Zoeken naar ben voor vanavond

Uw zoekactie voor ben voor vanavond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dimitry 41 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Fijne start voor jonge dame
Welke jonge dame wenst de vakantie fijn in te zetten? Ik ben een fantasierijke man die graag een dame uit de kleren zie gaan, mag meermaals zijn. Dit in een bepaald scenario, thema,…. Seks komt dus niet op de eerste plaats! Ik ben rustig, lief, stel je graag op je gemak, niks moet alles mag. Ideaal voor dames die weinig ervaring hebben of verlegen zijn, die net starten,…allemaal welkom! Is mijn bedoeling om samen een aangename tijd te beleven. Zo wie zo langere date, kunnen we wat babbelen, geen tijdsdruk, even zalig weg van de drukke wereld rondom ons. Ik kan verplaatsen en ontvangen. Doe een voorstel van wat je wenst te doen (sta voor veel open) graag met een korte beschrijving of een foto van jezelf (ik ben discreet en handel er naar) hoeveel je wenst voor onze afspraak en Wanneer je mogelijkheden zijn. Zo houden we het mail verkeer beperkt en concreet. Ik kijk uit naar je mailtje.  
Hot 27 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Wie heeft zin?
Hallo, ik ben relatief nieuw in dit gebeuren. Maar ik zoek een leuke/geile (niet pro) vrouw voor een fijn moment, wegens al een tijdje 'droog'. Ik hou van zoenen, voorspel (evt met gebruik van speeltjes bij jou maar is zeker geen must), jou lichaam verkennen, enz.. Graag ook iemand die het niet erg vind om te pijpen, en zelf ook graag verwend wordt. Leeftijd graag tot 50 jaar, je moet je ook kunnen verplaatsen. Ik kan je eerst iets aanbieden om te drinken en wat in de stemming te komen en dan kunnen we zo rustig opbouwen. Vergoeding kunnen we afspreken. Ik zelf ben 27 en mager gebouwd (dus geen gespierde kerel ;)). Hygiëne en respect gevraagd en geboden. Stuur gerust een berichtje als het jou aanspreekt!  
Verwennerke 40 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Een centje bijverdienen zonder zelf veel te moeten doen behalve genieten?
Dag meisjes, studentes, jongedames,... Er is toch niets leuker dan een centje bij te verdienen en eigenlijk zelf niets te moeten doen... Ik ben daarom op zoek naar een meisje, studente, jonge dame, die het leuk zou vinden en wanneer ze zin heeft mij kan contacteren voor een lekkere bef en vingerbeurt en er dan nog een centje aan over te houden?  Waarom deze advertentie? Ik ben dol op beffen, likken en het volle genot te schenken aan de vrouw.  Wat zoek ik niet? Iemand die met meerdere mannen stoeit...  Heb jij zin om ietsje extra te hebben door zelf verwend te worden, laat een berichtje en misschien wel tot heel binnenkort.  Ikzelf ben slanke, sportieve en verzorgde ondernemer.  Liefst iemand uit west-vlaanderen of op kot in west-vlaanderen. Kus  
Laura 41 jaar Limburg - Lummen
Praktijkruimte gezocht
Beschik jij over een studio , appartement, bijgebouw , chalet , handelspand , kantoor .... voor het geven van professionele soft erotische massges en authentieke trantra massages, waarbij professionaliteit, echtheid , diepgang , emotionele en sexuele healing voorop staan . Geen bandwerk , max 1 a 2 klanten per dag , selectief clientèle, officeel bijberoep ,hogere prijsklasse in het bezit van de nodige getuigschrift en papieren . Geen aanbiedingen mogelijk buiten de prijslijst , geen marginale toestanden of lucratieve bezigheden ! Je bent ruimdenkend genoeg om dit toe te staan .... Betaling van het pand is NIET IN NATURA !!!! OF jij ben je eigenaar van een schoonheidssalon, b&b , wellness, hotel en krijg je wel is zulke vraag van klanten maar beschik je zelf niet over de nodige opleidingen , maar sta je er wel voor open ... sta je open voor een eventuele samenwerking , dan hoor ik het graag . Groetjes , Laura  

Praktijkruimte gezocht
Eric 39 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Een centje bijverdienen door topless te gaan.
Ik ben een verzorgde 39 jarige Vlaamse man die al jaren een fantasie heeft. Ik zoek een studente of jonge dame met een kleine cupmaat (maximum C maar moest het kunnen zo klein mogelijk) die voor een mooie vergoeding topless voor mij zou willen gaan. Ik ben niet op zoek naar professionele dames, maar eerder een girl next door. We spreken ergens af en na een korte babbel gaat u topless voor mij en moest u dit toestaan mag ik ze ook aanraken. Een korte “brave” afspraak voor een eerlijke vergoeding.  
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben gewone vrouw geen prof en zoek geile date cardate ofzo in westerlo! Ik kan ook naar jouw komen bij je thuis of hotel. Alleen concrete voorstellen van respectfulle mannen geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
Michael 43 jaar Limburg - HASSELT
Intieme genegenheid
Hallo Ik ben op zoek naar een uurtje of anderhalf (ont)spanning. Kernwoorden: soft , knuffel, strelen Leeftijd is van ondergeschikt belang. Curvy, mager, introvert extravert, (on)gebonden , weinig/veel ervaring, allemaal onbelangrijk. Wederzijds respect des te meer. Ik ben een sportief gebouwde 40'er op zoek naar iets nieuws/spannends Discretie gevraagd en geboden. Graag reactie met foto. Hopelijk tot snel M  
Justfun 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Just wanne have some fun…(met vergoeding)
Heyhey, ik ben via deze weg op zoek naar een meisje, dame om gewoon wat 'online' fun mee te beleven. Dit kan gaan van elkaar via sms, Whatsapp wat ondeugende berichtjes te sturen bijv tijdens werk, op restaurant, thuis, in de auto. Het versturen van eigen beeldmateriaal (foto en video) om het nog wat geiler en leuker te maken, tot zelfs live streamen via whatsapp waarbij we elkaar online opgeilen. Klikt dit en vraagt dit naar meer.... dan kan mss een echte afspraak wel eens plaatsvinden om onze fantasietjes tot werkelijkheid te laten komen. Heb jij er ook al zo veel zin in?  
Stijn 39 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Handjobs
Hoi,ik ben op zoek naar de eigenaares van mooie en zachte handjes. Lange nagels of gelnagels zeer welkom. Het is de bedoeling dat je me regelmatig een lekkere handjob geeft. Ik verwacht van u dat je betrouwbaar en verzorgd bent. Ikzelf ben een 39jarige,aantrekkelijke en zachtaardige man. Mijn piemel is mijn bruute handen beu en daarom zoek ik iemand die dat in mijn plaats kan doen in ruil voor een financiële vergoeding. Daten kan bij mij,bij u of in de auto.Laat gerust iets weten indien je mij een handje wil helpen.  
Philip 58 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Stoute 58j man zoekt dominante dame 50+ 60 +70 + voor billenkoek
Help, ik ben stout geweest en moet gestraft worden. Wie zet mij eerst in de hoek, broekje naar beneden en geeft mij vervolgens een flink pak slaag op de blote billen? Ik vervul ook graag erotische opdrachten naar jouw goesting.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10