Zoeken naar nu kunnen

Uw zoekactie voor nu kunnen leverde 78 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Thomas 42 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Leuke dame voor sauna
Hoi, Ik ben een 42-jarige slanke jongeman, op zoek naar een leuke, spontane vrouw, jonger dan mij, slank gebouwd, die mij wil vergezellen naar een privé sauna. Uiteraard tegen vergoeding. En als de klik er is, kunnen we op vaste basis afspreken. Ik ben m78, 75kg, intiem geschoren, verzorgd, hygienisch. Tot binnenkort?  
Bart 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Regelmatige dates gezocht
Ik ben een leuk uitziende, aangename, zachte en lieve man uit het Gentse. Om verschillende redenen al een tijdje geen seks meer gehad en daarom hier opzoek. Bij voorkeur iemand die het zou zitten om regelmatig en op langere termijn af te spreken, waarbij er naast de seks ook een leuke babbel mogelijk is. Jij bent tussen de 18 en 30 jaar, uit het Gentse of ziet het zitten om in Gent af te spreken. Een maatje meer hebben is ook een serieuze plus! Op seksueel gebied sta ik voor alles open, zolang we samen maar kunnen genieten. Ik vind het nogal moeilijk mezelf hier te verkopen, maar als je mij een mailtje stuurt kunnen we elkaar beter leren kennen en zien we wel wat we voor elkaar kunnen betekenen.  
Matt 41 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Welke vrouw wil trio met man + shemale
Hallo, ik heb een fantasie. Ik zoek een vrouw, slank gebouwd, die graag met mij wil afspreken met een shemale voor trio. De shemale kunnen we via de betalende sectie zoeken. Ik ben normaal gebouwd, normale gast, goedlachs. Dit is een fantasie van mij, hopelijk ook van jou? Uiteraard betaal ik alles, en krijg jij ook een vergoeding.  
Tim 39 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Vast contact gezocht
Ik ben Tim (40) uit Oudenaarde. Door ziekte moeilijk te been en een kleine handleiding bij gebruik... Ik had een vast contact, hetgeen is weggevallen. Ik zoek dus iemand vast om tegen vergoeding 1 a 2 maal per maand af te spreken (liefst op mijn adres, maar ik kan ook verplaatsen). Op een afspraakje is er ruimte voor een babbel en intimiteit. Voor mij is een band wel belangrijk, vandaar een wederkerend contact... Vergoeding en andere verwachtingen kunnen later besproken worden. Naar leeftijd of uiterlijk zijn er geen voorwaarden, oprechtheid en spontaniteit zijn wel belangrijk! Graag een foto, je krijgt er sowieso 1 terug...  
gisteren
Jeroen 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vandaag
Wie heeft zin om vandaag af te spreken. Ik ben een verzorgde Vlaamse man van eind de 30. Vandaag vertrek ik om 15u van Brussel naar Gent. Welk meisje heeft zin om mee te rijden en lekker stout te doen in de wagen of waar mag ik even stoppen. Doe een leuk voorstel, voor het juiste voorstel kan je tot 2oo€ krijgen. Gelieve een duidelijke beschrijving te geven van jezelf (foto) en van je voorstel. Hoop snel iemand te kunnen ontmoeten.  
gisteren
Emma 28 jaar Limburg - Hechtel
Jongevrouw zoekt man
Hey! Ik ga de stap toch eens wagen. Is er hier toevallig een man (tussen de 28 en 50 ongeveer) die vandaag of morgen zou willen afspreken? Regio Limburg a.u.b. Hygiëne, respect en discretie uiterst belangrijk. Graag reageren mét foto van jezelf (geen dickpick!), een korte voorstelling met wanneer je zou kunnen afspreken en welke vergoeding je ter beschikking stelt. Ik houd niet van op en af gemail, dus graag concreet een paar mails en eventueel afspreken. Intiem is sowieso altijd MET condoom, geen discussie mogelijk, graag respect hiervoor. Ik ontvang ook graag een mooi bedrag, ik ben niet van plan om 10 mannen uit te kiezen, prikkel mijn interesse. ;) Zelf ben ik een jongevrouw van 27, slank / normaal postuur met lange donkere haren. Afspreken zou op hotel kunnen, maar enkel in Limburg. Groetjes en wie weet tot snel!  
gisteren
Man 29 29 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Pijpdate 7 juli
Hallo, graag had ik in contact gekomen met een leuke dame met een tongpiercing. Ik ben zeer benieuwd hoe het voelt om zo eens gepijpt te worden. Ook hou ik van dames met gothic/emo-look. Ook zou ik graag een zeer magere dame/a-cup beffen, ik vind het zalig om je smalle heupen vast te nemen. Uiteraard financiële vergoeding voorzien. Ik kan verplaatsen. Past je profiel niet in deze advertentie maar je pijpt wel graag of je wordt graag gebeft mag je mij zeker contacteren. Het leven is al zo saai dus wie weet kunnen we wat doen voor elkaar! Groetjes een eerlijke, hygiënische, sympathieke jongeman!  
genieter 53 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
rijke man gezocht
rijke lui bent u op hotel en je hebt zin in gezelschap en je hebt een zak centje voor mij graag dan kunnen we elkaar helpen  
Stijn 39 jaar Vlaams-Brabant - Ternat
Lekkere seksdates
Hoi dames,ik ben op zoek naar een leuke vrouw of studente (max35j) om regelmatig lekkere seksdates te hebben. Bij voorkeur ben je heel verzorgd,slank en openminded. Ik ben een aantrekkelijke,39jarige,slanke en zeer verzorgde man. Ik ben voor veel te vinden zolang er maar hygiëne en respect is. In bed ben ik een enorme gever. Ik hoop je dus op deze manier ook veel plezier te kunnen geven,zodat we er beide iets aan hebben. Reageer snel indien je interesse hebt. Groetjes  

Lekkere seksdates
Man 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Voor vandaag
Graag spreek ik vandaag af met een leuke dame of een leuk koppeltje voor een trio of cuckold date. Gelieve bij jullie reactie een duidelijk voorstel en een foto toe te voegen, zodat we snel kunnen afspreken. Een beschrijving van mezelf: hogeropgeleid, 1m82, slank, donkerbruin haar. Een foto van mij kan volgen via e-mail. Ik kan mij gemakkelijk verplaatsen. Tot snel!  
  1   2   3   4   5   6   7   8