Zoeken naar trio extra

Uw zoekactie voor trio extra leverde 18 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Freek 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
Koppel gezocht
Via deze bijzondere weg zoek ik een date met een discreet, fris en speels koppel. Ik sta open voor een cuckold date of een vrouwgericht trio. Of een door jullie gewenste vorm. Ik ben een goed verzorgde, discrete en potente man, die graag uitgebreid samen met u geniet. Ben initiatiefrijk maar zeker geen haantje. Zowel in voor eenmalig contact of op regelmatige basis indien we hier alle drie een goed gevoel bij hebben natuurlijk. Details bespreek ik graag per mail. Sta binnen het redelijke voor veel open. Enkel reageren als u op weekdagen kunt afspreken. Kan ontvangen en verplaatsen.  
gisteren
Anoniem 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke jonge vrouw of koppel heeft zin in ... en minstens 300 euro
Is er hier een jonge vrouw of koppel met jonge vrouw die een spannende date wel zien zitten en dit in ruil voor een vergoeding van 300 euro of meer? Ik vraag een date met een ruimdenkende vrouw of koppel (rollenspel, geen trio). Hoe jij of jullie een dergelijke date invullen mag je zelf bepalen. Doe me een voorstel en het meest tot mijn verbeelding sprekende voorstel werken we samen verder uit. Date van 30-40 minuten of langer, vergoeding van 300 euro of meer bij een echt kinky voorstel. Graag je voorstel met een gewone foto en we spreken verder af.  
Zakenman 55 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Zoek amateurhoertje eventueel met amateurpooier
Zoek een amateurhoertje - eventueel amateurpooier met hoertje - dat een extra centje wil bijverdienen. Bij voorkeur zoek ik een hoertje dat jonger is dan 30 jaar, maar vooral houdt van sex en ruimdenkend en kinky is, in de mogeijkheid is om overdag af te spreken. Indien pooier die zijn hoertje verhuurt weet dan dat ik geen trio zoek. Bij interesse graag de gegevens van het hoertje, voorstel en gewenste vergoeding.  
Zakenman 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Zoek amateurhoertje met amateurpooier
Heb je of ben je een amateurhoertje dat regelmatig kan ter beschikking zijn van een zakenman? De amateurpooier en/of amateurhoertje bepalen de grenzen en mogelijkheden en natuurlijk ook de gewenste vergoeding. Bij voorkeur is het sletje jonger dan 30 jaar, houdt ze van sex en is ze kinky en ruimdenkend. Indien je als pooier je amateurhoertje aanbiedt is het om ze ter bechikking te stellen, ik zoek geen trio. Bij interesse graag de gegevens van het sletje, voorstel en gewenste vergoeding.  
Matt 41 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Welke vrouw wil trio met man + shemale
Hallo, ik heb een fantasie. Ik zoek een vrouw, slank gebouwd, die graag met mij wil afspreken met een shemale voor trio. De shemale kunnen we via de betalende sectie zoeken. Ik ben normaal gebouwd, normale gast, goedlachs. Dit is een fantasie van mij, hopelijk ook van jou? Uiteraard betaal ik alles, en krijg jij ook een vergoeding.  
Looking4tou 46 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek
Ben je een jongedame die af en toe op deze pagina komt kijken, maar twijfelt of 'dit' wel iets voor jou is? Welkom bij je mannelijke tegenhanger :-). Gezocht: Jongedame, max.45, maar vooral jong van geest, avontuurlijk, enige niveau slank/sportief? Geboden: Hetzelfde :-) Doel: samen genieten, met respect voor elkaar en elkaars wensen. Uiteraard voorzie ik een mooie vergoeding.Omdat betalen voor, ook een andere soort rol definieert en zorgt voor spanning. p.s. twee (lesbische) dames die op zoek zijn naar avontuur/trio mogen ook reageren  

Op zoek
Man 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Voor vandaag
Graag spreek ik vandaag af met een leuke dame of een leuk koppeltje voor een trio of cuckold date. Gelieve bij jullie reactie een duidelijk voorstel en een foto toe te voegen, zodat we snel kunnen afspreken. Een beschrijving van mezelf: hogeropgeleid, 1m82, slank, donkerbruin haar. Een foto van mij kan volgen via e-mail. Ik kan mij gemakkelijk verplaatsen. Tot snel!  
Frank 50 jaar Limburg - HASSELT
Trio/cucold
Ik een 50 jarige man, 1.84m, 86kg, hygiënisch, geschoren, normaal gebouwd van regio midden Limburg. Ik zoek een leuk, verzorgd en respectvol koppel om op regelmatige basis mee af te spreken. Ik verplaats enkel .. Discretie , hygiëne en respect is alles. Alhoewel dit een nieuwe ervaring is voor mij ben op erotisch vlak zeker een avontuurlijk type, daarom deze advertentie. Verwennen doe ik dan ook enorm graag! Ik heb respect voor iedereens afspraken, do's en dont's en mening. Elke vraag / verzoek kan besproken worden. Trio, cucold … Meerdere scenario's zijn mogelijk. Ik heb ook een bi-schierige kant , maar nog geen ervaring, en zou deze graag ontdekken. Maar a.u.b. geen fake. Heb ik je interesse kunnen wekken? Stuur me snel een mailtje met wat info over jezelf, waarom je reageert, hoe je het zelf ziet, en misschien een foto. Dit is een eerlijke advertentie, en zal je steeds respectvol antwoorden.  
J.P. 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Genieten in respect zonder risico en zonder zaad
Jullie zijn een stel waarvan de man zoals ikzelf gesteriliseerd is en jullie wensen paydate in trio of man leent de vrouw uit.zoek een langdurige vriendschap. Of jij bent de vrouw met een onvruchtbare partner en kijkt uit naar wat spanning, aandacht en een leuk centje voor jezelf aldan niet met medeweten partner. Ik slanke hetero man biedt hygiene, discretie, vraag geen extremen, wel fantasie en fun en uiteraard fijne vergoeding. Regelmatige korte dates Puur genot voor dame die van meer weet te genieten dan alleen maar diepe stootkracht,maar ook de tederheid van orale verwennerij hoog op haar verlanglijstje heeft. Flexibel vrij zijn en of mobiel zijn pluspunt. Wil jij ook heerlijk genieten met deze fijne speelmaat, overtuig mij dan met meer dan paar woorden. Grts J.P.  
labialover 57 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lange lippen
Ik zoek een dame , single of van koppel, met héél grote schaamlippen. Om te bewonderen of eventueel (onherkenbaar) te fotograferen of als het mag te verwennen al dan niet in trio verband . Ik kan verplaatsen of ontvangen (in Gent) , kan me vrij maken overdag of av ook in WE. Ik voorzie een vergoeding. Profiel: 1,75m ; 64kg; middelbare leeftijd, goed voorkomen. Enkel reageren als je bezit wat ik zoek en voeg liefst een foto erbij. Weg met de schaamte! Grtn Pieter  
  1   2