Zoeken naar ni*

Uw zoekactie voor ni* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

RUBEN 33 jaar Antwerpen - Lier
Welke dame
Welke dame Hoi iedereen, Alvast een leuk weekend . Ik ben een 33j gebonden man. 1m78 80 kg en de rest kan je wel ondervinden in een leuke babbel . Wat brengt me hier ? Een beetje de spanning opzoeken met een andere single of gebonden vrouw. Hen je zin in een leuke babbel met da ietsje meer. Reageer maar en hopelijk tot snel x leeftijd maakt ni veel uit ..  
Gezelschapper 60 jaar West-Vlaanderen - Assebroek
Leuke stimulerende vrienschappen gezocht met dames of stellen
Deze zomer komt deze aangename, verzorgde, charmante man aan zee wonen. Na een fijn en gelukkig leven wil ik dus een nieuwe start, nieuw huis, nieuwe vrienden en vooral vriendinnen want de binnenlanders komen ook niet elke dag naar zee.. Fijne erotiek gericht op genieten in vele facetten is mooi en stimulerend. Welke dame(s) of stellen willen kennismaken en wie weet op termijn een vriendengroepje vormen waar geen verplichtingen zijn noch verwachtingen.. Alles begint met kennismaken. Misschien tot binnenkort  
Pieter 44 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Samen genieten vanavond
Genieten we samen van deze zaterdagavond? Drankje, babbel en we zien wel wat op ons afkomt. Geen verplichtingen. Altijd respectvol. Nieuwsgierig naar jouw antwoord. Pieter (lekker, humor, goed gesprek, gelukkig getrouwd in open relatie)  

Samen genieten vanavond
dog 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Hogeropgeleide slanke prille vijftiger(1m82, 82kg) met niveau en klasse biedt zich aan als totaalslaaf, zonder taboes. Buiten mijn veeleisende job heb ik nood aan een uitlaatklep. Daarom ben ik op zoek naar een Meester(man/vrouw/koppel) met ervaring(leeftijd niet belangrijk) die me wil als persoonlijke slaaf. Ikzelf heb reeds behoorlijk wat ervaring als slaaf/slet en ben volkomen taboeloos. Wie voelt zich geroepen? Wie wil deze slaaf/slet/hoer/hond als zijn eigendom bestempelen?  
Chauffeurke 57 jaar Antwerpen - Bonheiden
Hallo ook is zin in leuke massage en kun je niet ontvangen thuis ?
Hallo ook is zin in leuke massage is weg dromen van dagelijkse sleur of stress ,wel ik zeer verzorgde man heb grote bestelwagen met daarin massage tafel geen inkijk van buiten ,zelf ben ik verzorgd en hygiënisch niet roker of drinker discreet enz naar mij tot hoeft er niks te gebeuren draaid om jou te laten genieten dan ik kom op verplaatsing ergens op rustige plaats dan  
SECRET LOVER 56 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
ALS KLASSE DAME OP ZOEK NAAR JOU (VASTE) SECRET LOVER.... HMMMMM ....
Hoi, als klasse dame heb je de fantasie, dat verlangen naar een vaste secret lover, iemand die jou de nodige aandacht weet te geven! Ons samen helemaal ontladen...je straalt het uit een klasse dame te zijn (single of met medeweten van), je staat open voor vaste, ongebonden (intieme) dates, teasen, pleasen, verleiden en verleidt willen worden. Je zou het fijn vinden om contact te kunnen leggen met een zeer verzorgde, en goed geconserveerde (zo zeggen ze toch) man, een man die van de wereld is, een man die discretie en hyg en niv nog hoog in het vaandel weet te dragen...,een man die niet alleen met zijn … denkt ! Ik ben op zoek naar één vast contact, geen gevlinder dus !Ik ben soa vrij en gesteriliseerd (attest).Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag.Eventueel maken we eens ergens kennis op neutraal terrein om te zien of de spreekwoordelijke "klik" er zou zijn … ? Denk je dat er voldoende raakvlakken zijn... ?? xxx  
peter 53 jaar Limburg - HASSELT
vrouw tot.....jaar gezocht
Hey, wil jij ook genieten na een zware dag. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. alles kan/niets moet. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke man? Ik ben 53 jaar. Discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan stuur.grts  
Steve 49 jaar Oost-Vlaanderen - Lierde
Gehuwde dame met niveau voor FWB
Beste, Na ruim een kwart eeuw in vaste relatie mag er toch iets toegevoegd worden of niet soms? Graag wens ik een gehuwde/in vaste relatie dame te leren kennen om het leven beetje bij te kleuren. Mijn voorkeur gaat naar veertiger-vijftiger dame slank tot maatje meer. Eenmalige platvloerse contacten zoek ik niet, eerder iemand om wanneer het klikt op langere termijn te daten. Ik ben slanke sportieve 100% hetero man, niet roker, geen tatoos/piercings, 1m82, 78kg en hecht heel wat belang aan netheid en discretie. GEEN single dames aub.  
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een vrouw of meisje die discrete soft date of een massage zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man van 56 jaar. Is er een vrouw of een meisje die eens discreet wil afspreken vandaag of vanavond voor een soft date of een deugddoende massage? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
Single40 40 jaar Oost-Vlaanderen - Zottegem
Lees Goed! Deftige dame gezocht
Hallo dames, Misschien is, op deze site dan toch, met de deur in huis vallen het duidelijkste... Ik : 40 jarige, alleenwonende, kinderloze vrijgezel uit de omgeving van Zottegem. In het dagdagelijkse leventje ben ik werkende als leidinggevende in een kmo, m'n vrije tijd is vrij beperkt maar desalniettemin sta ik toch open voor een leuke dame. Aangezien ik dit weekend een beetje onverwachts vrij ben, lijkt het me een ideaal moment om het hier eens te proberen. Jij : Een leuke, spontane en deftige dame, met een leeftijd tussen de 28 en 45, in het bezit van zowel hygiëne als niveau voor een deftige babbel. Je bent een vrouwelijk type (je hebt een vrouwelijke kledingstijl dus en nee ... een kilootje meer of minder maakt me weinig uit als je maar verzorgd bent). Wie zich hierin herkent, aangesproken voelt of ... kan best een mailtje sturen waarin je jezelf nader voorstelt en voorzien van een (niet naakte) deftige foto. Reactie en discretie zijn uiteraard gevraagd en geboden!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10