Zoeken naar stats

Uw zoekactie voor stats leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

41m 41 jaar Antwerpen - Sint-Katelijne-Waver
Laat me je helpen...
41/192/70/18 bttm Laat me je een handje en mondje helpen. Je lekker rukken, strelen, likken en zuigen, tot je lekker spuit! Je mag passief blijven... Meer kan ook... Op zoek naar lekkere kerels (homo, bi of hetero) jonger dan 39 Reageer met je Stats en een foto!  

Laat me je helpen...
pijper 56 jaar Limburg - Sint-Truiden
iemand nog goesting vanavond?
Iemand goesting om langs te komen om gepijpt te worden? Stuur dan stats of dickpic.  
Zoeker 59 jaar Antwerpen - Geel
Vrijdag, rond 22 u 00
Morgenavond, vrijdag, heb ik een late meeting (van het werk) in Geel centrum, die afgelopen zal zijn omstreeks 22 u 00. Misschien is er iemand met interesse in een (rijpere) man die zeer graag kust, pijpt en niet vies is van sperma. Wie zou mij kunnen/willen ontvangen of desnoods kan buitendate/cardate ook. Graag discretie en hygiënisch. Graag ernstige reacties met stats. Alle leeftijden mogen reageren.  
pilio 26 jaar Antwerpen - Lier
quicky
Welke slanke jonge gast mag ik pijpen? Jij blijft passief, ik zuig je en ben weer weg. ben 27 186 90. lamaar weten reageer met STATS en DICKPICK  
Maxim 48 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Ik zuig slanke bi of hetero gast
Rond 21.30 u verplaats ik mij in een straal van 15 km om een jonge slanke bi of hetero gast leeg te zuigen. Super discreet en no fake Graag je stats aub  
Tim 30 jaar Antwerpen - Deurne
Sex date voor vanavond
Sex date voor vanavond Maximum 45 jaar oud Mijn stats 186/17/30/81 CAR date of kunnen ontvangen Reageren met foto, stuur deze ook Geen fake a.u.b.  
oudere orale bi 62 jaar Zeeland - Terneuzen
anonieme rim en pijpdate gezocht
Welke heer legt zich naakt op m`n bed met blinddoekje om waarna ik bij u kom en u lekker zal strelen, body to body, swaffelen en u lekker zal pijpen. Als ik geil en hard sta kom ik op uw gezicht zitten en laat me eerst rimmen en daarna neuk ik uw mond stevig door tot ik me kreunend leegspuit in uw mond of gezicht. Daarna laat ik u lekker spuiten waarna u weer geheel anoniem vertrekt. Ik hoef geen stats, foto of leeftijd te weten, enkel waar u vandaan bent en u net als ik kaal geschoren en erg hygiënisch bent. Ik kan vrij ontvangen in Terneuzen. Wie wil m`n zaadsletje zijn !!  

anonieme rim en pijpdate gezocht
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor héél véél openstaat en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Indien bottem kontje spoelen. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
Tom 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
medische onderzoek
ik wil graag een grondig medisch schoolonderzoek herbeleven met alleen (zweet) sokken en broekje aan in gang wachten om bij de doc te komen. graag voorstel voor onderzoeken, stats, instrumenten en eventueel foto is zeker antwoord terug. nadien rollen omdraaien is ook een mogelijkheid. andere voorstellen voor een spannend onderzoek ook welkom  

medische onderzoek
Hello 33 jaar Limburg - Bree
M'n 1ste bottom ervaring met 47plusser?
Hi, ik ben altijd top geweest maar zou graag eens geneukt willen worden als je een niet al te grote pik hebt. M'n stats 33j 1m80 68kg besneden en geschoren kontje. Als je een berichtje stuurt, stuur je stats dan ook door aub.  

M'n 1ste bottom ervaring met 47plusser?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10