Zoeken naar trio extra

Uw zoekactie voor trio extra leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Daan 37 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Leuk koppel
Hey, hier slanke sportieve jongeman op zoek naar koppel voor leuke date. Sta voor veel open zoals trio, hotwife, cuckold, outdoor, … Hebben jullie zelf een bepaalde fantasie laat het gerust weten en misschien wordt die fantasie wel werkelijkheid. Respect en hygiëne vind ik zeer belangrijk. Ik kan me makkelijk verplaatsen. Verder contact en facepic mogelijk via whatsapp. Graag reageren met wat jullie zoeken en liefst met foto (hoeft niet herkenbaar). Groetjes Daan  

Leuk koppel
12 dagen
Luc 48 jaar West-Vlaanderen - Zonnebeke
Zacht vrouwgericht Trio
Ik ben single man van 48 en op zoek naar een koppel om samen het vrouwtje te verwennen,alles vooraf bespreekbaar wet wederzijds respect single vrouw mag ook reageren. Graag uit de regio Hou van kussen knuffelen likken massage... Gelijkaardige voorstellen zijn ook welkom  
13 dagen
Frank 57 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Trio? Cuckold? Sauna/massage, Ik kan ontvangen , ook overdag.
Hallo, ik ben verzorgde, potente en intiem kaal geschoren man, sta voor veel open. Een man (57, 1,74 m,89 kg) die ervan geniet een vrouw te verwennen wanneer de man toekijkt. Of omgekeerd wanneer de vrouw toekijkt! De manier waarop kunnen we samen bepalen. OOK samen elkaar ontdekken zou fijn zijn. Ben een gezonde levensgenieter met ruime interesses. Trio, kinky en cuckold, bi mag ook. Massage geven behoort tot de mogelijkheid, zolang alles discreet en eerlijk verloopt is veel bespreekbaar! Zoek mensen die beiden voor een (nieuw) avontuur te vinden zijn. Ontvang en verplaats na duidelijke afspraak, kan ook overdag indien gewenst. GEEN fin. bedoelingen aub. Mijn tel.nr krijgt u na reactie (uw foto geeft mij een al een idee...) Graag een reactie met leeftijd , wensen en /of fantasie. NIET enkel reageren met telefoon nr.  
Mr Lust 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Trio met heterokoppel
Ik ben een Vlaamse discrete hetero die een leuk koppel zoekt voor een vrouwgerichte trio. Dame staat centraal in ons genot..Kan mij vlot vrij maken in heel Vlaanderen. Stuur berichtje bij interesse..J  

Trio met heterokoppel
13 dagen
Openminded 32 jaar Antwerpen - Boechout
Koppel gezocht voor trio of cuckolddate
Hallo, ik zoek voor deze week ergens op een avond nog een leuk koppeltje met de fantasie voor een trio met extra man of een cuckolddate waar de man dus liever toekijkt hoe zijn vrouw wordt verwend door een onbekende persoon. Zelf ben ik 1.70m 70kg 16cm, sportief, hygiënisch en vooral niet opdringerig. Voor mij zelf kan veel en ik sta dan ook open voor veel dingen, maar uiteraard niets te extreems. Ik kan enkel op avonden in de week en ook soms in weekends. Bij voorkeur verplaats ik maar deze week kan ik eventueel ook ontvangen. Bij interesse stuur ik zeker een fotootje zodat jullie al kunnen zien of er een fysieke klik is.  
Tom 38 jaar Antwerpen - Boechout
Bestaan jullie?
Hallo, ik geloof dat er ergens een real koppel rondloopt waar ik een klik mee kan hebben en spannende trio avonturen mee kan beleven. Ik ben 42, 1m82 groot, sportief gebouwd / slank (76kg), verzorgd, lichtbruin haar en blauwe ogen. Intiem geschoren. Ik draag discretie hoog in het vaandel. Ik heb stijl en een opleiding genoten. Ik kan over meer praten dan seks. Ik ben op zoek naar een koppel met een dirty mind. Ik hoop bij klik om huisvriend te kunnen worden.. Ik zoek geil met stijl. Als het klikt kan er heel veel. In trio verband kunnen er ook wel biseksuele handelingen tussen de mannen gebeuren, is geen must, maar is ook niets mis mee. Foto bij reactie is altijd meerwaarde..., ik heb Kik en whatsapp voor makkelijker contact. Ik hoop dat jullie bestaan, jullie zullen geen spijt krijgen van hierop te reageren. Hopelijk tot snel, fakers go away. X  

Bestaan jullie?
Karel 33 jaar Limburg - HASSELT
Zin in een stomende trio of cuckold date?!
Hello!! Ik ben een niet onknappe jongeman van 32 jaar en heb nog eens zin in een (ont)spannend afspraakje! Ik zoek een verzorgd en discreet koppel dat er graag eens een extra man bij heeft. Het vrouwtje moet centraal staan maar een verloren handje of mondje vind ik wel eens geil... Als jullie een Cuckold fantasie hebben: daar doe ik ook graag aan mee! Mijn uiterlijk: bruine haren en ogen, geen tattoos/piercings of andere versieringen, netjes geschoren op de juiste plaatsen, 1m80 lang en groot geschapen. Voor de rest ben ik een verstandige jongeman met de nodige charmes en humor. Ik sta niet open voor de gekende extremiteiten maar voor de rest kan er veel. Ik kan me verplaatsen en Een kamer huren zie ik ook zitten! Hopelijk tot snel! Geile groetjes XXX PS: reacties met foto worden altijd beantwoord :-)  

Zin in een stomende trio of cuckold date?!
13 dagen
Man 29 jaar Antwerpen - Mechelen
Leuk koppeltje voor deze zaterdag?
Graag spreek ik deze zaterdag af met een leuk koppeltje voor een trio of cuckold date. Respect, discretie en veiligheid staan steeds voorop. Een beschrijving van mezelf: ik ben een hogeropgeleide jongeman, 1m83, zeer slank, en heb donkerbruin haar. Geen snor, baard, bril of buik. Foto's van mij kunnen volgen via e-mail. Ik kan mij gemakkelijk verplaatsen. Hopelijk tot snel!  
13 dagen
Mas 53 jaar Oost-Vlaanderen - Kruishoutem
Leuke trio
Hallo leuke koppels , ik ben sportief persoon met normaal figuur. Zoek een leuk koppel om samen gezellig te kunnen genieten van elkaar. Ben wel hetreo. Ik hou ervan om een vrouw heerlijk te masseren en te verwennen. Welke man zie graag zijn vrouw genieten ? Bij welk koppel spreekt dit aan graag mailtje met jullie fantasie voor ogen. Foto of ´R is altijd welkom.  
Steve 42 jaar Limburg - HASSELT
FUCK MY WIFE
Hallo, ik ben een deftige, verzorgde en betrouwbare man van 42 jaar. Slanke en sportieve lichaamsbouw, met niet veel lichaamsbeharing, XL geschapen en intiem geschoren. Ik zoek een vrouw van een koppel om elkaar lekker te verwennen. Alleen haar, tijdens trio, of wanneer haar man toekijkt. Ook neukfilmpjes maken is mogelijk. Uiteraard is er steeds wederzijds respect en discretie naar elkaar toe! Enkel reageren met foto!  

FUCK MY WIFE
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10