Zoeken naar lekker terug

Uw zoekactie voor lekker terug leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mr.T 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Duurzame contact regio Antwerpen
Dag Dames. Deze 52 jarige sportieve gezonde single kerel is op zoek naar een vaste FwB vriendin. Gezellige avonden/weekenden doorbrengen. Alles mag niets moet. Ik ben 176cm groot met 73kg en groen grijs blauwe ogen. Ik hou van lekker BBQ en jacuzzi op mijn dakterras samen gezellig babbelen/massages/ ongeremde Sex enzovoort. Bij nieuwsgierigheid en of interesse stuur mij een leuke mailtje met foto en gsm nr voor Whatsapp. Grt en tot snel  

Duurzame contact regio Antwerpen
Lexor 45 jaar Antwerpen - Geel
Grenzen verkennen en verleggen ??
Is er nog een vrouw of meid in de Kempen die haar grenzen wil verkennen en verleggen met een Dominant en de touwen is wil proberen in nauw overleg en vertrouwen met duidelijke afspraken waar genot centraal staat om lekker lang(uren) te genieten en de controle los te laten ? En zo je verlangens en fantasieën waar te maken.  
Masturberen 40 jaar Limburg - Zutendaal
Welke slanke meid ligt geil in bed?
Hey jij. Ben je in een geile speelse bui en heb je zin in seks? Hou je er van om te teasen en geteased te worden? Seks met woorden, in afwachting van wat nog komen kan ? Ik ben een grote slanke man, mooi gebouwd en goed voorzien. Zijn jouw handen klaar om te strelen? Te beginnen met jouw borsten? Eens jouw tepels lekker hard en stijf worden glijden ze langzaam af om jouw vingers te laten verdwijnen in jouw slipje. Nat en gewillig?  
Niels 29 jaar Limburg - Leopoldsburg
Avond lekker jou verwennen
Hey, ben man van 29j, 1m83, normale lichaamsbouw, niet roker, discreet, hygiënisch. Ben op zoek naar een vrouw om lekker te verwennen. Beginnen met elkaar rustig wat te leren kennen, eventueel een massage terwijl ik je rustig uitkleed en we elkaar opgeilen. Ik verwen graag een ander, vooral beffen. Hier mag je van genieten zolang je wilt, ik ga door tot je volledig voldaan bent. Standje mag je natuurlijk ook kiezen, ik vind het zelf geil als je op me komt zitten. Ik verwacht niets terug van jou maar sta wel open voor meer als jij dit ook zou willen. Als er een klik is wil ik ook vaker afspreken om je lekker te verwennen. Ik kan makkelijk verplaatsen en af en toe ook ontvangen. Hopelijk heb je interesse en kunnen we iets afspreken!  

Avond lekker jou verwennen
Bart 47 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
Ontspannende massage
Ben jij opzoek naar een professionele massage in een echte massage ruimte. Lekker ontspannen en genieten van de aanrakingen en strelingen. Met de juiste afspraken en met een sensuele touch. Hygiëne en discretie geboden. Laat je eens verwennen. Ik ben 47 jarige mspontane man met niveau en ervaren masseur. Massage mogelijk op weekdagen door de dag of avond.  
Man 55 jaar Antwerpen - Mechelen
Pap relatie
Knuffelen en strelen. Je hitsige lijf uitkleden. Lekker op je tepels zuigen en je natte kutje likken. Tot je van geilheid mijn broek naar beneden trekt en gulzig op mijn inmiddels stijve pik gaat zuigen. Je tong een spel speelt met mijn eikel. Je komt op mijn gezicht zitten, ik slobber je naar je eerste hoogtepunt. Puffend kom je even bij, spelend met mijn hete pik en nog volle ballen. Je lacht naar me en schuift je natte foef over mijn paarse lul. Beheerst neuk je me, je klit schurend tegen mijn schaambeen. Ondertussen speel ik met je volle tieten en zuig op lekkere tepels. Als je ogen wegdraaien en je spleet begint te kloppen weet ik dat je klaarkomt. Nahijgend laat je je van me afschuiven en gaat op je knieën zitten. Je hete kont de lucht in. “Pak me” zeg je “stop hem erin”. Ik ga achter je zitten en duw me in je soppende preut. Zelf begin je te stoten. Ik geef je een klets op je kont waarna je “ja, nog!” roept. Afspreken? Tot dan elkaar ophitsen en ...  
Heerlijke beffer 58 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ik wil je alleen maar heerlijk en langdurig beffen
Ik zoek een vrouw die ik langdurig mag beffen, voorafgegaan door een zachte massage. Beffen is mijn specialiteit en ik doe altijd mijn uiterste best om je zelfs meerdere keren te doen klaarkomen. Het hoeft niet maar je mag gerust een harig poesje hebben want daar hou ik van en kan je dan zelfs nog beter beffen. Leeftijd, haarkleur of taille is voor mij niet van belang. Pijpen of intiem hoeft niet, maar dat mag en kan natuurlijk als je dat wenst. Zelf ben ik heel goed voorzien, zo'n 19x4,5 cm, ben 58, zeker niet onknap en uit de omgeving van Brugge. Maar me verder verplaatsen is voor mij geen probleem. Je mag gerust getrouwd zijn, ik ben het ook. Je moet je weer een jonge vrouw voelen met erotische verlangens en écht van mij genieten. Discretie en hygiëne wordt wel van jou gevraagd en wordt ook door mij geboden. Durf je het aan? Laat je eens lekker gaan. Ik wacht op jouw reactie. Foto stuur ik na je eerste reactie per e-mail. Eventuele hotelkosten neem ik voor mij.  
Patje 57 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Single man zoekt (stoei)poes(je)
Ook geen zin in voetbal kijken ???? Ik 172/70/15 besneden...op zoek naar vrouwke al of niet in relatie om lekker mee te stoeien bij voorkeur voor regelmatig .waar ik ook aan de pussy infuus mag liggen ,haar oraal verwennen mag.kan zowel ontvangen als verplaatsen  

Single man zoekt (stoei)poes(je)
Magic-Touch 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Magische Handen zoeken Gevoelige Vrouwelijke Tepels
Mijn magische en ervaren handen zoeken een een dame met gevoeilige borsten die zin heeft om eens lekker verwend te worden met een borsten- en tepel massage. Ik kan verplaatsen in Vlaanderen. Geen koppels of mannen aub. Schrijf me nu een kort bericht om verder af te spreken. Magic-Touch  
Jan 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
20/6 avond: ontspanning
Welke meid heeft zin in een ontspannen seksdate op donderdagavond 20 juni? Eventueel een studente op kot.. lekker naughty?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10