Zoeken naar plus koppel

Uw zoekactie voor plus koppel leverde 54 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Freek 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
Koppel gezocht
Via deze bijzondere weg zoek ik een date met een discreet, fris en speels koppel. Ik sta open voor een cuckold date of een vrouwgericht trio. Of een door jullie gewenste vorm. Ik ben een goed verzorgde, discrete en potente man, die graag uitgebreid samen met u geniet. Ben initiatiefrijk maar zeker geen haantje. Zowel in voor eenmalig contact of op regelmatige basis indien we hier alle drie een goed gevoel bij hebben natuurlijk. Details bespreek ik graag per mail. Sta binnen het redelijke voor veel open. Enkel reageren als u op weekdagen kunt afspreken. Kan ontvangen en verplaatsen.  
gisteren
Anoniem 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke jonge vrouw of koppel heeft zin in ... en minstens 300 euro
Is er hier een jonge vrouw of koppel met jonge vrouw die een spannende date wel zien zitten en dit in ruil voor een vergoeding van 300 euro of meer? Ik vraag een date met een ruimdenkende vrouw of koppel (rollenspel, geen trio). Hoe jij of jullie een dergelijke date invullen mag je zelf bepalen. Doe me een voorstel en het meest tot mijn verbeelding sprekende voorstel werken we samen verder uit. Date van 30-40 minuten of langer, vergoeding van 300 euro of meer bij een echt kinky voorstel. Graag je voorstel met een gewone foto en we spreken verder af.  
gisteren
Zakenman 56 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Jonge vrouw (koppel) gezocht voor regelmatige pijpdate
Zoek een jonge vrouw om regelmatig af te spreken voor een pijpdate. Kan je je af en vrij maken, ben je maximum 30-35 jaar en hou je van pijpen dan mag je zeker reageren. Meer kan (na verloop van tijd) maar hoeft zeker niet.  
Gentle Master 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek vrouw (koppel) voor figging en variante, geen intiem
Zoek vrouw die in is om haar kutje onder handen te laten nemen door middel van figging en andere. Mooie ruime vergoeding, geen intiem. Man mag zijn onderdanig sletje ook aanbieden.  
kijker 57 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
zoek lesbisch koppel of 2 bi vrouwen om roe te kijken
waar mag ik eens komen toe kijken . ik doe zeker niet mee en kom ook nergens aan ik verplaats alleen  
Anton 39 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Vanavond date op hotel
Ik zoek een dame, al dan niet deel van een koppel, om een geile (betaalde) date te hebben vanavond. Geil met steil, op hotel te oostkamp.  
Michael 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Man zoekt vrouw die haar voet op mijn gezicht duwt. 300€
Man zoekt vrouw die haar voet op mijn gezicht duwt. Koppel mag ook. 300€  
Filip 46 jaar Oost-Vlaanderen - Zelzate 0496714290
Buitensex
Ik zoek een leuke dame of koppel om overdag sex te hebben in het bos. Bij interesse mail mij of stuur sms hopelijk tot snel.  
Voetzweetlikker 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Dame of koppel gezocht die haar of hun voetjes laten proper likken. Hoog bedrag
Man zoekt bij dit warme weer warme zweetvoetjes om proper te likken. Hoog bedrag. Ik ben een verzorgde en correcte man.  
John 46 jaar Antwerpen - Kontich
We like it slutty!
Taboeloos betekent niet respectloos. Sterker nog, wederzijds respect en vertrouwen is dé basis voor een taboeloze date. Ik zoek een dame, al dan niet als onderdeel van een koppel, die net als ik houd van taboeloze sex. Laat jij je graag door een dominante man op respectvolle man leiden en vind jij het ook zalig om je over te geven aan je diepste lusten en verlangens. Heb jij het liever ook iets wilder dan de gemiddelde romantische vrijpartij? Geen perverse toestanden en natuurlijk vooraf duidelijke afspraken. Ik ben een niet onknappe, zeer potente en bovengemiddeld geschapen man die graag met jou speelt. Ik realiseer me dat ik zoek naar een speld in een hooiberg maar ben jij die ene dame die of dat ene koppel dat zich graag eindeloos genot ervaart en een wat ruigere aanpak juist waardeert, dan hoor ik je of jullie heel graag. In het geval van een koppel kan de man passief toekijken, instructies geven, filmen of actief meedoen. Kan op weekdagen ontvangen en verplaatsen.  
  1   2   3   4   5   6