Zoeken naar graag vandaag

Uw zoekactie voor graag vandaag leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
student 19 jaar Antwerpen - Brasschaat
student stoom afblazen blok
Hey ik ben een student van 19 en zou graag wat stoom afblazen tijdens deze blok periode. Als je interesse hebt laat me iets weten.  
gisteren
Ikke 46 jaar Antwerpen - Grobbendonk
Wie zin?
Hey, is er een top die kan ontvangen en zin heeft om me vanavond te neuken? Ik kan enkel verplaatsen. Graag rond 21u. Eventueel kan car, buiten of op kamer ook. Geen eindeloos gemail aub. Als je interesse hebt bellen we even en zien dan wel of er kan worden afgesproken.  
gisteren
Onderdanige zoon 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Regelmatig plezier
Hallo daddy´s Ik ben een 32 jarige man die opzoek is naar een aangename oudere man. Niet alleen leuke en harde seks maar ook voor een leuke babel met een koffietje... Ik sta voor heel veel open en ken weinig taboes. Ik pijp zeer graag en heb graag iets in mijn kontje ;) Open en duidelijke communicatie zijn zeer belangrijk voor mij. Spreekt dit u aan laat dan gerust een berichtje achter, dan kunnen we elkaar beter leren kennen. Hopelijk tot gauw. Xxx  
gisteren
virgin 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Een slanke onbehaarde virgin met een last minute idee?
Good evening, Ik 42, slank, 1m75. Maagd op vlak van man man contact. Sinds enige tijd de fantasie die groeide door een toevallig voorval om toch eens soft af te tasten met een man die weinig of geen ervaring heeft. In mijn fantasie gaat dit om een jonge, slanke en onbehaarde jongen. Graag foto, stats en uw idee hoe je dit eerste moment zou willen laten verlopen ;-)  
gisteren
Zaadgeil 49 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Zaadgeil
Biman,versa,zkt kerel om vanavond te spelen en te genieten,veel kan ,doe maar voorstel ,ik kan vrij ontvangen,graag hygiënisch.  
gisteren
Kevin 31 jaar West-Vlaanderen - Alveringem
Wederzijdse pijpbeurt
Is er een bi-man die vanavond of s’avonds in de loop van de week, discreet kan langskomen? Elkaar pijpen tot we lekker spuiten, Ik ben verzorgde man, niet roker, intiem verzorgd. Leeftijd van 18 tot 40 Graag discreet/anoniem. Mijn stags zijn 31/185/90/15  
gisteren
Jan 69 jaar West-Vlaanderen - Assebroek
Op zoek naar een man in sexy lingerie
Hoi, Ik ben een oudere man op zoek naar een man in sexy lingerie met gladgeschoren pik (of pikje) waar ik mee mag spelen en aan zuigen. Als je graag geneukt wordt kan dat ook hoor! Ik kan verplaatsen maar niet ontvangen. Liefst tijdens de namiddag en een dag of twee op voorhand afspreken. Ik moet thuis weggeraken!!!  
gisteren
Tom 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
dikke gast gezocht voor softdate
Hey, zoek een dikke verzorgde man voor een softdate. Elkaar rukken, rimmen pijpen. Graag op regelmatige basis.Ik ben zelf een verzorgde man uit het Gentse en kan me verplaatsen. Niet ouder dan 43.  
horny 59 jaar Oost-Vlaanderen - Wichelen
pijpje zetten ?? ontvang omg Wichelen
pijpen met klaarkomen in het mondje ,hou van pijpen ,slikken ,poppers,en meer ,Fantasie ,laat weten of het kan ,sta voor veel open ,leeftijd onbelangrijk ,hygiene en discretie geboden ,graag -90kg ,reactie met stats is antwoord 57-172-70-16-onbehaard  

pijpje zetten ?? ontvang omg Wichelen
Nills 47 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
date met ouder - voor vandaag
hey, ben op zoek naar een date met ouder 60+/senior voor lekkere seks, elkaar pijpen, rukken, spelen, meer kan zeker bij klik maar hoeft niet. Hoe ouder, hoe liever. Bi 47/184/74, gladde 19/5, verzorgd, discreet, respectvol. Ik ontvang, eventueel ook verplaatsen in nabije omgeving. Je mag wat sub/onderdanig zijn (ook dat hoeft niet). Bij reactie steeds vermelden : stats, gemeente van waar je bent en foto speelgoed (must). Graag volledige reactie, dit bespaart tijd en over en weer gemail, enkel voor vandaag, 'k Sta heet. Geen veeldater hier. Grtn  

date met ouder - voor  vandaag
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10