Zoeken naar mijn foto

Uw zoekactie voor mijn foto leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Puppy zondernaam 32 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Puppy zoekt baasje
Puppy zoekt een baasje om aan puppyplay te doen. Wie wil me opvoeden? Er komt geen intiem aan te pas, geen sex. De eerste die echt afspreekt mag ook mijn puppynaam kiezen. Foto kan op reply.  
Frank 50 jaar Limburg - HASSELT
Trio/cucold
Ik een 50 jarige man, 1.84m, 86kg, hygiënisch, geschoren, normaal gebouwd van regio midden Limburg. Ik zoek een leuk, verzorgd en respectvol koppel om op regelmatige basis mee af te spreken. Ik verplaats enkel .. Discretie , hygiëne en respect is alles. Alhoewel dit een nieuwe ervaring is voor mij ben op erotisch vlak zeker een avontuurlijk type, daarom deze advertentie. Verwennen doe ik dan ook enorm graag! Ik heb respect voor iedereens afspraken, do's en dont's en mening. Elke vraag / verzoek kan besproken worden. Trio, cucold … Meerdere scenario's zijn mogelijk. Ik heb ook een bi-schierige kant , maar nog geen ervaring, en zou deze graag ontdekken. Maar a.u.b. geen fake. Heb ik je interesse kunnen wekken? Stuur me snel een mailtje met wat info over jezelf, waarom je reageert, hoe je het zelf ziet, en misschien een foto. Dit is een eerlijke advertentie, en zal je steeds respectvol antwoorden.  
Milan 29 jaar Oost-Vlaanderen - Zingem
Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een berichtje na. (Leeftijd onebelangrijk)
Ook zo'n nood aan intiem contact met dit warme weer deze zomer ? ik ben bij deze dus hier even opzoek naar een leuke vrouw of studente die bereid is mij hierbij te helpen. Even over mezelf: Ik ben een lieve, verzorgde jongen, slank, teder en kan eventueel verplaatsen. Wat zijn mijn verwachtingen ? Een verzorgde vrouw of meisje (leeftijd is niet zo zeer van belang) , vriendelijk, dit is niet je dagelijkse bezigheid , discretie. Graag ook even een foto bijvoegen bij eventuele interesse, dan is een reactie van mijn kant alvast verzekerd. Verdere vragen kunnen we zeker nog bespreken via mail. Hopelijk tot zo ? ;-)  

Heb ik jouw interesse gewekt ? Laat dan zeker een berichtje na. (Leeftijd onebelangrijk)
Michael 43 jaar Limburg - HASSELT
Intieme genegenheid
Hallo Ik ben op zoek naar een uurtje of anderhalf (ont)spanning. Kernwoorden: soft , knuffel, strelen Leeftijd is van ondergeschikt belang. Curvy, mager, introvert extravert, (on)gebonden , weinig/veel ervaring, allemaal onbelangrijk. Wederzijds respect des te meer. Ik ben een sportief gebouwde 40'er op zoek naar iets nieuws/spannends Discretie gevraagd en geboden. Graag reactie met foto. Hopelijk tot snel M  
Dirk 49 jaar Limburg - HASSELT
Amateur dame
Hallo, Graag zou ik afspreken met een echte amateurdame om elkaar fijn te verwennen. Leeftijd of etnische afkomst niet van toepassing. Afstand ook niet, verplaatsen is geen probleem. Ik zoek een vaste dame om bij klik vaker af te spreken. vergoeding ligt klaar! Stel je voor en een foto zou fijn zijn. Dirk.  
Paulien 30 jaar Antwerpen - Westerlo
Geile date
Ik ben gewone vrouw geen prof en zoek geile date cardate ofzo in westerlo tegen vergoeding. Ik kan me ook verplaatsen bij je thuis of hotel mag overal zijn ! Alleen serieuze reacties van respectfulle mannen geen fotojagers en fakers gelieve zich te onthouden!  
billitis 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Onderdanig koppel
Mooi slank,volledig glad geschoren van nature onderdanig koppeltje,zij ranke slanke ebony,zoeken een welstellende,oudere plus 50 daddy,dominant, meester,voyeur die kan ontvangen om te genieten van onderdanig naakt met oa keuren,betasten ,bepotellen,straffen....Zijn ook beschikbaar om te komen naakt poetsen,huishouden,bediening, poseren voor groep of alleenstaande kunstenaar. Geen fakers of fotojagers aub.Tags;naakt,zweep,spanking,kijken,bdsm,dokter  
Dimitry 41 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Fijne start voor jonge dame
Welke jonge dame wenst de vakantie fijn in te zetten? Ik ben een fantasierijke man die graag een dame uit de kleren zie gaan, mag meermaals zijn. Dit in een bepaald scenario, thema,…. Seks komt dus niet op de eerste plaats! Ik ben rustig, lief, stel je graag op je gemak, niks moet alles mag. Ideaal voor dames die weinig ervaring hebben of verlegen zijn, die net starten,…allemaal welkom! Is mijn bedoeling om samen een aangename tijd te beleven. Zo wie zo langere date, kunnen we wat babbelen, geen tijdsdruk, even zalig weg van de drukke wereld rondom ons. Ik kan verplaatsen en ontvangen. Doe een voorstel van wat je wenst te doen (sta voor veel open) graag met een korte beschrijving of een foto van jezelf (ik ben discreet en handel er naar) hoeveel je wenst voor onze afspraak en Wanneer je mogelijkheden zijn. Zo houden we het mail verkeer beperkt en concreet. Ik kijk uit naar je mailtje.  
Msr 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ik zoek student of jong koppel
Dag mooie dame ik zoek student of koppel genieten van seks max 25 jaar 400€ elke keer foto er bij aub  
Anoniempje 38 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Lieve meid zoek paydate
Hey lieverds. Mag ik mezelf eens voorstellen? Ik ben een lieve zachte vlaamse grote verzorgde meid van 194 groot, voorzien van een c cup. En intiem kaal.(niet rookster). Ik zoek liefst iemand voor een vast contact waarbij we elkaar ook beter leren (ver)kennen. Geen extreme zaken, genegenheid zachtheid en een fijn gesprekje horen ook bij me. Ben je een deftige nette klassevolle man opzoek naar een oprechte lieve gfe? Dan ben je bij me aan het juiste adres.intiem met cd, pijpen kan zonder cd. Intiem met Anaal en klaarkomen in mond of gezicht is een no go. Geeft dit berichtje je intresse gewekt? Mail dan voor meer info. Geen marginale toestanden! Graag had ik ook een foto van je gezien... Zonder spreek ik niet af. Mss tot snel Hygiëne discretie en respect zijn heel belangrijk.  

Lieve meid zoek paydate
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10