Zoeken naar opnieuw even

Uw zoekactie voor opnieuw even leverde 57 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Robin 29 jaar Oost-Vlaanderen - De Pinte
Ben jij 30+ ? Heb je geen problemen dat ik jonger ben ? stuur me dan gerust even een mail !
Je hoord het goed, ik ben op zoek naar een vrouw van min 30j. Het is al een lange tijd dat ik fantaseer om eens het bed te kunnen delen met een vrouw van toch wel 30+ . Ik verwacht niks extreem, alleen normale sensuele seks waar we beide van kunnen genieten in volledige privacy! Verder ben ik een lieve,slanke,verzorgde jongen. Dus lieverd, heb jij hier interesse in ? laat dan snel wat weten en wie weet liggen wij elkaar binnekort te verwennen! Iedere reactie met foto krijgt respons.;)  

Ben jij 30+ ? Heb je geen problemen dat ik jonger ben ? stuur me dan gerust even een mail !
gisteren
Yannick 30 jaar Limburg - Genk
Zin in een leuke avond? (=600€)
Hey! Ik ben op zoek naar een lieve vrouw tot 27 jaar voor een leuke avond! Je hoeft zeker geen fotomodel te zijn voor mij ;-). Je rookt niet, hebt geen tattoos en/of piercings (in het aangezicht). Je bent ook geen pro of iemand die dit vaker doet! Wie ben ik? Ik ben een lieve rustige man van 30 jaar, hoger opgeleid, geen tattoos/piercings en niet-roker. De bedoeling is dat we even mailen om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. We kunnen dan in de loop van deze of volgende week afspreken. Voor een afspraak van 2u heb ik 600€ over. Afstand maakt voor mij niet zo veel uit als ik de juiste persoon vind. West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Limburg gaan allemaal voor mij. Ik zorg voor een kamer op hotel. Interesse? Stuur dan zeker een berichtje en wie weet.....  
Trijntje 49 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Nette,respectvolle man welkom
Trijntje,49-jarig sociaal en lief milfje zoekt een lieve,respectvolle en uiterst verzorgde man.Dit voor een lekkere date tegen vergoeding.Ik zoek geen bulls of macho’s.Enkel een man die net als mij kan genieten van zachte,passievolle sex.Kussen,strelen,likken om zo tot een intens hoogtepunt te komen.Dus geen anaal,deepthroaten,pornotoestanden of andere extremiteiten!Ik kan jouw ontvangen in discrete huiselijke sfeer.Voor de liefhebbers van magere poppemiekes,die moet ik teleurstellen.Ik ben een mollig dametje maar reuzelekker.Nog even duidelijk vermelden:ik antwoord alleen op reacties vergezeld van foto en telefoonnummer.Ik hou niet van eindeloos mailen en stuur geen extra foto’s.Ik zoek er maar eentje dus verras mij met jouw reactie.Kus Trijn.  

Nette,respectvolle man welkom
gisteren
Phil 29 jaar Antwerpen - Antwerpen
Aftrekken terwijl jij poetst
Ik fantaseer al een tijdje over het volgende scenario: Jij komt binnen en stelt je voor als de poetsvrouw waarna ik je even rondleid en laat zien waar alle spullen staan. Jij hebt een strakke legging aan en een diepe decolté. Ik bekijk je tijdens je werk en begin mezelf af te trekken in dezelfde ruimte. Na een tijdje kom je me helpen aftrekken. Wie kan me hierbij helpen? Ik ben een man van 29, verzorgd en zeer discreet (vraag ik ook van jou)  
Babsy 27 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Ik verwen jou wel eens even
Jij ook zo veel zin bij deze warmere temperaturen. Ik sta letterlijk zo nat, en wil daarom jou met veel plezier bespelen. Heb je eendezer tijd en zin. (Geef me meer jou met heel veel zin). Liefst nog nu of deze avond in. Dan mag jij me vullen. Pijpjes, een korte date, of een langer intens moment. Alles mogelijk. Rimmen en likjes overal. Het kan allemaal. Openminded. Lichte wurgseks vind ik heel geil. Je balletjes likken en geil tongzoenen. Laat wat van je weten. Gezichtsfoto niet. Een normaal gebouwde jonge vrouw, die op zoek is naar ook geen te zwaar persoon. Hygiëne en discretie staan voorop. Vanaf 20 jaar tot je erectie het kan volhouden  
Ruben 37 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Poesje likken
Dag dames, ik stel me kort even voor: goeduitziende man van 37, verzorgd voorkomen, slank gebouwd, 1m80. Ik zoek een knappe vrouw met een mooie poes die ik van jou mag likken. Niet meer, niet minder. Ben je nieuwsgierig naar meer of heb je meteen zin? Stuur me dan een berichtje voor verdere info, geef ook een omschrijving van jezelf.  
Jeroen 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vandaag
Wie heeft zin om vandaag af te spreken. Ik ben een verzorgde Vlaamse man van eind de 30. Vandaag vertrek ik om 15u van Brussel naar Gent. Welk meisje heeft zin om mee te rijden en lekker stout te doen in de wagen of waar mag ik even stoppen. Doe een leuk voorstel, voor het juiste voorstel kan je tot 2oo€ krijgen. Gelieve een duidelijke beschrijving te geven van jezelf (foto) en van je voorstel. Hoop snel iemand te kunnen ontmoeten.  
Jonas 29 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Welke vriendelijke STUDENTE of VROUW heeft interesse ? Mail je dan even ?
Ben jij een verzorgde en vriendelijke vrouw die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit,aandacht,passie, tederheid? Je houdt van strelen, knuffelen,een open babbel op niveau, maar ook van een overheerlijke vurige en intense vrijpartij ? Zoek dan niet verder en mail me vandaag nog ! Graag een spontane reactie met foto. Mijn voorkeur gaat uit naar deftige,verzorgde vrouwen. Voor de juiste match maak ik graag tijd vrij! Tot gauw!  

Welke vriendelijke STUDENTE of VROUW heeft interesse ? Mail je dan even ?
Anna 25 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Win-winsituatie
Hoi, In mijn vorige advertentie was mijn e-mail niet correct. Ik ben op zoek naar een leuke heer die af en toe wil afspreken tegen een vergoeding. Het idee is om samen een aangename tijd door te brengen en even te ontspannen. Bij interesse ontvang ik graag een korte voorstelling van wie je bent en een discrete foto. Uiteraard stuur ik ook een discrete foto en een voorstel van mezelf terug. Laat van je horen!  
Anna 25 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Win-winsituatie
Hoi, Ik ben op zoek naar een leuke heer die af en toe wil afspreken tegen een vergoeding. Het idee is om samen een aangename tijd door te brengen en even te ontspannen. Bij interesse ontvang ik graag een korte voorstelling van wie je bent en een discrete foto. Uiteraard stuur ik ook een discrete foto en een voorstel van mezelf terug. Laat van je horen!  
  1   2   3   4   5   6