Zoeken naar jezelf spelen

Uw zoekactie voor jezelf spelen leverde 14 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Gus 36 jaar Antwerpen - Retie
Spannende pijpbeurt $.
Ben jongeman van 36, 1m78, slank, donker haar en een ferme pik. Zoek een leuke dame met slank tot normaal postuur die het spannend vind om af te spreken voor een betaalde pijpbeurt. Je leeftijd en afkomst spelen geen rol, rijper ook welkom! Wel discreet in het contact.. Geen man of stel aub. Gus.  

Spannende pijpbeurt $.
Bas 48 jaar Antwerpen - Berchem
1 + 2 = genot voor alle drie
Ik ben een stijlvolle, zeer goed verzorgde en discrete man. Een slanke, goed geschapen man met een hoog libido en een open minded geest. Via deze voor mij nieuwe weg zoek ik een speels koppel om met z’n drieën heerlijk te genieten. Geen haastwerk maar uitgebreid van en met elkaar spelen. Ben hetero maar mocht de man licht bi zijn, dan schrik ik daar zeker niet van. Kan op hotel op weekdagen ontvangen maar verplaats ook eenvoudig.  
Remco 49 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sta me toe!
Ik richt me tot de man van een sexy koppel: sta me toe om met uw vrouw te spelen. Sta me toe om haar te beminnen. Sta me toe dat ik intens met haar geniet. En zij met mij. Sta me toe terwijl jij toekijkt en misschien wel een handje wil helpen? Of (onherleidbaar) filmen voor privé gebruik? Respectvolle, stijlvolle en slanke man op zoek naar een onvergetelijke date. Enkel beschikbaar op weekdagen. Graag oprechte reacties. Kan ontvangen en verplaatsen.  
Jens 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Fijne vriendschap, fun,genieten, spanning, respect, €
Zijn dit de trefwoorden die u als jonge vrouw aanspreken, evenals hygiene en discretie. Bare Spelen zonder risico? Ik ben gesteriliseerd en Soa clean. Geen 1 night, maar lange vriendschap met duidelijke afspraken en geregelde geplande dates. Bent u in relatie met onvruchtbare man, bi meid in relatie met vrouw, of singel en niet aan de pil, dan is dit een unieke opportuniteit om toch met andere man ongeremd intiem te stoeien. Vind jij een tongmassage aan klitje heerlijk, een subtiele vingerstreling over g spotje opwindend, maar ook pure stootkracht en flink kwakje in de poes belangrijk ?  
Marc 59 jaar Antwerpen - Geel
Zoek studentes
Zoek studentes om strippoker te spelen,striptease uit te voeren,het nemen van bondagefoto's van mij of zich enkel laten betasten. Ook rollenspelen indien interesse. Tevens 1 of 2 dames gezocht voor speciale fantasie.  
Rico 47 jaar Antwerpen - Edegem
Wie kijkt, geniet mee
Ik vind het opwindend om ongegeneerd met een dame te spelen, waarbij de man goedkeurend en genietend toekijkt. Vind jij het opwindend om te zien hoe je vrouw verwend wordt door een respectvolle, zeer frisse maar ook zeer geile man, dan zie ik jullie reactie graag tegemoet. Misschien wil je wel wat spannende beelden schieten om samen nog eens na te kunnen genieten? Uitgangspunt hierbij is dat iedereen op zijn of haar manier geniet en ik sta zeker open voor jullie wensen. Ontvangst op hotel op weekdagen, maar bij voorkeur spreek ik bij jullie af. Graag enkel serieuze reacties, daar dit ook een serieuze oproep betreft.  
16 dagen
Fabian 41 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Zoek paydate voor deze namiddag.
Hoi onverwachts is er werk weggevallen deze namiddag. Ik had graag met een leuke vrouw (niet prof) afgesproken deze namiddag. Voorwaarde je kan ontvangen en je wil 150€ verdienen om samen te spelen. Geen extreme toestanden. Leeftijd speelt voor mij niet zoveel rol zolang we maar een leuke namiddag hebben. Liefst regio Roeselare of Kortrijk. Zelf ben 1,83m slank, blauwe ogen en goed voorzien en natuurlijk een hoge libido. Mss tot straks  
23 dagen
Kobe 43 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Wie durft?
Ik ben op zoek naar een dame die een kinky mindset heeft en haar grenzen wil verleggen. Welke fantasietjes zoek ik bvb nog? Toekijken hoe ik met mezelf speel. Of mij enkel met jouw borsten of billen laat spelen. Het lijkt me ook wel eens leuk om klaar te komen op een slipje, zwempak of legging. Misschien wil je me wel eens verwennen met je voetjes? Veel kan en ik heb nog wel spannend voorstellen in mijn hoofd zitten. Leuke bijverdienste voor korte spannende dates in de buurt van Leuven! Ik hoor het graag!  
24 dagen
Koen 30 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
30 jarige man zoekt vaste sugarbaby voor 1000 € + / maand
Mijn naam is Koen. Ik ben 30 jaar en heb een goede job dus ik kan wel wat missen. Wat ik niet kan missen is tijd, door mijn drukke job heb ik momenteel geen tijd voor een vaste relatie maar ik mis de voordelen ervan wel. Die voordelen hoop ik in een 'vaste partner' hier te vinden. Ik zoek dus iemand da het lieve sexy vriendinnetje wil spelen op seksueel en romantisch/sensueel vlak. Geen extreme of rare toestanden maar een fake (maar authentiek gespeelde) 'relatie'. Ik ben wel vrij streng op wat ik precies zoek omdat ik er ook veel geld voor over heb. Ik zoek iemand tussen de 19 en 30, slank, met grotere borsten, kleur van haar en huid speelt niet zo'n grote rol. Maar wel sowieso iemand dat nederlandstalig is. En Belgisch/Nederlands heeft ook een voorsprong. Indien je interesse hebt stuur me een bericht dan kunnen we snel afspreken! Afspreken enkel bij mij of bij jou thuis niet op hotel (later kunnen we wel hotel/restaurant dates doen maar op het begin niet)Tot snel!  
27 dagen
Tim 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Morgen (31/05): (ont)spannende erodate met klassedame (18-45)
Hoi. Ik stel mezelf even kort voor. Achter de toetsen schuilt een goedlachse sportieveling van 1m81, 65kg, bruin haar en groenbruine ogen. Geen breinloze macho, wel een passionele gever. Ik ben intiem glad geschoren en ben erg gesteld op hygiëne. Aangezien ik morgen een vrije dag heb, had ik graag afgesproken met een spontane, open minded klassedame. Je hoeft geen modellenlooks te hebben of een 'pornoster' te zijn in bed. Wél een dame met een authenthieke persoonlijkheid en zin voor sensualiteit. Cupmaten en dergelijke meer spelen ook geen rol, maar ik heb wel een boontje voor slanke tailles. Afspreken doen we in een (deftig) rendez-vous hotel dat ik bekostig. Je krijgt uiteraard een flinke cent voor jouw gezelschap. Kernwoorden zijn: safe seks, vrouwvriendelijkheid en wederzijds respect. Ik hoef geen herkenbare foto te zien en stuur er zelf ook geen. Opperste discretie is van belang. Tot morgen?  
  1   2