Zoeken naar vandaag 20

Uw zoekactie voor vandaag 20 leverde 40 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jeroen 31 jaar Limburg - HASSELT
Geile milf gezocht?!
Hallo, Ik ben Jeroen 31 uit hasselt, atletisch gebouwd en 1m80. Ik zoek een leuke meid tussen de 20 en 45 jaar voor spannende dates. Dus welke dame het ziet zitten om lekker hard genomen te worden stuur mij een mailtje om verder kennis te maken. Grtjs Jeroen Geen mannen of koppels !  

Geile milf gezocht?!
M&S 44 jaar Antwerpen - Retie
Mijn vriendin haar fantasie waarmaken
Wij zijn al jaren een gelegenheid koppel. Maar mijn vriendin heeft een fantasie. Welke vrouw wilt dit waarmaken. Ze wilt haar haar eerste bi ervaring beleven volgens dit scenario. Ze ligt vast gebonden en geblinddoekt op bed. Ik streel haar. Ik laat jou stiekem de kamer in en dan voelt ze vier handen op haar. Ik ga in de stoel zitten en jij zegt dan je fantasie word werkelijkheid. Dan hoort ze je stem en weet ze je een vrouw bent. Nadat ze is klaar gekomen zijn er twee optie. Of je maakt haar los en jullie vrije. Verder. Of we doen een geile trio. Of je gaat weg. Maar net wat je zelf wilt. We zoeken een sexy verzorgde vrouw tussen 20 en 35 j. Zonder foto geen reactie vanwege teveel fake  
Jeroen 32 jaar Limburg - HASSELT
Geile milf gezocht?!
Hallo, Ik ben Jeroen 31 uit hasselt, atletisch gebouwd en 1m80. Ik zoek een leuke meid tussen de 20 en 45 jaar voor spannende dates. Dus welke dame het ziet zitten om lekker hard genomen te worden stuur mij een mailtje om verder kennis te maken. Grtjs Jeroen Alleen serieuze reacties! Geen mannen of koppels!  

Geile milf gezocht?!
milfhunter69 20 jaar Limburg - HASSELT
opzoek naar een geile milf
hey, ik ben een 20 jarige gast van Hasselt. ik ben opzoek naar een geile oudere dame die wilt afspreken met een jonge (meer onervaren) gast voor een geile date waar veel kan. ik ben slank gebouwd 1m86 17-18cm pik mvg en tot snel?  

opzoek naar een geile milf
11 dagen
Guido 59 jaar Limburg - Sint-Truiden
Zoek dame - parenclub Marcelino's
Een 20-tal jaren (jaja dat is lang) geleden bezocht ik geregeld parenclub Marcelino's Sint Truiden. Ik heb daar enkele keren een mooie lieve franstalige blonde dame ontmoet. Zij was steeds vergezeld van haar "dronken" man. Ik heb met haar leuke gesprekken gehad, meer niet. Ik zou haar nog eens willen ontmoeten. Kan iemand mij helpen. Iemand moet toch weten wie deze dame is en hoe ik ze kan contactern. Geef maar een seintje.  
Dave 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Vrouw voor trio
Single man, 20 cm, 1m85, 95 kg doet graag eens een triootje met andere XL. Met jou als middelpunt. Durf je?  

Vrouw voor trio
Ken 31 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Opzoek naar leuke tijd met vrouw 20-65j
Hey hey, Ik ben Ken een vlaamse man van 31 jaar oud normale looks stats en lichaamsbouw. Single en alleenstaand en alleenwonend. Via deze weg opzoek naar een leuke date, met een dame leeftijd 20-65 jaar, uiterlijk niet zo van belang. Discretie en hygiëne geboden en gevraagd. Kan verplaatsen of ontvangen. Ik houd van al het normale in het leven. Sta voor veel open. 100% echte add en elke reactie word beantwoord. Hopelijk tot snel. Mvg Ken  

Opzoek naar leuke tijd met vrouw 20-65j
student black 26 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Dame gezocht voor vanavond of morgen
Wie kan er mij ontvangen vandaag of morgen ? Je bent tussen 20 en 45. Draagt graag lingerie, hou van plezier onder de lakens. Eens het klikt kan het meermaals. Graag leeftijd en foto/ van waar u bent. Liefst niet te ver ! Je zal zeker geen spijt hebben. Tot later. Xx  

Dame gezocht voor vanavond of morgen
pleaserlovertje 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
jongeman zoekt dame om te verwennen
Hey dames, 33jarige jongeman is op zoek naar meisje / dame om tegen betaling mee af te spreken. Jouw leeftijd is liefst tussen de 20-40 en je bent single, wil geen miserie met andere mannen. Indien we het beiden leuk vinden kunnen vervolg dates komen. Ervaring is geen must, verlegen zijn mag best. Ik val helaas niet op volslanke vrouwen. Ik ben gemiddeld sportief en gebouwt, blank, blond, blauwe ogen. 183 centimeter groot en weeg 76. Daarnaast wel heel verzorgt (hygiëne heel belangrijk), charmant, lief en eerlijk. Voor mij is het zeer belangrijk dat je alleen doet wat je zelf wil! Ik ben een echte pleaser en zal er alles aandoen om het voor jou zo leuk mogelijk te maken! Hou erg van beffen, (tong)kussen, voorspel, ... Of ik luister wat je zelf graag hebt. Ik ben West-Vlaming in de buurt van Brugge. Ik kan naar jou komen of we spreken af op hotel of ergens anders. Liefst niet verder dan 80 kilometer van Brugge.  

jongeman zoekt dame om te verwennen
12 dagen
Jan 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
20/6 avond: ontspanning
Welke meid heeft zin in een ontspannen seksdate op donderdagavond 20 juni? Eventueel een studente op kot.. lekker naughty?  
  1   2   3   4