Zoeken naar kris leuk

Uw zoekactie voor kris leuk leverde 62 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 40 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Dame gezocht
Welke leuke jonge dame kan deze avond ? Een leuk uurtje samen voor een mooie cent. Tot straks.  
Dominique 40 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Welke dame wil eens toekijken
Welke dame zou het wel eens leuk vinden om toe te kijken terwijl ik met mezelf speel. Jij hoeft niets te doen en ik zal me dan ook niet opdringen. Je mag gewoon toekijken en genieten. Ik ben een niet onknappe sociale moderne man. Mijn fanatasie is misschien wat ‘raar’ maar ikzelf ben een vriendelijke, beleefde en respectvolle man, maar met een geil kantje. Mooie schouders en bovenarmen, strakke bovenbillen en misschien ook niet onbelangrijk, mooi netjes geschapen. Alles netjes geschoren waar nodig. Je mag op mijn discretie rekenen. Ik ben niet op zoek naar een professionele dame. Vergoeding valt overeen te komen.  

Welke dame wil eens toekijken
gisteren
Alexander 42 jaar Limburg - HASSELT
Leuk extraatje voor studente!
Geen zin een vakantiejob maar wel een leuk financieel extraatje van €400? Discretie gewenst en geboden. Ben jij die lekkere stoeipoes die ik zoek?  
Gus 36 jaar Antwerpen - Ravels
Spannende pijpbeurt $.
Is hier nog een leuke slanke dame die graag én goed pijpt tegen een centje? Eerdere pogingen leverde weinig op, nieuwe poging! Ben zelf een verzorgde jongeman met leuk voorkomen en een ferme pik. Bij jou of als cardate? Leeftijd en afkomst geen probleem zolang serieus. Gus.  

Spannende pijpbeurt $.
Bart 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Regelmatige dates gezocht
Ik ben een leuk uitziende, aangename, zachte en lieve man uit het Gentse. Om verschillende redenen al een tijdje geen seks meer gehad en daarom hier opzoek. Bij voorkeur iemand die het zou zitten om regelmatig en op langere termijn af te spreken, waarbij er naast de seks ook een leuke babbel mogelijk is. Jij bent tussen de 18 en 30 jaar, uit het Gentse of ziet het zitten om in Gent af te spreken. Een maatje meer hebben is ook een serieuze plus! Op seksueel gebied sta ik voor alles open, zolang we samen maar kunnen genieten. Ik vind het nogal moeilijk mezelf hier te verkopen, maar als je mij een mailtje stuurt kunnen we elkaar beter leren kennen en zien we wel wat we voor elkaar kunnen betekenen.  
Verwennerke 40 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Een centje bijverdienen zonder zelf veel te moeten doen?
Dag meisjes, studentes, jongedames,... Er is toch niets leuker dan een centje bij te verdienen en eigenlijk zelf niets te moeten doen... Ik ben daarom op zoek naar een meisje, studente, jonge dame, die het leuk zou vinden en wanneer ze zin heeft mij kan contacteren voor een lekkere bef en vingerbeurt en er dan nog een centje aan over te houden?  Waarom deze advertentie? Ik ben dol op beffen, likken en het volle genot te schenken aan de vrouw.  Wat zoek ik niet? Iemand die met meerdere mannen stoeit...  Heb jij zin om ietsje extra te hebben door zelf verwend te worden, laat een berichtje en misschien wel tot heel binnenkort.  Ikzelf ben slanke, sportieve en verzorgde ondernemer.  Liefst iemand uit west-vlaanderen of op kot in west-vlaanderen. Kus  
Jarige 41 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke dame wil mijn verjaardagscadeau zijn of spelen?
Hallo, Ik ben jarig en zou me graag een leuk cadeau willen schenken. Dus bij deze zoek ik een leuke dame die het zou zien zitten om mijn verjaardagscadeau te zijn. Dat ik je mag uitpakken en met je spelen op een respectvolle manier. Ondeugend genieten van elkaar in een discreet hotelletje of …. Ben zelf een verzorgde man van 1m92, blauwe ogen en kort donker haar. Kan afspreken en/of verplaatsen in oost en west-Vlaanderen. (Natuurlijk word het cadeautje vergoed ) Zou jij dit zien zitten? Laat me dan zeker een berichtje Xxx  
Candy 44 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geile spuitpik
Hallo welke leuke meid vind het ook wel leuk om lekker te pijpen tot je en lekkere lading krijgt ….  

Geile spuitpik
Jeroen 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Vandaag
Wie heeft zin om vandaag af te spreken. Ik ben een verzorgde Vlaamse man van eind de 30. Vandaag vertrek ik om 15u van Brussel naar Gent. Welk meisje heeft zin om mee te rijden en lekker stout te doen in de wagen of waar mag ik even stoppen. Doe een leuk voorstel, voor het juiste voorstel kan je tot 2oo€ krijgen. Gelieve een duidelijke beschrijving te geven van jezelf (foto) en van je voorstel. Hoop snel iemand te kunnen ontmoeten.  
Michael 43 jaar Limburg - HASSELT
Leuke momenten
Hallo Ik ben op zoek naar een dame om samen leuke momentjes te beleven. Groot/klein, curvy/mager, jong/minder jong, timide/extravert, (on)gebonden, het doet er eigenlijk niet toe. Wat doet er wel toe? Een leuk gezelschap, wederzijds respect en zeker geen extremen... Wie ben ik? Sportief gebouwde veertiger met eq en iq. Hopelijk tot snel. Gr M  
  1   2   3   4   5   6   7