Zoeken naar lekker

Uw zoekactie voor lekker leverde 63 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Sofie & Sarah 31 jaar Oost-Vlaanderen - Kruibeke
Vandaag! (Bare) Cumdump ban
Heren! Wil je anoniem komen neuken? Wij hangen klaar met beentjes wijd van 16:00-19:30 ongeveer. Bare mag, condooms zijn voorzien. Sneltest word afgenomen. 1 persoon per keer in de kamer - binnenkomen - max 15 min neuken en weg. Wie komt ons lekker vullen? Mail, whatsapp of kik ManonDS1989 Tot straks?  

Vandaag! (Bare) Cumdump ban
gisteren
Karen 43 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Klassevol milfje zoekt spannende paydate
Dag heren, ik zou graag met jullie van de wereld willen verdwijnen , in alle discretie. Lekker genieten van ongeremde seks (intiem met condoom ) geen extremen . Ik ben steeds stijlvol gekleed met sexy lingerie . Ik spreek enkel af met zeer verzorgde (zaken)mannen. Heb ooit een regelmatig contact gehad , hij was als een sugardaddy voor mij . Ik spreek al vanaf 250 euro voor een uurtje ongeveer (naargelang de afstand ) — ik sta ook open voor andere voorstellen .. maar altijd met condoom. Reageren zo duidelijk mogelijk , waar u wil afspreken, met foto. Voor ik afspreek wil ik kort videobellen .  
gisteren
Steven 54 jaar Limburg - HASSELT
Lekker vrouwtje gezocht
1000€ per maand voor een aantal keren afspraakjes, omgeving Limburg, enkel amateur, professionelen zich onthouden, geile groetjes !  
gisteren
Single 52 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Een uurtje lekkere seks
Ik zou het fijn vinden om een heerlijk uurtje door te brengen met een jonge (max 40) en aantrekkelijke vrouw. Alles kan, niets moet. Wederzijds respect staat centraal. Heb je ook zo een zin om eens lekker te genieten en laten te genieten? Laat dan vlug een berichtje achter en ik leg de centjes klaar.  
Bart 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Wie wilt er gemasseerd worden?
Beste Dame’s, Ik ben opzoek naar een spannende en leuke date. Waarbij we allebei met goed gevoel naar huis gaan. Wil je eens lekker gemasseerd worden en daarna heerlijk verwend. Dan wil ik jou wel masseren. Wil jij gemasseerd worden? Ben jij leuke dame tussen de 18-45j. Kan je u verplaatsen? De date zou doorgaan komende woensdag tussen 12-14u te OVL. Ik zelf ben een sportieve jongeman van eind de 20. Reageer met u voor te stellen en leuke foto ;) Hopelijk tot woensdag. Natuurlijk krijg je voor deze leuke date een vergoeding van 400 euro.  
Sofie & Sarah 32 jaar Oost-Vlaanderen - Kruibeke
Cumdump- woensdag 3/7 - 15:30-20:00 - 90€
Woensdag 3/7 hangen wij samen klaar in onze gloryholes om lekker zaad te ontvangen. Wie komt zijn zaad bij ons droppen? Steeds 1 per 1 de kamer binnen, dus ja heren jullie zijn alleen met 2 dames. Werkwijze: aankomen - vluggertje - vertrekken. Condooms voorzien voor wie met condoom wilt.  

Cumdump- woensdag 3/7 - 15:30-20:00 - 90€
Candy 44 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geile spuitpik
Hallo welke leuke meid vind het ook wel leuk om lekker te pijpen tot je en lekkere lading krijgt ….  

Geile spuitpik
Anoniem neuken 40 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Anoniem afspreken op 1juli
Hallo ik zoek voor maandag 1/06 een leuke vrouw liefst regio Brugge. Gewoon anoniem afspreken niet teveel blabla en elkaar op een respectvolle manier verwennen. Ik geef je daar een vergoeding voor. Mijn fantasie is om met een wild vreemde vrouw in bed te duiken zonder elkaar echt te kennen. Een eenmalige spannende date waar alles kan en niks moet. Lekker vrijen en genieten en elkaar nooit meer horen. Zelf ben ik een respectvolle man, 1,86m, slank, blauwe ogen en kort bruin haar. Zelf sturen we geen foto’s van elkaar om het nog spannender te maken. Zie je dit zitten voor maandag namiddag zeker mailen….  
Jeroen 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vandaag
Wie heeft zin om vandaag af te spreken. Ik ben een verzorgde Vlaamse man van eind de 30. Vandaag vertrek ik om 15u van Brussel naar Gent. Welk meisje heeft zin om mee te rijden en lekker stout te doen in de wagen of waar mag ik even stoppen. Doe een leuk voorstel, voor het juiste voorstel kan je tot 2oo€ krijgen. Gelieve een duidelijke beschrijving te geven van jezelf (foto) en van je voorstel. Hoop snel iemand te kunnen ontmoeten.  
Genieter 45 jaar Antwerpen - Antwerpen
Lekker likken
Welke dame wil zich eens lekker laten likken door man van 45. Fin.verg. groetjes xxx  
  1   2   3   4   5   6   7