Zoeken naar ik wil nog

Uw zoekactie voor ik wil nog leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Dirk 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Aftrekken
Op zoek naar een vrouw die me vandaag een handje wil helpen. Ik word graag gerukt door een paar warme handjes waar ik dan over mag spuiten. Iemand zin?  
Daddy 54 jaar Vlaams-Brabant - Wolvertem
Daddy zkt........
Hallo ik zou graag kennis willen maken met een meisje/dame/vrouwtje tussen 20 en 35 jaar een discrete Daddy/meisje/vrouw (DDllg) relatie mee op te bouwen, ik knuffel graag en wil je in mijn armen een veilig gevoel geven, ik wil graag diegene zijn waar je alles in alle discretie aan kan vertellen, je hartje bij kan luchten, ik wil je helpen met raad en daad en je beschermen daar waar ik kan, en natuurlijk wil ik je ook op dat ander gebied verwennen, je lekker laten genieten en even weg zijn van deze wereld, zodat we met een zalig gevoel weer kunnen uitkijken naar een volgende date, huidskleur of BMI maakt voor mij niet zo veel uit, als er maar een fijne klik is tussen ons beide, ik ben een Daddy van 55 wat voller gebouwd, en ik kan me regelmatig overdag tijdens de week vrij maken, wil je me beter leren kennen schrijf dan gerust een mailtje. groetjes Daddy  
Geil 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Welke vrouw ontvangt deze jonge ?
Hoi , iemand die me eens wil ontvangen ? Ben voor veel open. Heb nog nooit via hier afgesproken. Ben 172cm 74kg proper en discreet.  

Welke vrouw ontvangt deze jonge ?
Africanboy35 35 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
Opzoek naar fun
Ik ben opzoek naar meisjes of vrouwen die vanavond lang wil verwennen door een afrikaanse vrijgezel jongen en die mij kan ontvangen mijn stats is 1.90/110kg/13cm ik kan kussen tongzoenen beffen vingeren en neuken in alle standjes leeftijd uiterlijk en nationaliteit liefst in de regio geraardsbergen zottegen ninove oudenaarde aalst en halle hopelijk tot straks  

Opzoek naar fun
Steven 43 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Lekker genomen worden op Rammstein
Welke knappe Deerne wil deze avond eens goed genomen en verwend worden als VIP tijdens het consert van Rammstein? Stuur een berichtje met foto en mss ben jij de gelukkige straks. Zelf ben ik een sportieve kerel met de nodige uithouding en stootkracht  
raf 47 jaar Antwerpen - Retie
Vrouw,uit de omgeving Retie,niet roker.
Hoi gezocht single Mama die verwend wil worden op een avond in de week na 19h, ik kan ontvangen of verplaatsen in de buurt van Retie . Ikzelf 195, normaal postuur niet roker. Dikke harde besneden xl penis. Vele mogelijkheden gaande van knuffelen ,zoenen ,oraal , enz....wie durft reageren eventueel bij goede klik worden we vrienden zodat we elkaar wekelijks kunnen zien en elkaar ook kunnen helpen met dingen in het leven. Ik val op types vanaf 175m , slan k tot normaal postuur , grote borsten en een lekker k nopje aan je poesje mmm . Ik ben geen alles neuker gewoon toffe vrouw om wekelijks elkaar te helpen zoek ik .Wie niet waagt die niks wint.  
Chris 49 jaar Limburg - HASSELT
Wil je eens een neukmachine ervaren?
Welke (toekomstige) sexvriendin wil eens een mechnische neukmachine ervaren? Meerdere orgasmes gegarandeerd. Beffen zeker ook mogelijk.  

Wil je eens een neukmachine ervaren?
Bart86 37 jaar Vlaams-Brabant - Heverlee
Samen masturberen of gebeft willen worden?
Aangename, knappe dertiger zoek een vrouw die samen wilt masturberen of gemastubeert/gebeft wil worden. Meer is ook mogelijk bij wederzijdse toestemming. Eerste afspraakje kan online zijn via webcam. Leeftijd maakt niet uit. Voorkeur gaat wel naar oudere single vrouwen met een maatje meer. Studenten zijn ook welkom. Ik hou ook van afspreken op publieke plekken om samen te genieten (vb zwembad), maar dit is geen voorwaarde. Graag wederzijds respect voor hygiëne en discretie, en bij voorkeur in vlaams brabant. Ervaring is niet vereist. Indien je interesse hebt, geef maar een seintje ;-). Geen fakers, mannen, crossdressers of flauwe plezanten. Enkel serieuze reacties aub!  
DiscreteJongeman 30 jaar Antwerpen - Herselt
Mama gezocht
Dag juffrouw, Jij bent degene die weet wat je wilt.Ik ben een jongeman die graag in de schoenen stapt als iemand die jou fantasie kan vervullen. Ik ben op zoek naar iemand die weinig taboes heeft en wil dat ik als haar zoon of schoonzoon rollenspeel. Ik ben te vinden voor bare, oraal, ruwere seks. Maar zeker en vast een goede babbel ook! Enkel serieuze reacties, je leeftijd maakt niet uit. Enkel je toewijding. Ik ben niet single dus alles discreet, dit kan het rollenspel zelfs verbeteren. Ik kan soms ontvangen en verplaatsen maar niet al te ver. Tot snel mams xxx  

Mama gezocht
Tom 46 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Hete speld in een hooiberg
Ik ben op zoek naar een minnares, een vrouw die net zoals ik even uit de traditionele relatie wil wippen. Af en toe afspreken voor een uitstapje naar hier of daar gekoppeld aan een erotisch spannend moment. Wie o wie is nieuwsgierig naar deze avontuurlijke man?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10