Zoeken naar bij wie waar

Uw zoekactie voor bij wie waar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

bi anaalslet 35 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
anaalslet voor geile neukdates 29/06
Hoi,ik ben een bi boy van 35 jaar, 1m80, 65kg en laat mij zaterdag 29/06 tussen 11u00 en 13u00 lekker anaal neuken in Hortensia's Bekkevoort. Geen kamerkost. Assplay (bij mij) is ook mogelijk . Ik spreek altijd af met masker en in een catsuit (zie foto). Wie heeft zin in een anonieme cumdump? Geen bare neuken. Het gaat om korte dates, dus max. ongeveer 15 minuten per afspraak. Ik laat graag zoveel als mogelijk tops over me heen komen als ik er ben ;-). Ik kijk alvast uit naar jullie reacties.  

anaalslet voor geile neukdates 29/06
Tom 24 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Jong zoekt ouder
Hallo, ik ben op zoek naar een oudere man die me wilt laten klaarkomen. enkel masturberen, niet pijpen. Ik hou ervan om betast te worden, eventueel ook aan het kontje. Ikzelf blijf liever passief. Bij interesse graag leeftijd vermelden en eventuele foto. Tot later!  
Thomas 38 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Geil
Bij wie kan ik deze namiddag langskomen? Wie zuigt mijn geile lul leeg?  

Geil
Pijper 33 jaar Antwerpen - Mechelen
Ik pijp jou
Zijn er mannen die interesse hebben om gepijpt te worden? Ik kan naar het bosje aan de brug bij de Stuyvenbergvaart komen, of naar de Spildoornvijver. Iemand interesse? Hoe herken ik je?  
Nick 32 jaar Oost-Vlaanderen - Oosterzele
Wie mag ik een lekkere pijpbeurt geven?
Bij wie mag ik langskomen om een lekkere pijpbeurt te geven? Outdoor is ook mogelijk. Jijzelf blijft hierbij passief. Ik kom bij jou binnen, neem je lul vervolgens in mijn mondje en laat je heerlijk genieten tot je al je zaad in mijn mondje spuit. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Kan enkel verplaatsen. Een foto van je pijpmateriaal is een pluspunt.  
Daddy 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
TV kijken samen met daddy
Daddy (slank, verzorgd, disreet) zoekt een jongere man die vanavond of zaterdagavond TV komt kijken bij hem, in Antwerpen. Samen in de zetel, lekker tegen mekaar aan, drankje erbij en we zetten een film of een serie op. Tijdens het kijken neemt daddy je in z'n armen en streelt je overal. Eerst boven, dan ook onder je kleren... En dan helpt hij je om je kleren uit te trekken, zodat je uiteindelijk naakt in zijn armen ligt en hij je overal kan strelen, betasten, stimuleren... Daddy gaat ervoor zorgen dat je geniet, en niet alleen van de film. Interesse? Reply met meer dan 1 zin en zet je stats erbij.  
hjlq 69 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
zoek voor NU
Ik zoek een man die bij me langskomt en zich aftrekt terwijl ik kijk. Ik kan ontvangen tot 15.00 uur. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden.  
Justme1991 33 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie? :)
Ik ben een 32 jarige BI Top Kerel & ik ben op zoek naar een vaste buddy om op regelmatige basis softdates te beleven. Mijn voorkeur gaat uit naar mollig/volslank & klein geschapen. Stuur me een mailtje bij interesse & we zien wel of het klikt. leeftijd max 35  

Wie? :)
Nic 60 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Samen verder bi zijn ontdekken
Hallo ik bi man zou graag wat verder gaan in het het bi zijn zou ik na tongen rukken pijpen nog wat verder willen gaan en zoek een man die mij daar zou willen bij helpen hij mag wat dominant zijn ik ben licht onderdanig ingesteld en hoop dat je me op een zachte spelende wijze help mij anaal te ontmaagden in vluggertjes geen interesse ook niet in relatie maar bij klik kan op regelmatige basis eerst safe dan met vertrouwen bare indien kan af en toe ontvangen verplaatsen en afstand geen probleem indien interesse laat gerust iets weten grts  
Sucker 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Op zoek naar stoere heteroman
Op de foto zie je me de piemel van een maat vasthouden die af en toe bij me langskomt om eens door een man verwend te worden. Wat hij wil? Gestreeld worden, afgezogen worden,gevingerd worden en gerimt worden en ook heel lang en zacht ge-edget worden met veel glijmiddel zodat hij lang genieten kan van mijn mannelijke aandacht. Uiteindelijk komt hij steevast klaar met een geweldige ontlading en vertrekt hij weer naar zijn vriendin en hoor ik weer een paar maanden niets. Omdat de periodes tussenin lang duren en ik zelf enorm geniet om die gast verwennen, wil ik dit nog wel doen voor een andere kerel ook. Wie is jonger dan 40j, is op zoek naar een discrete ontspanning in een mannelijk kader, durft langs te komen, en ziet er ook mannelijk en aantrekkelijk uit (zoals mijn eerste maat)? Ikzelf slank, sportief, voor veel te vinden bij de juiste chemie, zoek gasten met niveau. Dit is om echt te doen tijdens de kantooruren (soms we/avond)! Stuur reactie met een foto erbij.  

Op zoek naar stoere heteroman
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10