zin
Ik ben goed geschapen jongen en heb zin. Weet je waar ik zin in heb? Ik weet het zelf niet zo goed. Ik kan zelf niet echt ontvangen. Mijn wagen is in de garage. Ik kan wel opgehaald worden of me verplaatsen in de buurt. wil we zelf gepijpt worden en er kan vanalles. Ik wil jou ook wel pijpen. Laat maar weten wat jouw plan is. Tot snel!  
Wim 51 jaar West-Vlaanderen - Poperinge
Wie wil gepijpt worden nog vandaag ? Kom maar af !
Dan ben je bij mij welkom ik lik graag jou ballen en pijpt tot je klaarkomt Slikken kan indien je echt wenst ? Stats discreet hyghiene eerlijkheid  
Toon 22 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Ik wil gebruikt worden
Ik ben 21 jaar oud. Ik zoek iemand of meerdere mannen die me een van komende dagen wil(len) neuken deze week in de buurt van Sint-Niklaas - Lokeren. Ik ben bi en heb een vriendin dus moet discreet zijn. Ik ben bottom ingesteld. Ik zoek naar 35+ in leeftijd die zelf kan ontvangen. Liefst iemand dominant, ik ben een echt sletje. Nog niet veel ervaring anaal, maar jij mag me lang en hard nemen. Ik pijp en slik graag! Vastbinden mag zeker ook! Als je vrienden hebt die me ook willen gebruiken nodig ze maar uit! Graag discreet en met condoom!  

Ik wil gebruikt worden
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10