Zoeken naar wij genieten

Uw zoekactie voor wij genieten leverde 88 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Robin 29 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Ben jij 30+ ? Heb je geen problemen dat ik jonger ben ? stuur me dan gerust even een mail !
Je hoord het goed, ik ben op zoek naar een vrouw van min 30j. Het is al een lange tijd dat ik fantaseer om eens het bed te kunnen delen met een vrouw van toch wel 30+ . Ik verwacht niks extreem, alleen normale sensuele seks waar we beide van kunnen genieten in volledige privacy! Verder ben ik een lieve,slanke,verzorgde jongen. Dus lieverd, heb jij hier interesse in ? laat dan snel wat weten en wie weet liggen wij elkaar binnekort te verwennen! Iedere reactie met foto krijgt respons.;)  

Ben jij 30+ ? Heb je geen problemen dat ik jonger ben ? stuur me dan gerust even een mail !
Summer 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoekt deftige respectvolle man
Dag lieve mannen Ik heb deze maand wat vrije dagen staan dus waarom niet afspreken. Dit kan doorgaan op hotel of een wellness. Hygiëne, respect en discretie verzekerd. Heb blond haar en ben een Vlaamse meid van een B cup. Kan mij verplaatsen maar doe geen thuisdates. Geen extreme toestanden maar gewoon van elkaar genieten. Tot dan! Kus  
Dominique 40 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Welke dame wil eens toekijken
Welke dame zou het wel eens leuk vinden om toe te kijken terwijl ik met mezelf speel. Jij hoeft niets te doen en ik zal me dan ook niet opdringen. Je mag gewoon toekijken en genieten. Ik ben een niet onknappe sociale moderne man. Mijn fanatasie is misschien wat ‘raar’ maar ikzelf ben een vriendelijke, beleefde en respectvolle man, maar met een geil kantje. Mooie schouders en bovenarmen, strakke bovenbillen en misschien ook niet onbelangrijk, mooi netjes geschapen. Alles netjes geschoren waar nodig. Je mag op mijn discretie rekenen. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Vergoeding valt overeen te komen.  

Welke dame wil eens toekijken
Trijntje 49 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Nette,respectvolle man welkom
Trijntje,49-jarig sociaal en lief milfje zoekt een lieve,respectvolle en uiterst verzorgde man.Dit voor een lekkere date tegen vergoeding.Ik zoek geen bulls of macho’s.Enkel een man die net als mij kan genieten van zachte,passievolle sex.Kussen,strelen,likken om zo tot een intens hoogtepunt te komen.Dus geen anaal,deepthroaten,pornotoestanden of andere extremiteiten!Ik kan jouw ontvangen in discrete huiselijke sfeer.Voor de liefhebbers van magere poppemiekes,die moet ik teleurstellen.Ik ben een mollig dametje maar reuzelekker.Nog even duidelijk vermelden:ik antwoord alleen op reacties vergezeld van foto en telefoonnummer.Ik hou niet van eindeloos mailen en stuur geen extra foto’s.Ik zoek er maar eentje dus verras mij met jouw reactie.Kus Trijn.  

Nette,respectvolle man welkom
Timo 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Kijken en bekeken worden
Op zoek naar een aangename dame voor een leuke masturbatie date. Alles in een rustige en ontspannen sfeer. Nadruk ligt op het masturberen en het genieten van elkaar bezig te zien. Leeftijd niet van belang, wel verzorgd en discreet. Vergoeding mogelijk. Tot binnenkort? X  

Kijken en bekeken worden
gisteren
Michiel 61 jaar Antwerpen - Mol
Vaste (sex)vriendin
Man van 61 184 cm groot 86 kg normaal postuur goed verzorgd heeft hygiëne en discretie hoog in het vaandel staan. Zou graag leuke dame ontmoeten voor bij goede klik regelmatig af te spreken. Uw leeftijd 45+. Kan verplaatsen en ontvangen. Geen pijn toestanden gewoon van elkaar genieten. Vergoeding te bespreken Mail met foto altijd reactie terug.  
gisteren
Karen 43 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Klassevol milfje zoekt spannende paydate
Dag heren, ik zou graag met jullie van de wereld willen verdwijnen , in alle discretie. Lekker genieten van ongeremde seks (intiem met condoom ) geen extremen . Ik ben steeds stijlvol gekleed met sexy lingerie . Ik spreek enkel af met zeer verzorgde (zaken)mannen. Heb ooit een regelmatig contact gehad , hij was als een sugardaddy voor mij . Ik spreek al vanaf 250 euro voor een uurtje ongeveer (naargelang de afstand ) — ik sta ook open voor andere voorstellen .. maar altijd met condoom. Reageren zo duidelijk mogelijk , waar u wil afspreken, met foto. Voor ik afspreek wil ik kort videobellen .  
gisteren
Single 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Een uurtje lekkere seks
Ik zou het fijn vinden om een heerlijk uurtje door te brengen met een jonge (max 40) en aantrekkelijke vrouw. Alles kan, niets moet. Wederzijds respect staat centraal. Heb je ook zo een zin om eens lekker te genieten en laten te genieten? Laat dan vlug een berichtje achter en ik leg de centjes klaar.  
gisteren
Jan 45 jaar Antwerpen - Geel
Welke vrouw/meid wil er mee naar de zon in september?
Welke meid wil er in september samen een weekje van de zon gaan genieten (Turkije, Egypte,...)? ik betaal de kosten! Reageer snel want ik wil volgende week de reis boeken.  
Bart 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Regelmatige dates gezocht
Ik ben een leuk uitziende, aangename, zachte en lieve man uit het Gentse. Om verschillende redenen al een tijdje geen seks meer gehad en daarom hier opzoek. Bij voorkeur iemand die het zou zitten om regelmatig en op langere termijn af te spreken, waarbij er naast de seks ook een leuke babbel mogelijk is. Jij bent tussen de 18 en 30 jaar, uit het Gentse of ziet het zitten om in Gent af te spreken. Een maatje meer hebben is ook een serieuze plus! Op seksueel gebied sta ik voor alles open, zolang we samen maar kunnen genieten. Ik vind het nogal moeilijk mezelf hier te verkopen, maar als je mij een mailtje stuurt kunnen we elkaar beter leren kennen en zien we wel wat we voor elkaar kunnen betekenen.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9