Zoeken naar neuken jou

Uw zoekactie voor neuken jou leverde 13 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jarne 38 jaar Antwerpen - Antwerpen
Amateur afneukslet gezocht
Zoals in de titel vermeld zoek ik een amateur meid die er op kickt zich als afneukslet te laten gebruiken. Dus ben jij tussen de 18 en 45 jaar en wil je iets bijverdienen reageer dan snel. Ik verplaats mij over gans Vlaanderen om je thuis, op hotel of in de auto te neuken.  
Genieter 55 jaar Antwerpen - Berchem
Goed gevormd lichaam gezocht voor vaste fwb
Ik zoek een vrouw met een goed gevuld lichaam voor wekelijks contact.Jij bent niet vies van lekkere sex(pijpen,slikken,neuken met c)en wil genot combineren met vergoeding.Ik ben zeer verzorgd en verwacht dit ook terug ! Voor lange termijn.  
Anoniem neuken 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Anoniem afspreken op 1juli
Hallo ik zoek voor maandag 1/06 een leuke vrouw liefst regio Brugge. Gewoon anoniem afspreken niet teveel blabla en elkaar op een respectvolle manier verwennen. Ik geef je daar een vergoeding voor. Mijn fantasie is om met een wild vreemde vrouw in bed te duiken zonder elkaar echt te kennen. Een eenmalige spannende date waar alles kan en niks moet. Lekker vrijen en genieten en elkaar nooit meer horen. Zelf ben ik een respectvolle man, 1,86m, slank, blauwe ogen en kort bruin haar. Zelf sturen we geen foto’s van elkaar om het nog spannender te maken. Zie je dit zitten voor maandag namiddag zeker mailen….  
Tom 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Anaal experimenteren
Aangezien vorige partners er nooit voor te vinden waren ben ik op zoek naar een toffe dame om anaal (bij u) mee te experimenteren (vingeren, likken, zachtjes neuken, ...). Alles super rustig in een ontspannen en respectvolle sfeer. Welke aangename dame is hiervoor te vinden? Ik ben openminded, respectvol, verzorgd en uiterst discreet. X  
Koppel50 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Morgen Donderdag 10h te Gent centrum/condoomloos volspuiten in kutje.
Koppel 50jaar, zoekt mannen die de vrouw condoomloos wilen komen neuken en volspuiten de ene na de andere (totaal 5 mannen), in haar kaal kutje terwijl de man toekijkt. Enkel voor nu donderdag om 10h éénmalig te beleven wegens fantasie. Graag soavrije mannen van hun woord. Voor niks gaat de zon op. Mail voor verdere info. (PS: vrouwtje is extra geil voor morgen en wil veel zaad in haar kutje!) Waar zijn die lekkere geile mannen?  
Koppel50 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke man komt donderdag mijn vrouwtje volspuiten zonder condoom voor mijn ogen?
Koppel 50jaar, zoekt een man die de vrouw condoomloos wil komen neuken en volspuiten in haar kaal kutje terwijl de man toekijkt. Enkel voor nu donderdag voor 13h éénmalig te beleven wegens fantasie. Graag een soavrije man van zijn woord. Voor niks gaat de zon op. Mail voor verdere info.  
Hottie 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
korte opwindende date
Ik ben amateur en kan ontvangen in Gent. Ik bied dates aan van een half uur waarbij pijpen zonder condoom kan, rukken, beffen, en neuken met c. Geen anaal en tongzoenen. D-cup, knap snoetje,lang zwart haar, strak kutje. Voor 80 en geen kamerkost. Enkel maandag mi/nm en vooravond en soms woensdag tss 17.30u en 20u. xx hottie  

korte opwindende date
15 dagen
Cardate 27 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Cardate
Deze avond laat ik me plat neuken in jou auto of de mijne. Op een zwoele plaats. Ichtegem. 80 euro met condoom  
Geil sletje 30 jaar Antwerpen - Boom
Open minded gentleman gezocht
Onze anonieme bezoeker vandaag heeft last minute afgezegd. Het sletje vindt dat heel jammer want ze heeft zich nu voor niets opgemaakt en sexy gekleed. Hopelijk vinden we nog een sexy man die haar vanavond wil komen verwennen? Voor 200eur wil ze zich graag door een vreemde gentleman laten neuken. Misschien zelfs door twee bevriende heren ;)  

Open minded gentleman gezocht
26 dagen
Hete meid 29 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Koppel met hete blondine zoeken mannen voor vanavond
Hey mannen wie heeft er zin om mijn lekker kutje te komen neuken ? En lekker volspuiten in of op mij ;) 18u/18u30 deze avond vrij ? Stuur mailtje met een gewone foto , Je bent klassevol hygiënisch en je hebt er een mooie vergoeding voor over dan mag je mij lekker komen neuken zonder condoom ! Alles met respect geen marginaal gedoe . Leeftijd 45 + Thx  
  1   2