Zoeken naar heb

Uw zoekactie voor heb leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

dog 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
Hogeropgeleide slanke prille vijftiger(1m82, 82kg) met niveau en klasse biedt zich aan als totaalslaaf, zonder taboes. Buiten mijn veeleisende job heb ik nood aan een uitlaatklep. Daarom ben ik op zoek naar een Meester(man/vrouw/koppel) met ervaring(leeftijd niet belangrijk) die me wil als persoonlijke slaaf. Ikzelf heb reeds behoorlijk wat ervaring als slaaf/slet en ben volkomen taboeloos. Wie voelt zich geroepen? Wie wil deze slaaf/slet/hoer/hond als zijn eigendom bestempelen?  

Gezocht: extreem kinky en perverse dominant(e) voor taboeloze totaalslaaf
bman 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
top of versa gezocht
(lees goed) Hallo. Ik ben deze avond vrij! Ik ben een normaal gebouwde bi-man 1m84, geen baard/snor/bril en rook niet. Verder ben ik netjes verzorgd en super discreet. Geen snelle wip en als het klikt op regelmatige basis. Veel kan, zelf ben ik bot maar versa kan, alles veilig gezond zonder soa’s, hygiënisch. Ik ben goed voorzien, echt gemeten 17cm. Ik zoek een top of versa die me langdurig kan nemen. jij bent normaal gebouwd en goed voorzien. Samen in een intiem verlichte kamer zonder veel woorden geil worden bij kijken porno, elkaar rukken en pijpen, me langdurig nemen. Eventueel neem ik jou ook. (condooms en glijmiddel heb ik). Ik kan ontvangen, eventueel elders in gent kan mits op fiets afstand. Trio kan ook. Zin? En: foto-jagers en fakers: ga elders aub.  
Travestietje 28 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Gladgeschoren travestiet
Ik heb soms geile fantasieën die ik eens wil proberen. Draag high heels, pruik. Door de warmte, krijg ik veel zin. Ontvangen is mogelijk bij mij.  

Gladgeschoren travestiet
Bottom 53 jaar Oost-Vlaanderen - Wachtebeke
Zijn er mannen die bottom zoeken en mijn kontje willen rekken
Wie kan mij ontvangen en wil mijn kontje vullen met wat lekkers en hard? Ik heb weinig grenzen enkel respect en safe. Ik hou van pijpen, sperma en laat mijn geil kontje rimmen, vingeren en neuken. Ook mogelijk zijn trio, gangbang, toys, naakt lopen enzo. Ben onderdanig ingesteld. En fakers zoek een andere hobby!  
Alexia 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Gedienstig kontje zoekt
Hey mannen, Twee jaar terug, oktober 2022, heb ik via deze site een man leren kennen. We hebben toen afgesproken op kamer in Happy Day Wevelgem. We zijn het contact verloren, maar wil hem graag terugvinden voor nog wat meer fun. Ben jij die knappe, hete man? Stuur me dan snel een mailtje. Vertel me kort wat ik die dag droeg van kledij, zodat ik zeker ben dat jij het was...  
Klusjes dame 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Naakt klusjes doen
Hallo, morgen zal ik wat klussen en kuisen in huis waarbij ik ook een ladder nodig heb. Aangzien ik gekleed zal zijn in dameslingerie, naaldhakken met open teen en een lange rok zoek ik iemand die mij op de ladder wil vasthouden. Jij ook naakt en jij houd mijn nylon beentjes vast, hoofd onder mojn rok natuurlijk, ook begeleiding van mn rok zodat ik deze niet kopottrap op de ladder. Als tegenprestatie zorg ik dat jou stijve pik nog stijver wordt met handje en mondje en laat de inhoud van jou ballen op mijn gezichtje vloeien. Jij mag mijn clit ook pijpen en mij rimmen,.. mijn in nylons gehulde voetjes mogen zeker ook verwend worden...op de ladder ben ik machteloos he....wie wil mij komen helpen??? Kan ontvangen vanaf de middag... stel jezelf deftig voor en we hebben samen een fijne namiddag. Zusjes zeker ook welkom hoor.  
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Zaadgeil 42 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Na de middag
Ik heb zin om een lul te pijpen en alles netjes binnen te slikken. Meer hoeft nie. Ik loop megageil!  
kuranater 33 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster 0484633984
ontvang te izegem,meester gezocht
ik pas mij aan naar uw wensen,graag heb ik blinddoek aan , en wil zo passief mogelijk blijve. als je wilt kan ik je rimmen zolang je wilt en ik ga er helemaal in met mijn tong . wees wat creatief en zorg voor veel afwisseling in standjes . je kan keihard mijn mond facefucken , klaarkomen mag ook maar dan helemaal diep in mijn keel, haal hem er niet direct uit dan (make me suffer) , mijn kont mag je ook keihard in doorbeuken(zcm) , fisten mag , je mag ook met uw handen mijn keel dichtknijpen(wurgen?)  
kris 46 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Lekkere date of sexrelatie
Hallo, ik ben onderdanige bi bottem slet en heb hier regelmatig een advertentie gezet. Jammer genoeg heb ik nog niet gevonden wat ik al zo lang zoek. Ik zoek dus een man die regelmatig kan afspreken. Met regelmatig afspreken bedoel ik ook af en toe ondeugend smsen en opwinden om bij de date lekker los te gaan. Veel kan bij mij en naar de toekomst toe kan jij eventueel bepalen wat er nog zal gebeuren. Samen naar een sexcinema gaan waar je me kan uitlenen is een geile droom van mij. Een date waar meerdere mannen mij onderspuiten droom ik ook al lang van. Nationaliteit maakt niet uit maar wel liefst iemand ouder dan mij. Een dokter, boer, mindervalide, vrachtwagenchauffeur of een zwarte man zou heel fijn zijn.Tot? Korte mails zonder voorstelling krijgen geen reactie. Niet reageren indien jullie zich hier niet in kunnen vinden, aub...  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10